Zam732 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλησπερα. Ψαχνω για 2 waterblock για Gigabyte gtx 780ti GHz edition. Tο προβλημα ειναι πως δεν μπορω να παραγγειλω απο εξωτερικο λογω capital controls. Το μονο που εχω βρει απο ελλαδα ειναι μεσω e-shop αυτο . Συμφωνα με την EK ομως δεν κανει για την GHz edition. Oποιος γνωριζει κατι παραπανω ή εχει καποια λυση παρακαλω ας το πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ενα παλικαρι δινει ενα τσεκαρε αν σου κανει http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/471871-ek-fc780-gtx-ti-dcii-nickel-original-csq-backplate/ απο οσο γνωριζω μπορεις να αγορασεις απο EK και να πληρωσεις με αντικαταβολη ριξε μια ματια στειλε και ενα email για να σ πουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Tην εχω τσεκαρει, κανει μοινο για συγκεκριμενες υλοποιησεις της asus. To 2ο κακο ειναι οτι η EK εχει σταματησει να βγαζει την υλοποιηση για την ghz edition :/ Για αυτο ψαχνω για καμια μοντα αν εχει δοκιμασει κανενας κατι ή εχει βρει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που δεν ειναι τοσο γνωστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 με paypal υπαρχει τροπος να αγορασεις απο εξωτερικο(νομιζω με prepaid) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως δεν μπορω να περασω χρηματα απο την prepaid στο paypal, λογω capital controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ναι φιλε μου το γνωριζω αλλα υπαρχει κολπακι με δευτερο acc στην paypal και μετα αγοραζεις οτι θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για δωσε καμια πληροφορια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/ Ακολουθησε τα βηματα αλανι και δεν θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ναι με αυτον τον τροπο αγωραζω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα