dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κουνέλια βγάζουν καθόλου ήχο?μονο οταν τα σφαξεις. Εχουμε στο κτημα μπολικα απο δαυτα 2
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρεντ ελπίζω όντως να θες κατοικίδιο και να μην ψάχνεις κλόουν να περπατά στα 2 ποδια. Δεν βγάζουν ήχο. Το κουνέλι αλλάζει τρίχωμα 3-4 φορές το χρόνο. Νομίζω αυτό είναι από τα κακά του πόσο μάλλον άμα το έχεις στο σπίτι. Επίσης ξεχνάς τα χύμα καλώδια, τις κουβέρτες σεντόνια χάλια κλπ χωρίς επίβλεψη. Μπάνιο κτλ δεν χρειάζονται και από την άλλη ανάγκη είναι μια χαρά μπαίνουν στο κλουβί τους, βέβαια για το ψιλό υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε κρεβάτι χαλί κτλ όταν μάθει μειώνεται η πιθανότητα. 1)τρίχωμα 2) που κ που δοντακι-πεντικιούρ και 3) τα καλώδια αυτά εχει... Για μένα πας σε ινδικό χοιρίδιο...
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Από ποντίκια και χαμστερ έχει ιδέα κάνεις; Είναι το ίδιο βρώμικα με τα κουνέλια; Θέλω να μη φοβάμαι να το έχω πάνω στο κρεβάτι μου.
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεχε τι λες για τα κουνέλια. Έχουμε παιδιά κάποιοι εδώ μέσα.. Ισχυρό το κουνελολόμπι στο ινσόμνια 5
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ινδικά χοιρίδια μου φαίνονται σαν αρουραίοι.. Μεγάλα και άσχημα.. Ποντικάκι η χαμστερακι θα έπαιρνα πάντως. Και γάτα με κοντό τρίχωμα θα ήθελα άλλα αυτές δεν μπαίνουν σε κλουβιά ανά δεν έχεις χρόνο για αυτές, χωρια τις ζημιές που ίσως κάνουν. Επίσης φοβάμαι επειδή μένω στον δεύτερο όροφο μην πάει μπαλκόνι και πηδήξει κάτω.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ινδικά χοιρίδια μου φαίνονται σαν αρουραίοι.. Μεγάλα και άσχημα.. Ποντικάκι η χαμστερακι θα έπαιρνα πάντως. Και γάτα με κοντό τρίχωμα θα ήθελα άλλα αυτές δεν μπαίνουν σε κλουβιά ανά δεν έχεις χρόνο για αυτές, χωρια τις ζημιές που ίσως κάνουν. Επίσης φοβάμαι επειδή μένω στον δεύτερο όροφο μην πάει μπαλκόνι και πηδήξει κάτω.δν παθαινει τπτ η γατα 2
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει αίσθηση της απόστασης η γάτα όταν κοιτάει προς τα κάτω;
palawiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε μια κότα,αφού έχεις ιδέα από πουλερικά και πτηνά.Θα έχεις και φρέσκο αυγουλάκι και δεν θα έχεις πρόβλημα άμα πηδήξει από το μπαλκόνι. 5
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για γάτες. Από ότι έχω ακούσει δύσκολα τα χάμστερ έξω από κλουβί... δεν μαζεύονται. Το ινδικό σαν λαδωποντικας είναι οντως αλλά είναι πιο μεγάλο, λιγότερο γρήγορο το διαχειρίζεσαι νομίζω καλύτερα..
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει αίσθηση της απόστασης η γάτα όταν κοιτάει προς τα κάτω;ναι αμε, η της νεας γενιας ειναι ενισχυμενη με αποστασιομετρο 2
Lanike71 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γάτα.Έχει τον τρόπο της να σε αγαπάει : ποτέ δε θα κολλήσει πάνω σου, χωρίς να δείχνει ότι σε αγνοεί. 2
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα Μία γάτα στο χωριό το καλοκαίρι, την έπαιρνα αγκαλιά, μου γουργούριζε, μασούσε αρκετά όμως, κρίμα. Την επόμενη φορά που την πήρα αγκαλιά δεν φορούσα μπλούζα, άλλα χειρότερα τα έκανα.. Οι τρίχες της κόλλησαν στις δικές μου! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άτριχες άλλα είναι άσχημες και ακριβές.
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για χαμστερ εισαι άστο; ) Τροκτικο οπότε πρόσεχε μην κολλήσει τπτ και πέρα από το πετ που μάλλον δεν θα σου πουν πολλά κάτσε διάβασε νετ πριν πάρεις να δεις λεπτομέρειες αδυναμίες κτλ πολύ σημαντικό..
epipolaios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 κ αν δεν τον αγγαλιασεις θα σ αγγαλιασει εκεινος 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα