Alex-V Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εκει που καθομαι, μπορει να freezαρει η οθονη και να χτυπησει επανεκκινηση. Εκανα memtest, εκανα furmark, εκανα το τροφοδοτικο τεστ για μια ωρα με το occt. Ο σκληρος 100% υγεια με hdsentinel. Τιποτα! Να σημειωσω οτι ο επεξεργαστης σε idle χτυπαει 60αρα θερμοκρασια γιατι εχει την stock ψυκτρα της amd που ειναι για κλοτσιες. Επισης το λειτουργικο ειναι πεντακαθαρο και αυτο το ειχα παθει και με xp (με αλλον σκληρο ομως) που εγκατεστησα προσφατα. Η παστα ειναι φρεσκοπερασμενη και συγκεκριμενα arctic mx-4. Τι μπορει να φταιει? Το pc το εχω απο το 2009 και ΠΟΤΕ δεν μου εκανε κατι τετοιο. Εδω και 1-2 μηνες το παθαινω. gigabyte ma780g-ud3h amd phenom 9950 black edition 5gb ram (corsair-mushkin) gigabyte geforce 9800gt Ειμαι με 8.1
benign Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εκει που καθομαι, μπορει να freezαρει η οθονη και να χτυπησει επανεκκινηση. Εκανα memtest, εκανα furmark, εκανα το τροφοδοτικο τεστ για μια ωρα με το occt. Ο σκληρος 100% υγεια με hdsentinel. Τιποτα! Να σημειωσω οτι ο επεξεργαστης σε idle χτυπαει 60αρα θερμοκρασια γιατι εχει την stock ψυκτρα της amd που ειναι για κλοτσιες. Επισης το λειτουργικο ειναι πεντακαθαρο και αυτο το ειχα παθει και με xp (με αλλον σκληρο ομως) που εγκατεστησα προσφατα. Η παστα ειναι φρεσκοπερασμενη και συγκεκριμενα arctic mx-4. Τι μπορει να φταιει? Το pc το εχω απο το 2009 και ΠΟΤΕ δεν μου εκανε κατι τετοιο. Εδω και 1-2 μηνες το παθαινω. gigabyte ma780g-ud3h amd phenom 9950 black edition 5gb ram (corsair-mushkin) gigabyte geforce 9800gt Ειμαι με 8.1 Υποπτευομαι οτι χαλασε η καρτα γραφικων με αυτα που λες και εφοσον εκανες τα τεστ που ειπες.Βεβαια μπορει να ειναι και αλλα πραγματα οπως να μην υποστηριζεται καλα η παλια πλεον μητρικη που εχεις απο τα Windows 8.1 Για τον επεξεργαστη δεν ειναι τοσο η ψυκτρα οσο η συγκεκριμενα φουρνια cpu ηταν απο τις χειροτερες της AMD και σε θερμοκρασιες και σε αποδοση σε αντιθεση με τους επομενους phenom II που ηταν πολυ καλοι και βελτιωμενοι.
Alex-V Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ομως ειναι οτι το επαθα και με τα xp! Να ειναι καμια γραφικων λες? :@ Θα την σπασω! Με furmark που την εκανα τεστ ομως γαμωτο την αφησα για 20 λεπτα και το donut γυρνουσε μια χαρα.
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε αλλη καρτα γραφικων και αλλο τροφοδοτικο..(αν εχεις τουλ καποια απτα 2)Αφου δοκιμασεις αυτα μετα δοκιμασε να πας πιο πισω εκδοση σε driver της καρτας γραφικων! Απο τροφοδοτικο τι εχεις;
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και μια εκδοση πριν πηγα στον driver και 2 εκδοσεις πριν και 3! Δεν ειναι ο driver. Ενα thermaltake toughpower 650 εχω. Δυστυχως δεν εχω αλλη καρτα η αλλο τροφοδοτικο.
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο καιρο εχεις το τροφ;Θα στο ξαναπω παλι πρεπει να βρεις τροφ και καρτα να δοκιμασεις.Η θερμοκρασια της καρτας σε τι επιπεδα ειναι;Αν καταλαβα καλα αυτο στο κανε οταν ειχες και xp?Ειχες τα ιδια parts τοτε;
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως ειπα στην αρχη το pc ειναι απο το 09. Αρα απο τοτε το εχω το τροφοδοτικο. Οντως πρεπει να βρω αλλο τροφ και καρτα για να τεσταρω. Η θερμοκρασια της ειναι 45-46 σε idle και σε load αντε να φτασει το πολυ 66. Ναι το εκανε και σε xp ακριβως το ιδιο πραγμα. Στα xp freezαρε η οθονη και επρεπε να πατησω το reset button. Στα 8.1 η θα freezαρει και θα κανει επανεκιννηση, η απλα θα κανει επανεκιννηση. Τα ιδια κομματια ναι δεν αλλαξα κατι. 1
Vasilis1818 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα ενα παρομοιο προβλημα και τελικα εφταιγε η καρτα γραφικων οποτε με την εγγυηση την αλλαξα. Αν το pc σου εχει ενσωματωμενα γραφικα βγαλτην και δοκιμασε ή αν μπορεις να βρεις για λιγο μια καρτα γραφικων να την δοκιμασεις απο καποιον φιλο σου. Σε περιπτωση που δοκιμασεις αλλη καρτα γραφικων μην την αφησεις για 1 ωριτσα και πεις ολα καλα... Κρατα την ολη μερα και αν μπορεις ζορισε την. 2
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μου ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψω οτι φταιει το τροφοδοτικο. Σας ευχαριστω και τους 2 ρε παιδες. Εχει μια onboard καρτα η μητρικη. Θα δοκιμασω πρωτα με αυτη και μετα θα παρω δανεικη απο κανενα φιλαρακι. 1
Alex-V Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες...ΓΡΑΦΙΚΩΝ! Ειμαι με την onboard απο εχθες, δεν επαθα τιποτα και επαιξα και παιχνιδια! Δεν ειναι καπως περιεργο ομως που η γραφικων περασε τα stress test? Εβαλα και το furmark και το heaven benchmark για ενα μισαωρο το καθενα. 1
Vasilis1818 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι περιεργο, αν η καρτα γραφικων εχει ενα μικρο προβλημα που εμφανιζεται συχνα οταν λειτουργει στο pc αλλα οταν την τεσταρεις ειναι κομπλε. Αυτο ακριβως παθαινα κι εγω και εφτασα σε σημειο να αλλαξω τροφοδοτικο και σκληρο δισκο, αλλαξα καλωδιο σατα και συνεχιζε τα ιδια... Ετσι πιεσα το Plaisio να μου στειλει μια νεα καρτα γραφικων με την εγγυση βεβαια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα