Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα αθάνατα παλιά Νόκια!

Σκοπεύω να αγοράσω 2 smartphones, το δικό μου με windows, της γυναίκας μου android.

Ζητάω εδώ τις συμβουλές σας μιας και δε σκοπεύω να ξαναλλάξω τηλέφωνο τουλάχιστον την επόμενη τριετία και δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων.

Συνολικό ποσό μέχρι 350-400 και για τα δύο, θα αγοραστούν μάλλον από τα mediamarkt Γερμανίας (μιας και εδώ είμαστε πλέον) και είναι σε πολλές περιπτώσεις φθηνότερο από το amazon.de και το ebay.de

Επιθυμητές προδιαγραφές

Μέγιστο οθόνης 5, δεν θέλουμε κουμούτσα!

Αξιοπρεπείς φωτογραφίες, ως προς την ποιότητα και όχι τα mpixel του φακού

Αντοχή στο γερμανικό διαρκές και συνεχές ψιλοβρόχι

Αντοχή σε κάνα πεσιματάκι( αν όχι της οθόνης,ίσως της γενικότερης κατασκευής)

4G/LTE(προαιρετικό, αν και τα βλέπω αρκετά εδώ από πολλές εταιρείες κινητής)

Να μην ζεσταίνετε (κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια sony) 

Έχω δει το galaxy j5 8gb που κοστίζει 209 ευρώ, και το motorola Moto G 3rd Generation στα 199(άκουσα καλά λόγια για την 2η γενιά) Είχα δει και το SAMSUNG A3 αλλά διάβασα πολλά σχόλια από πολύ κόσμο ότι με ένα πέσιμο καταστράφηκε εντελώς?????

Για το windows( που πρέπει να είναι και dual sim) έχω δει το Lumia 640DS 8gb στα 135,00 Ευρώ,και μετά πάμε σε μεγάλες οθόνες και στο Lumia 930 που ξεφεύγει η τιμή. Περιμένουμε κάνα καινούριο μοντέλο να κυκλοφορήσει ίσως μες στο φθινόπωρο?(Δεν βιάζομαι, εγώ τουλάχιστον  :-) )

Υ.Γ.

Τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιούνται για να παίρνουμε τηλέφωνο :-D

Άντε και κάνα fb, skype, viber και κάποια άλλα που δε τα ξέρω ακόμα!

Συγνώμη για τα μεγάλο post B)

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα αθάνατα παλιά Νόκια!

Σκοπεύω να αγοράσω 2 smartphones, το δικό μου με windows, της γυναίκας μου android.

Ζητάω εδώ τις συμβουλές σας μιας και δε σκοπεύω να ξαναλλάξω τηλέφωνο τουλάχιστον την επόμενη τριετία και δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων.

Συνολικό ποσό μέχρι 350-400 και για τα δύο, θα αγοραστούν μάλλον από τα mediamarkt Γερμανίας (μιας και εδώ είμαστε πλέον) και είναι σε πολλές περιπτώσεις φθηνότερο από το amazon.de και το ebay.de

Επιθυμητές προδιαγραφές

Μέγιστο οθόνης 5, δεν θέλουμε κουμούτσα!

Αξιοπρεπείς φωτογραφίες, ως προς την ποιότητα και όχι τα mpixel του φακού

Αντοχή στο γερμανικό διαρκές και συνεχές ψιλοβρόχι

Αντοχή σε κάνα πεσιματάκι( αν όχι της οθόνης,ίσως της γενικότερης κατασκευής)

4G/LTE(προαιρετικό, αν και τα βλέπω αρκετά εδώ από πολλές εταιρείες κινητής)

Να μην ζεσταίνετε (κάτι πήρε το αυτί μου για κάποια sony) 

Έχω δει το galaxy j5 8gb που κοστίζει 209 ευρώ, και το motorola Moto G 3rd Generation στα 199(άκουσα καλά λόγια για την 2η γενιά) Είχα δει και το SAMSUNG A3 αλλά διάβασα πολλά σχόλια από πολύ κόσμο ότι με ένα πέσιμο καταστράφηκε εντελώς?????

Για το windows( που πρέπει να είναι και dual sim) έχω δει το Lumia 640DS 8gb στα 135,00 Ευρώ,και μετά πάμε σε μεγάλες οθόνες και στο Lumia 930 που ξεφεύγει η τιμή. Περιμένουμε κάνα καινούριο μοντέλο να κυκλοφορήσει ίσως μες στο φθινόπωρο?(Δεν βιάζομαι, εγώ τουλάχιστον  :-) )

Υ.Γ.

Τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιούνται για να παίρνουμε τηλέφωνο :-D

Άντε και κάνα fb, skype, viber και κάποια άλλα που δε τα ξέρω ακόμα!

Συγνώμη για τα μεγάλο post B)

Από τα ανδροιδ πάρε το Moto G 3ης γενιάς και απέφευγε τα "γεμάτα" samsung..

Windows phone καλό ειναι το 730 οπως και το 540,ωστόσο εγώ θα επαιρνα το 640 που λες μιας που ειναι πιο καινουριο από τα άλλα ..

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη νομίζω 2  καινουρια μοντέλα αλλά μιλάμε για ναυαρχίδες με το μπάτζετ να ξεφέυγει κατά πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Το 540 δεν το βρίσκω στο mediamarkt ούτε στα amazon, ebay.

To 730 επίσης δεν το έχει το mediamarkt, αλλά τα amazon και ebay το έχουν στα 160 ευρώ περίπου

Το 4,7 της οθόνης δεν με χαλάει αλλά πόσο παλιά είναι αυτά τα μοντέλα και ποιες είναι οι διαφορές με το 640 5' εκτός της οθόνης? 

Δημοσ.

Το 540 δεν το βρίσκω στο mediamarkt ούτε στα amazon, ebay.

To 730 επίσης δεν το έχει το mediamarkt, αλλά τα amazon και ebay το έχουν στα 160 ευρώ περίπου

Το 4,7 της οθόνης δεν με χαλάει αλλά πόσο παλιά είναι αυτά τα μοντέλα και ποιες είναι οι διαφορές με το 640 5' εκτός της οθόνης? 

το 540 και το 640 βγήκαν πρόσφατα..το 730 βγήκε πέρυσι 

Οι διαφορές με το 640 είναι ελάχιστες,το 730 έχει OLED τύπο οθόνης ενώ τα άλλα δυο IPS,ανάλυση έχουν την ίδια ,Στις κάμερες το 540 και το 640 έχουν 8mp ενώ το 730 6,7mp.Αν σε ενδιαφέρει το NFS να ξέρεις ότι το 540 δεν έχει..

Δες στην εικόνα και κάποια αλλα χαρακτηριστικά που ίσως σε ενδιαφέρουν

post-305664-0-39907700-1442829047_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετάχτηκα μέχρι τα mediamarkt και τα είδα, έχουν και το 730 (αν και δεν υπάρχει στο ον λαιν)

Παρατήρησα ότι πίσω δίπλα από το φακό του 730 έχει σκαλιστό zeiss, ενώ στο 640 όχι. Έχουν πιο φθηνό φακό δηλ στο 640?

Επίσης όλα τα Lumia που έπιασα ήταν ελαφρώς "ζεστά", παίζει κάτι?

Διαβάζω ακόμα στο amazon.com για το moto g 3rd Gen. ότι εμφανίζετε ένα πρόβλημα στο wifi

Ξέρει κανείς κάτι?

Επεξ/σία από avisinos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Blueangel3 αυτό το NFS που αναφέρεις τι κάνει περίπου, είναι από τα χρήσιμα?                                                                                   Το Moto G το έχει?

Για τις θερμοκρασίες των Lumia? Πήγα τα ξαναείδα, όντως πολύ ζεστά όλα τα μοντέλα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...