PaRaNo1d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, Λοιπον εχουμε ενα opel corsa 1.4 του 03' . την σπορ εκδοση 99χιλιαδες χλμ. Αριστο εξωτερικα και εσωτερικα. εχει βαφτει προσφατα με το μεταλικο μπλε που εχει και το opc. εχει φιμε τζαμια και καινουργια αναρτηση. τα σποιλερ και την εξατμηση απο εργοστασιο. Πωλητε απο γνωστο 3χιλιαρικα,ειναι καλα? γενικα ρωταω σαν λεφτα για ενα αμαξι 13 χρονων τωρα ειναι καλα? Επισης τι γνωμη εχετε για τα σεατ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικα καλη τιμη , αν δεν εχει καποιο προβλημα και ειναι καλα συντηριμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα, Λοιπον εχουμε ενα opel corsa 1.4 του 03' . την σπορ εκδοση 99χιλιαδες χλμ. Αριστο εξωτερικα και εσωτερικα. εχει βαφτει προσφατα με το μεταλικο μπλε που εχει και το opc. εχει φιμε τζαμια και καινουργια αναρτηση. τα σποιλερ και την εξατμηση απο εργοστασιο. Πωλητε απο γνωστο 3χιλιαρικα,ειναι καλα? γενικα ρωταω σαν λεφτα για ενα αμαξι 13 χρονων τωρα ειναι καλα? Επισης τι γνωμη εχετε για τα σεατ? Για το Ibiza 1.4 με 100 αλογα που ειχε ο γιος μου παρα πολυ καλη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι λιγο τσιμπιμενη στα 2500 εισαι καλα εγω αυτο το ειχα και εδω στο φορουμ το εδωσα 2700 πριν 2.5 σχεδον χρονια του 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 θα προσπαθησω να το ριξω βεβαια...αυριο θα παω να το δω κιολας πιο λεπτομερος. αν ειναι οντως οσο καλο οσο ακουγεται πιστευω 2.800 ειναι καλα! για να δουμε... Ευχαριστω για τς απαντησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Πολλα μου φαίνονται κ ψιλιαζομαι οτι θα ειναι σκισμενο. Επισης γιατι κάποιος να κανει ολική βαφή σε αμάξι? και άντε και την έκανε, θα ειναι καλή η σε ενα χρονο θα βγει αποκάτω άλλο χρωμα?</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ τα κοιταω τα βαμμένα αλλά δεν πάει να πει απαραίτητα κάτι κιόλας. Τα astra γενικά πολύ ωραία ρε φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 προσφατο βαψιμο και πουλημα = υποπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaRaNo1d Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το παλικάρι για να ξέρετε δν το πουλαει.σωστη η σκεψη σας. Ειναι γνωστός του κολλητού μου και απλα επειδή ψάχνομαι "ψηνετε" να μ το δώσει 3 για να πάρει αλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα