Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωπω σαν να κλέβω εκκλησία θα είναι, απο ότι βλέπω...

Μπράβο σπύρο είσαι ανοιχτομάτης, γι'αυτό αν σε παρακαλέσει ποτέ να την αυτώσεις, μην της κάτσει αγόρι μου, στάσου στο ύψος σου. Ο toufas λέει "get a life". Ε εγώ σε σένα λέω "get a pair of eyeglasses"

Δημοσ.

πωπω keyzer εσύ δε θέλεις απλώς γυαλιά. Το σετάκι του Geordi La Forge απο το Star Trek TNG χρειάζεσαι και μάλιστα επειγόντως.

Δημοσ.

Άτσα η παρήχηση του "Τ"

Όμως καλύτερα να μην έβαζες Οιδίποδα Τύραννο, αλλά καλύτερα Οιδίποδα επί Κολωνώ (εκεί δηλαδή που θα καθήσουν μετά το πέρας του ματς η Angelina και οι οπαδοί της)...

Δημοσ.

Άσε το μαστρό Νίκο γιατί σε κόβω να σου φοράει τσιμεντένια πέδιλα και να σε βρίσκουν στο βυθό της θάλασσας

Δημοσ.

Fantasou skini:

Einai o Hal, o Paredwse kai o Epote.

-Paredwse pou einai o LL Neo?

-Den xerw den mporw na ton vrw

-Epote synexise na pairneis tilefwno

Xafnika mpainei o dim_b kai fernei ena dema

O epote anigei to dema kai vriskei to alexisfairo gileko tou LL kai mesa ena psari

-Ti einai auto???

-Sisilianiko minima.Simainei oti o LL koimatai me ta psaria :D :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα, εκπληκτικός, μπράβο. Ούτε ο Κόππολα να ήσουν!!! :lol:

ΥΓ: Ιδιαίτερα καλό touch το ότι έβαλες τον Hal9000 ως James Caan και τον epote ως Al Pacino. ;)

Δημοσ.

Ακριβώς: " Φαντάσου σκηνή"

Απο την άλλη εχω μια ερώτηση εκ μέρους του μάστρο Νίκου. Τι νουμεράκι παπούτσι φοράς;

Δημοσ.

Mallon meta kai to 2o Angeliko-xtypima pou tha sou epiferw esy tha xreiasteis ton mastro-Niko gia na sou ftiaxei pedila aytoktonias(kai min anisixeis,tha pas na vreis ton Louca kai tha exete olo ton kairo na gnwristeite)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...