redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα καναρίνι και δεν μου αρέσει που δεν μπορεί να δεθεί μαζί μου. Επίσης έχουμε διαφορετική καταγωγή, στα πουλιά ίσως δεν αρέσουν τα χάδια και η παρέα, αν και όταν είχα Μία πάπια με έπαιρνε συνέχεια από πίσω. Θέλω να πάρω ένα ζωάκι, που να απαιτεί την ίδια φροντίδα με αυτή που προσφέρω στο πουλί, άλλα να δέχεται και τα χάδια μου. Και όσο αφορά το καθάρισμα όσο το δυνατόν λιγότερη βρωμιά.. Τι λέτε; Για μέσα στο σπίτι.. Δεν υπάρχει αυλή ~εκτός ταράτσας~ και τα μπαλκόνια με φοβίζουν, οπότε θα είναι μέσα στο δωμάτιο/σ.
_hopelesscase_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είχες ανεβάσει μια φωτό που ήσουν αγκαλιά με έναν σκύλο στο κρεβάτι ή σε μπερδεύω με άλλον; edit σε μπερδεψα με άλλον, confirmed Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από _hopelesscase_
Δημοφιλής ανάρτηση TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 είχα Μία πάπια με έπαιρνε συνέχεια από πίσω. Aυτό ακούστηκε κάπως Θέλω να πάρω ένα ζωάκι, που να απαιτεί την ίδια φροντίδα με αυτή που προσφέρω στο πουλί Κι αυτό επίσης. 52
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν είχα ποτέ σκύλο λόγω χώρου. Σκέφτομαι κάτι σε τρωκτικό, κουνέλι η γάτα.
d_gkal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 παρε μια φουσκωτη κουκλα. ουτε φροντιδα ουτε τιποτα. και θα σε καταλαβαινει!!!
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Γυναίκα.. Τώρα που το λέτε θέλω το κατοικίδιο να είναι αρσενικό. Δεν θέλω να μου βρομίζει το χώρο κάθε μήνα. Και δεν μου αρέσουν οι στειρώσεις.
Δημοφιλής ανάρτηση παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δε σου αρέσουν οι γυναίκες, μπορείς να πάρεις κάτι σε τόξο. 40
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε ενα κουνελι. οταν πεσουν πεινες, σφαξτο να το φας. 7
παπι Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε ενα κουνελι. οταν πεσουν πεινες, σφαξτο να το φας. Οχι! Όχι! Όχι! Ζωή! Μου φόρτωσαν ένα κουνέλι για δύο βδομάδες. Αυτο το πράμα δεν είναι πετ. Είναι μηχανή ανακύκλωσης, τρώει τα πάντα και χεζει κάθε 1μs. 3
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε ενα κουνελι. οταν πεσουν πεινες, σφαξτο να το φας. Πρόσεχε τι λες για τα κουνέλια. Έχουμε παιδιά κάποιοι εδώ μέσα.. 2
redhotstef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κουνέλια βγάζουν καθόλου ήχο? 2
*nenya* Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κουνέλια βγάζουν καθόλου ήχο? Αν τους κάνεις πολύ σφιχτες αγκαλιτσες. 21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα