panos- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, έχω μια ιστορία να σας πω. Στο σπίτι μου έχω router. Όμως επειδή θελω να συνδέσω τον υπολογιστή με ethernet, και στο δωμάτιο υπάρχει πριζα τηλεφώνου, να πάρω powerlines ή modem ή κάτι άλλο? Θα ηθελα να μην έχει ασύρματη δικτύωση μόνο καλώδιο.
11demian111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν στο δωμάτιο που βρίσκεται ο υπολογιστής υπάρχει πρίζα τηλεφώνου, απλά βάζεις το μόντεμ που έχεις εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι πιο απλο να αγορασεις ενα καλωδιο RJ45 (το γνωστο Ethernet) οσα μετρα θες εσυ , και να συνδεσεις την μια πλευρα στο router σου , και την αλλη στον υπολογιστη σου ? εκτος και αν καταλαβα εγω λαθος , τοτε να με συγχωρεσετε..
panos- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το router το βασικό δεν μπορώ να το μεταφέρω εκεί. Πάνω από τον υπολογιστή έχει πριζα τηλεφώνου και δεν μπορείς @xristostra86 να βάλεις απευθείας καλώδιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ισως εαν δοκιμαζες με ενα splitter ?
caveneo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ να κάνω μια διαφορετική ερώτηση. Έχω στο χώλ το ρούτερ και έχω βάλει power line της TP-Link. Στο σαλόνι που έχω τον υπολογιστή και ένα home theater που δέχεται ethernet πάνω του, μπορώ να βάλω ένα switch στο δεύτερο power line στο σαλόνι και να συνδέσω εκεί τον Η/Υ και το home theater;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ να κάνω μια διαφορετική ερώτηση. Έχω στο χώλ το ρούτερ και έχω βάλει power line της TP-Link. Στο σαλόνι που έχω τον υπολογιστή και ένα home theater που δέχεται ethernet πάνω του, μπορώ να βάλω ένα switch στο δεύτερο power line στο σαλόνι και να συνδέσω εκεί τον Η/Υ και το home theater; Το Power Line της TP-Link δεν εχει πανω του υποδοχη για ethernet ?? , εάν έχει αλλα μονο μια θεση, και εσυ θες να βαλεις 2 πραγματα πανω του. τοτε δοκιμασε και εσυ την λυση του splitter RJ45 (Ethernet - Internet) και οχι τυπου τηλεφωνικης γραμμης.
caveneo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το switch θέλω ν το συνδέσω όπως είπα πάνω στο δεύτερο power line που έχω στο σαλόνι. Το splitter που λες θα μπορεί να δινει ξεχωριστές up για τον υπολογιστή και το home theater. Ξεχωριστές ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα