LEFteriz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Με το Unicode μπορείς να στέλνεις ελληνικά με μικρά γράμματα και τόνους. Αναβάθμιση θα γίνεται δωρεάν σε Club Nokia
tktommytk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδια καταφερα κανεις να του δουλεψει το FSCaller στο 6600 ??? Με αυτο μια μικρογραφια που βαζουμε σε μια επαφη φαινεται ολοκληρη οταν μας καλει αυτος που την εχιυμε αντιστοιχισει στις επαφες...
papajordan45 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Paidia egw to peira kai eimai poly efharistimenos ws twra giati se shesi me to Siemens S55 pou eiha einai poly kalytero. To provlima pou antimetopisa einai fysika kai ws anamenomeno me tin battaria pou mou kratise 2 kai kati meres, alla fysika einai kainourio akoma kai syneheia to ehw sta heria mou kai to psahnw opote trwei arketa apo tin battaria. To deftero einai kati sta mynimata pou enw ehw grapsei tous haraktires pou hwraei ena mynima mou vgazei mia eidopoiisi oti tha stalei se dyo meri. An xerei kanei tipota gi'afto na mou pei. Pithanos se mia anavathmisi na diorthwthei. An vrw kai kati allo stin poreia tha sas pw.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Τι διαστασεις πρεπει να εχουν οι φωτογραφιες για να γινουν walpapper ? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Και μια ματια εδω για το 6600 και οχι μονο... http://www.aivanet.com/gr
elteo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Paidia egw to peira kai eimai poly efharistimenos ws twra giati se shesi me to Siemens S55 pou eiha einai poly kalytero. To provlima pou antimetopisa einai fysika kai ws anamenomeno me tin battaria pou mou kratise 2 kai kati meres' date=' alla fysika einai kainourio akoma kai syneheia to ehw sta heria mou kai to psahnw opote trwei arketa apo tin battaria. To deftero einai kati sta mynimata pou enw ehw grapsei tous haraktires pou hwraei ena mynima mou vgazei mia eidopoiisi oti tha stalei se dyo meri. An xerei kanei tipota gi'afto na mou pei. Pithanos se mia anavathmisi na diorthwthei....[/quote'] Φιλε μου η μπαταρια δεν κραταει πολυ! Εχει πολλες απαιτησεις σε ενεργεια το τηλ και αν χρησιμοποιεις πολυ τις εφαρμογες 1,5 μερα και αν...
Milkywaygrad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Το πήρα και εγώ. Η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 1,5 μέρα. Κατα τα άλλα δεν έχει και τίποτα το καινούριο να προσφέρει.
elteo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Για αυτο και αγορασα το 3650 που ειναι σημαντικα φτηνοτερο! Εκτος του symbian 7 δεν χανω σε κατι αλλο...ακομα και τα λιγοτερα χρωματα της δεν τα καταλαβαινεις!
Ευγενία Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 13 Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14, 2003 12:05 pm Θέμα δημοσίευσης: -------------------------------------------------------------------------------- Σαν γνησιος Nokia-κιας δεν αντεξα στον πειρασμο...Παρα πολυ καλο.Μοναδικο"μειονεκτημα " οτι δεν εχει αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου... _________________ Πώς δεν έχει ρε παιδιά αυτόματα κλείδωμα... Εγώ το έχω αγοράσει εδώ και δύο μέρες και μου λειτουργεί κανονικά. Αν έχετε καμία συγκεκριμένη ερώτηση, είμαι στη διάθεσή σας (και το κινητό μου επίσης).
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 13 Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 14' date=' 2003 12:05 pm Θέμα δημοσίευσης: -------------------------------------------------------------------------------- Σαν γνησιος Nokia-κιας δεν αντεξα στον πειρασμο...Παρα πολυ καλο.Μοναδικο"μειονεκτημα " οτι δεν εχει αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου... _________________ Πώς δεν έχει ρε παιδιά αυτόματα κλείδωμα... Εγώ το έχω αγοράσει εδώ και δύο μέρες και μου λειτουργεί κανονικά. Αν έχετε καμία συγκεκριμένη ερώτηση, είμαι στη διάθεσή σας (και το κινητό μου επίσης).[/quote'] Υπαρχει ομως προγραμματακι Ευγενια που οριζεις το αυτοματο κλειδωμα σε οσα sec θελεις...Δυστυχως δεν βλεπω να εχεις δωσει email να στο στειλω... [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.