Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού λοιπόν κατέληξες στο πουθενά, και αφού στο πουθενά θα ξανά-καταλήξεις, νέο θέμα  για Xbox One vs PS4 είναι ανούσιο.

-----------------------------

Πρέπει να είσαι πολύ γαμάτος για να κάνει η Corsair ειδική παραγγελία 2000W μόνο για πάρτη σου...

εχω κανει πατεντα. δυο τροφοδοτικα σε  μια μιτρικη καλη παρατηρηση. εχω ενα corsair AX 1200  και ενα corsair gs 800 watt και δουλευουν μαζι ταυτοχρονα σε μια mobo. και αυτο γιατι καθε gtx 780 ti kinpin ειναι 450 watt και εχω τρεις.

Δημοσ.

gkeauxi.png

Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αλλα εγω μια ζωη επαιζα παιχνιδια οχι για τα γραφικα αλλα για το σεναριο και το gameplay. 

Τωρα αμα εσυ (ή ο οποιοδηποτε) θες να παιζεις καθε παιχνιδι σε ultra super duper γραφικα μαγκια σου. Εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να αναλωθω στο να εχω το τοπ πισι για να βλεπω τις τριχιες του Geralt να ανεμιζουν.

Προτιμω τα λεφτα μου να τα αξιοποιησω διαφορετικα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αντε πάλη τα ίδια ποιος την έχει μεγαλύτερη. Είπα και εγώ θα δω σοβαρά post. Και τα pc και οι κονσόλες και τα κινητά είναι όλα μια χαρά και ότι πρέπει για τον σκοπό τους.

Δημοσ.

Ασχετο ξέρει κανείς ένα racing game στο pc με γραφικά επιπέδου drive club? Διότι οι 980ti κοιμούνται. Οπότε δεν παίζει ρόλο μόνο η δύναμη αλά και οι developers.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αλλα εγω μια ζωη επαιζα παιχνιδια οχι για τα γραφικα αλλα για το σεναριο και το gameplay. 

Τωρα αμα εσυ (ή ο οποιοδηποτε) θες να παιζεις καθε παιχνιδι σε ultra super duper γραφικα μαγκια σου. Εγω δεν θα μπω στη διαδικασια να αναλωθω στο να εχω το τοπ πισι για να βλεπω τις τριχιες του Geralt να ανεμιζουν.

Προτιμω τα λεφτα μου να τα αξιοποιησω διαφορετικα.

Το θέμα είναι ότι σε Xbox VS PS VS Wii μια χαρά πέφτουν διαμάχες για γραφικά από console fans και μόλις σκάσει ο PC fan ξαφνικά γίνονται irrelevant επειδή δεν τους παίρνει...

Το να το αγνοείς επεδή δεν το συμμερίζεσαι, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει...

• Like 3
Δημοσ.

Project cars maxed out 1080p rain 20_30 cars και 60 fps locked θέλει 980ti το λιγοτερο. 780 970 290χ κτλ 60 fps locked maxed out δεν παίζουν crisis 3 .unity . Witchery 3. Και άλλα πολλά. Πάντα για maxed out kai minimum 60 fps locked.

Δημοσ.

Το ps4 μια χαρά είναι! έχω πάρει 5-6 games..

..ανταλλαζω και δεν δίνω ευρώ , και σιγά μην έχει και 500 ευρώ το ps4.....εννοείται ότι το PC δίνει πολύ καλυτερα!!!!!!! αλλά θέλω 600 ευρώ για να Παιζώ με μέτρια γραφικά τα γραφικά της κονσόλας μια χαρά βολευουν τώρα ποσό την έχει ο καθένας μου είναι αδιάφορο :P

• Like 1
Δημοσ.

ξεχνατε βεβαια το σημαντικοτερο..

μιας κονσολας το hardware θα αξιοποιηθει 100% σταδιακα, σε φαση που καθε χρονο θα νιωθεις πως εχεις καινουργιο hardware. στον υπολογιστη κανενας δεν ασχολειται με τετοιο optimization οταν υπαρχουν τοσες εκατονταδες καρτες γραφικων στην αγορα. δεν παει να εχεις και triple sli, αν ο προγραμματιστης ειναι 'τεμπελης', θα χρειαστεις και μια τεταρτη καρτα για να παιξεις tetris ultimate.

ειναι αστειο που στο 2015 συζηταμε ακομα αν ο υπολογιστης ειναι πιο ισχυρος ή η κονσολα, η τελευταια κονσολα που οταν κυκλοφορησε ηταν πιο δυνατη απο υπολογιστη ηταν το sega dreamcast. αλλα προσωπικα τα μονα παιχνιδια που με διασκεδαζουν σε υπολογιστη πλεον ειναι indie και γενικα μικροτεροι τιτλοι. δεν βολευει καθολου να καθεσαι μπροστα απο ενα γραφειο να παιζεις, ποσο μαλλον σε ενα laptop με 17αρα οθονη ακομα και αν εδωσες 2000€ για να το αποκτησεις και παιζει τα παντα. και η λυση του "το συνδεω σε οθονη" μας επιστρεφει εν τελει στην πρωτη παραγραφο απο επανω.

αν εχει καποιος τα λεφτα για να παιζει τα παντα και προτιμαει το gaming σε εναν υπολογιστη, τα δινει. αν εχω 400-500 ευρω προσωπικα θεωρω την λυση της κονσολας πολυ πιο "entertainment ready"..

• Like 3
Δημοσ.

Για 'μένα, ένα απλό λαπτοπάκι των 500ων ευρώ για να κάνω τη δουλειά μου και μια κονσόλα next gen για gaming και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μια χαρά προσφορές έχουν διάφορα καταστήματα στο internet, κάνω κράτει και αγοράζω από εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

"Συνολικά, η λύση του PS4 είναι και η πλέον ανέξοδη. Τι χρειάζεται για να παίξει κανείς ένα παιχνίδι σε μία κονσόλα; Μια τηλεόραση, μια κονσόλα και το παιχνίδι. Η πρώτη υπάρχει σε κάθε σπίτι, άρα μιλάμε για ένα κόστος που δεν υπερβαίνει τα 400-500€"   

α'στο καλο με εκανες και γελασα!!!!

Δημοσ.

Το παρόν άρθρο δεν έχει λόγο ύπαρξης εφόσον δεν παίρνει θέση, δεδομένου ότι ο αρθρογράφος είναι υπέρ το δέον διπλωματικός... Στην Ελλάδα ζούμε όμως, οπότε οι δημοσιογράφοι είτε συγκρίνουν κινητά, είτε συγκρίνουν αμάξια, είτε συγκρινούν... παπούτσια ποτέ δεν βγάζουν νικητή, κάτι ιδιαιτέρως βολικό, αλλά ακυρωτικό κάθε εγχειρήματος συγκρίσεων!

Όσον αφορά την παράγραφο: "συνυπολογίστε το γεγονός ότι ορισμένοι τίτλοι αργούν να εμφανιστούν στα PC ή όταν το κάνουν παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα τεχνικής φύσεως και αμέσως διαμορφώνεται κλίμα υπέρ των κονσολών" είναι άστοχο. Κι αυτό, γιατί μπορώ να αραδιάσω και πολλά ports κονσολών στον PC στα οποία τα γραφικά είναι από ελαφρώς καλύτερα έως πολύ καλύτερα.

Επίσης, ο αρθρογράφος ξεχνά εντελώς το modding στον PC που είναι ένα μεγάλο μπόνους για την πλατφόρμα. Με ελάχιστα ή και καθόλου χρήματα παιχνίδια όπως το Skyrim στον PC μπορεί να έχουν πολύ καλύτερα γραφικά ή gameplay. Το Skyrim, το Oblivion, τα Witcher κλπ. έχουν εκατοντάδες ώρες περισσότερα quests επαγγελματικής ποιότητας, με ελάχιστο (προαιρετικά) ή μηδενικό κόστος. Μη μιλήσω δε για εξαιρετικά mods/ ολοκληρωμένα παιχνίδια εκατοντάδων ωρών όπως το Nehrim και το επερχόμενο Enderal!

Για να είμαστε δίκαιοι, ο αρθρογράφος ορθώς επισημαίνει ότι με το Steam (και λιγότερο το Origin) ο χρήστης του PC μπορεί να βρει ευκαιρίες με σχετικά νέα παιχνίδια με εξαιρετικά γραφικά σε εξευτελιστικές τιμές, ειδικά όταν υπάρχουν προσφορές.

Σε ό,τι αφορά τη βολική καραμέλα της διαρκούς αναβάθμισης, πήρα έναν πανίσχυρο PC τέλη του 2009, και μέχρι τα τέλη του '14 μπορούσα να παίζω τα περισσότερα παιχνίδια χοντρικά στο 90% του eye candy (Crysis 3 εξαιρουμένου), δηλαδή με σαφώς καλύτερη ποιότητα γραφικών από τις κονσόλες νέας γενιάς σε 1080p οθόνη. Αν θες βέβαια σώνει και καλά 16Χ Anisotropic Filtering και έχεις 4k οθόνη τότε αλλάζει η υπόθεση...

Βεβαίως δεν παραβλέπω ότι οι κονσόλες έχουν τις αποκλειστικότητές τους, όπως οι PC άλλωστε, αλλά μακροπρόθεσμα, με τις προσφορές σε Steam και Origin, με τα καλύτερα γραφικά (το Batman Arkham Knight είναι η εξαίρεση στον κανόνα) την ποσότητα και την ποικιλία των mods, και τις άλλες χρήσεις του πέραν του gaming κατά τη γνώμη μου το PC παρουσιάζει σαφώς καλύτερο value for money.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...