Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εβαλα σημερα τα 10ρια και είπα να κάνω ένα reset. Που λέτε είχε κολλήσει μια ώρα στο 54 % και μιας και μπήκα λίγο στο net να δω γιατί έγινε αυτό είδα κάποιοι πως έκλεισαν το pc και μετά ξανά έκαναν reset. Όταν λοιπόν το έκλεισα μου έβγαλε 3 επιλογές 1) να προχωρήσω στα win 10, 2) να κάνω πάλι reset και 3 δεν θυμάμαι. Τις πρώτες 3 φορες πάτησα το 2 αλλα κολλούσε στο 1% για μια ώρα περίπου ίσως και παραπάνω. Μετά πάτησα το 1 και από τότε κάνει ένα ατέλειωτο boot, δηλαδή, ξεκινάει και μου δείχνει τα κλασικά της mobo, μετά μια μαύρη οθόνη αλλα σαν να είναι ανοιχτή, δηλαδή φωτισμένη μαύρη οθόνη και μετά πάλι μαύρη οθόνη και μετά πάλι από την αρχή, χωρίς να σταματάει, το είχε και ένας άλλος αυτό το θέμα αλλα δεν του λύθηκε η απορία... Help παρακαλώ γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και ουσιαστικά τώρα είναι άχρηστο το pc.

ευχαριστω!

Δημοσ.

Κατέβασε από κάποιο άλλο pc το iso των windows που θες και κάνε clean install μέσω του BIOS. Αν ο υπολογιστής ήρθε με 8 και δεν έχει αυτοκόλλητο πάνω του, είναι περασμένο στο bios το κλειδί. Αν είναι 7 και το αυτοκόλλητο λεει το κλειδί, καλώς.

Δημοσ.

εφόσον δεν έχεις κλειδί,δεν μπορεις να περάσεις τα 10άρια.

απο εκει και πέρα,νομίζω η λύση είτε ειναι γνωστή ειτε αγοράζεις κλειδάκι για 8,τα περνάς,περνάς ολες τις ενημερώσεις κλπ και μετά περνας τα 10αρια ώστε να πάρεις κα νομιμο κλειδί για τα 10αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...