nskoul Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια... εχω ενα θεμα που με ταλαιωρει εδω και 1 ημερα..προσπαθω να κανω boot setup τα windows 10 απο τα 7 αλλα τπτ!!! εχω κατεβασει τα windows και με τους 2 τροπους..ο πρωτος να κανει μονο του σε usb τπτ.. ο δευτερος να κατεβασει το iso και να το βαλω στο φλασακι παλι τπτ...χρησιμοποιησα και το rufus και το windows tool και ακολουθησα ολα τα βηματα...παλι τπτ!!!αλλαξα φλασακια,αλλαξα θυρες ολα στο κενο...uefi εχω το βλεπει και το μονο που κανει ειναι να ξεκιναει να βλεπω το σημαιακι των windows διαβαζοντας το φλασακι αλλα μετα κανει επανεκκινηση?!!?μου εχουν παιξει τα νευρα...με τον ιδιο τροπο εχω βαλει και τα 7αρια στον pc.. τι μπορει να φταει??!!?
tuxpower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Μήπως έχεις τον G3258 επεξεργαστή με overclock σε μη Z97 mobo?
tuxpower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ωχ,,,ναι πήγαινε σε stock απο το bios, (τη μητρική έχεις?) και κάνε boot. Αν δεν κάνει θέλει αναβάθμιση το bios στην τελευταία έκδοση. Αφού κάνεις boot, και install τα 10, πήγαινε C:\windows\system32\ kai μετονόμασε το αρχείο mcupdate_GenuineIntel.dll σε κάτι άλλο. Αφού το κάνεις αυτό θα μπορείς να bootαρεις και να κάνεις overclock τον επεξεργαστή. Για να μετονομάσεις το αρχείο χρειάζεσαι admin rights. https://www.youtube.com/watch?v=1XZzwsorE4A
nskoul Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 εχω την asus h81 m-c. ο επεξεραστης ειναι οc στα 4,2.εχω κανει bios update.. μετα θα εχω θεμα με το overclock στα 10??η' να περιμενω νεο bios update?!?
tuxpower Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ρίξε σε stock τον επεξεργαστή σου και δες αν κάνει boot. Αν κάνει boot κάνε install τα window$, και μετά αν θες να ξανακλοκάρεις τον επεξεργαστή μετονόμασε το αρχείο που σου είπα για να σε αφήσει. Βασικά είναι ένα update της τελευταίας στιγμής απο την intel-microsoft για να "τιμωρήσει" αυτους που τόλμησαν να κάνουν o/c τον επεξεργαστή τους με μη Z97 board. Για όλα υπάρχουν λύσεις μην ανυσηχείς .
nskoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα...χθες το βραδυ το εκανα..επρεπε να ριξω σε στοκ τα παντα στο bios για να κανει το setup.τα εκανα ολα,μετονομασα και το αρχειο και ξαναυπερχρονισα τον υπολογιστη και εως τωρα ολα οκ... αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο και ειδικα σε ενα τοσο διαδεδομενο επεξεργαστη...εκτος και εαν μας λενε ωρα σας να πατε σε πιο ακριβα...τεσπα,σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!αν δεν ησουν εσυ ακομα θα ψαχνομουνα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα