giannis97 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω ενα blogspot στο οποιο θελω σε καθε σελιδα οπως αυτη που ονομαζω tips and tricks να ανεβαζω διαφορετικα θεματα, δεν ξερω το τροπο για να το κανω αυτο, και αναγκαζομαι να τα βαζω ολα στην αρχικη σελιδα.. Η απλά να κάνω επεξεργασια στο θεμα για να προσθεσω ενα ακομα απο κατω.. αυτο δεν φαινεται ομορφα ομως.. παρακατω ειναι το link απο το blogspot μου http://gretechlab.blogspot.gr/
thiva7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω άλλη ερώτηση...αφού κάνεις αναδημοσίευση ειδήσεων γιατί δεν βάζεις την πηγή?
genius_13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Στο blogger οι κατηγορίες ονομάζονται labels. ~ http://www.blissfulbreezylife.com/2014/03/how-to-add-categories-or-label-to-page.html#more
giannis97 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω άλλη ερώτηση...αφού κάνεις αναδημοσίευση ειδήσεων γιατί δεν βάζεις την πηγή? δεν ειναι υποχρεωτικο Στο blogger οι κατηγορίες ονομάζονται labels. ~ http://www.blissfulbreezylife.com/2014/03/how-to-add-categories-or-label-to-page.html#more δεν λεω αυτο αδερφε, κοιτα για παραδειγμα τι εννοω, μην με παρεξηγησεις, ειναι ασχετο το blog. Κοιτα την διαφορα και θα καταλαβεις, να στο πω αλλιως, στην καρτελα tips and tricks θελω να βαλω πολλα διαφορετικα θεματα, πχτο ενα πως τα κανετε φορματ, το αλλο απο κατω ρυθμισεις για το modem ξερω γω.. κοιτα απο κατω τον συνδεσμο πως ειναι ενα ασχετο blog και θα καταλαβεις πως το θελω! http://prntscr.com/8igrjp
Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειναι υποχρεωτικο Είναι ηθικό το ζήτημα, αν όχι και νομικό 3
thiva7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ειναι υποχρεωτικο Είναι...Και μάλιστα νομικό. 2
giannis97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι...Και μάλιστα νομικό. ωραίος, αυτό το λες εσύ, δώσε μου ένα link που να λέει κάτι τέτοιο. Και όχι από κάποιο άκυρο site. Να δούμε πόσο παράνομο είναι, επίσης μερικά δικά μου post να κάνω μετάφραση από έξω site. Πίστεψε με δεν είναι υποχρεοτικό να γράφω την πηγή, επίσης το θέμα το δημιούργησα για άλλον λόγο και όχι για περί νόμου, εάν γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω στην ερώτηση που έκανα να απαντήσει. Ευχαριστώ!
Giorgos65ert Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 lol το 'Η AVG θα ξεκινήσει να πουλάει ανώνυμα δεδομένα των χρηστών της' είναι λογοκλοπή από το insomnia -.- Και ναι πρέπει να βάζεις της πήγες(links) υποχρεωτικά αλλιώς σημαίνει ότι είναι δικιά σου η πηγή, (που δεν είναι) αυτό σημαίνει Site: Λογοκλοπή . 1
giannis97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ωραία δεν το ήξερα, όμως, το να γράφει κάποιος ένα θέμα και εσείς να γράφετε κάτι άσχετο αυτό δεν είναι σωστό για το άτομο που έγραψε το θέμα, χωρίς παρεξήγηση πάντα. Παρακαλώ πολύ να μην μου λέτε για την πήγη, τώρα το κατάλαβα, όποιος γνωρίζει κάτι πάνω στο θέμα που με απασχολεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Kostasspil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ωραία δεν το ήξερα Ωραία τώρα το μαθες, τι σκοπεύεις να κάνεις γι αυτό?? Ontopic χρησιμοποίησε ετικέτες για να κατηγοριοποιείς τις αναρτήσεις "σου"
giannis97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 όποιος γνωρίζει κάτι πάνω στο θέμα που με απασχολεί να με βοηθήσει παρακαλώ! Ευχαριστώ!
thiva7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 όποιος γνωρίζει κάτι πάνω στο θέμα που με απασχολεί να με βοηθήσει παρακαλώ! Ευχαριστώ! Ρε φιλαράκι μου προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οφφτοπικ για να μην φας καμιά φόλα στο μέλλον και αντί για ευχαριστώ μας την λες κιόλας? Δες της είδησης στο ινσομνια. ..ακόμα και μετάφραση που κάνει βάζει πηγή. Τσπ κάνε ότι θες αλήθεια.
giannis97 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε φιλαράκι μου προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οφφτοπικ για να μην φας καμιά φόλα στο μέλλον και αντί για ευχαριστώ μας την λες κιόλας? Δες της είδησης στο ινσομνια. ..ακόμα και μετάφραση που κάνει βάζει πηγή. Τσπ κάνε ότι θες αλήθεια. ο τροπος που το λες φταιει, και το οτι γραφεις κατι ακυρο στο θεμα που εφτιαξα, θα μπορουσες πολυ απλα να στειλεις ενα μηνυμα!
thiva7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω άλλη ερώτηση...αφού κάνεις αναδημοσίευση ειδήσεων γιατί δεν βάζεις την πηγή? Είναι...Και μάλιστα νομικό. ο τροπος που το λες φταιει, και το οτι γραφεις κατι ακυρο στο θεμα που εφτιαξα, θα μπορουσες πολυ απλα να στειλεις ενα μηνυμα! Εχεις δικιο....τα ειπα πολυ ασχημα. Τσπ καλη συνεχεια 1
foutzos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 επίσης...η πηγή πρέπει να έχει ενεργό σύνδεσμο πάνω της. Δεν φτάνει να λες απλά την πηγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις