tsilitheo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θες εξηγεις ποια κολλα παρατιθεται αναμεσα σε οθονη-digitizer η οποία μαλιστα αλλαζει υφη και χρωμα... 1
tolis1983 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως ειναι burnout;ολα τα κινητα με αμολεντ οθονες το παρουσιαζουν..
carrypizza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 το πηγα στη samsung που ειναι την καραμελα για το λογισμικο... τελος παντων εγω θα του κανω καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη γιατι δεν δεχτηκαν να μου φτιαξουν ουτε το κουμπωμα . αλλο ειναι το θεμα μου πηρα και το irepair και χωρις να το δουν μου λενε ειναι υγρασια!... και θελει αλλαγη οθονης ολα αυτα τηλεφωνικα! εχετε κανα αλλο εμπιστο service να παρω να ρωτισω και αν ειναι να το παω? (Αθηνα)
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 το πηγα στη samsung που ειναι την καραμελα για το λογισμικο... τελος παντων εγω θα του κανω καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη γιατι δεν δεχτηκαν να μου φτιαξουν ουτε το κουμπωμα . αλλο ειναι το θεμα μου πηρα και το irepair και χωρις να το δουν μου λενε ειναι υγρασια!... και θελει αλλαγη οθονης ολα αυτα τηλεφωνικα! εχετε κανα αλλο εμπιστο service να παρω να ρωτισω και αν ειναι να το παω? (Αθηνα) Kάντο un-root και ξανά πήγαινέ το, να δείς τι θα σου πούν μετά... 1
carrypizza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 unroot το πηγα και τις δυο φορες αλλα εχει γραψει ο knox
SIP1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 unroot το πηγα και τις δυο φορες αλλα εχει γραψει ο knox Κατάλαβα... δεν υπάρχει τρόπος να γράφει αλλό ?
carrypizza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πηγα και σε αλλο service και μου ειπαν οτι ριναι υγρασια μαλλον. Αξιζει να βαλω στο ρυζι μπας και γινει τιποτα?
voldemort Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν και φακελακια για την υγρασια.Εαν το κλεισεις μεσα σε ενα ταπερ μεσα με αυτα δεν θα ειναι καλυτερα; Αν κανω λαθος για τα φακελακια ας με διορθωσει καποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα