Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρεντ ελπίζω όντως να θες κατοικίδιο και να μην ψάχνεις κλόουν να περπατά στα 2 ποδια. Δεν βγάζουν ήχο. Το κουνέλι αλλάζει τρίχωμα 3-4 φορές το χρόνο. Νομίζω αυτό είναι από τα κακά του πόσο μάλλον άμα το έχεις στο σπίτι. Επίσης ξεχνάς τα χύμα καλώδια, τις κουβέρτες σεντόνια χάλια κλπ χωρίς επίβλεψη. Μπάνιο κτλ δεν χρειάζονται και από την άλλη ανάγκη είναι μια χαρά μπαίνουν στο κλουβί τους, βέβαια για το ψιλό υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε κρεβάτι χαλί κτλ όταν μάθει  μειώνεται η πιθανότητα.

1)τρίχωμα 2) που κ που δοντακι-πεντικιούρ και 3) τα καλώδια αυτά εχει...

Για μένα πας σε ινδικό χοιρίδιο...

Δημοσ.

Από ποντίκια και χαμστερ έχει ιδέα κάνεις; Είναι το ίδιο βρώμικα με τα κουνέλια; Θέλω να μη φοβάμαι να το έχω πάνω στο κρεβάτι μου.

Δημοσ.

Πρόσεχε τι λες για τα κουνέλια. Έχουμε παιδιά κάποιοι εδώ μέσα.. :mellow:  :mellow:

Ισχυρό το κουνελολόμπι στο ινσόμνια

• Like 5
Δημοσ.

Τα ινδικά χοιρίδια μου φαίνονται σαν αρουραίοι.. Μεγάλα και άσχημα.. Ποντικάκι η χαμστερακι θα έπαιρνα πάντως. Και γάτα με κοντό τρίχωμα θα ήθελα άλλα αυτές δεν μπαίνουν σε κλουβιά ανά δεν έχεις χρόνο για αυτές, χωρια τις ζημιές που ίσως κάνουν. Επίσης φοβάμαι επειδή μένω στον δεύτερο όροφο μην πάει μπαλκόνι και πηδήξει κάτω.

Δημοσ.

Τα ινδικά χοιρίδια μου φαίνονται σαν αρουραίοι.. Μεγάλα και άσχημα.. Ποντικάκι η χαμστερακι θα έπαιρνα πάντως. Και γάτα με κοντό τρίχωμα θα ήθελα άλλα αυτές δεν μπαίνουν σε κλουβιά ανά δεν έχεις χρόνο για αυτές, χωρια τις ζημιές που ίσως κάνουν. Επίσης φοβάμαι επειδή μένω στον δεύτερο όροφο μην πάει μπαλκόνι και πηδήξει κάτω.

δν παθαινει τπτ η γατα
  • Like 2
Δημοσ.

Πάρε μια κότα,αφού έχεις ιδέα από πουλερικά και πτηνά.
Θα έχεις και φρέσκο αυγουλάκι και δεν θα έχεις πρόβλημα άμα πηδήξει από το μπαλκόνι.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω για γάτες. Από ότι έχω ακούσει δύσκολα τα χάμστερ έξω από κλουβί... δεν μαζεύονται. Το ινδικό σαν λαδωποντικας είναι οντως αλλά είναι πιο μεγάλο, λιγότερο γρήγορο το διαχειρίζεσαι νομίζω καλύτερα..

Δημοσ.

Είχα Μία γάτα στο χωριό το καλοκαίρι, την έπαιρνα αγκαλιά, μου γουργούριζε, μασούσε αρκετά όμως, κρίμα. Την επόμενη φορά που την πήρα αγκαλιά δεν φορούσα μπλούζα, άλλα χειρότερα τα έκανα.. Οι τρίχες της κόλλησαν στις δικές μου!

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άτριχες άλλα είναι άσχημες και ακριβές.

Δημοσ.

Για χαμστερ εισαι άστο; ) Τροκτικο οπότε πρόσεχε μην κολλήσει τπτ και πέρα από το πετ που μάλλον δεν θα σου πουν πολλά κάτσε διάβασε νετ πριν πάρεις να δεις λεπτομέρειες αδυναμίες κτλ πολύ σημαντικό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...