Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ αρχίζεις Keyzer...

Διαλέγουμε 3 φωτογραφίες ο καθένας(ή μήπως θέλεις τρια σετάκια με όσες φωτογραφίες θέλει ο καθένας?), τις καλύτερες που μπορούμε να βρούμε και τις ποστάρουμε χωρίς σχόλια. Ύστερα σταματάμε το ποστάρισμα φωτογραφιών και ζητάμε απο το σκυλό να ανοίξει poll. Θα επανέλθω το βραδάκι αφού κάνω μια προσεκτική διαλογή(αν και βασικά ακόμα και στην τύχη να διάλεγα, πάλι θα νίκαγα).

Όσο για σένα spyro, τελικά στρατό δεν πήγες ε? :P :P :P :P

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

LL, gia na einai pio dikaio, goustareis na dwsoume 3 rantevou,kati san to Revolutions pou egine se pagosmia premiera tin idia wra??An kai vasika eimai Agglia,opote exoume 2 wres diadora-> (An deis to post mou prin tis 8 dikesas{6 Agglias} alliws orise esy )ti les prwto rantevou stis 9 Elladas???

Δημοσ.

όχι 9 γιατί θα λείπω κατα 99,999999% δε θα έχω προλάβει να ψάξω(έχω χάσει μια πραγματικά καλή). Θα κάνουμε το εξής όμως: Θα στέλνουμε απο μια φωτογραφία ο καθένας στον epote ή στον paredwse και θα αναλάβει αυτός να τις ποστάρει ταυτόχρονα και τις δυο. Υποθέτω ότι και οι δυο με χαρά θα βοηθήσουν(ας κάνουν και τίποτα χρήσιμο δλδ, γιατί οι παλιορεμπεσκέδες έχουν ξεσκιστεί στο οφθαλμόλουτρο). Μόλις γυρίσω και είμαι έτοιμος θα δώσω το σύνθημα. Κάνε με και add αν θέλεις στο MSN, αν έχεις messenger, να το κανονίσουμε καλύτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το επίσημο forum, εκφραζόμενο εδώ από τον epote και τον paredwse, συμφωνούν αν συμφωνείτε. Ευχαρίστως να βοηθήσουμε σε αυτή την ευγενή άμιλλα. :D

Δημοσ.

Ok,symfwnw se ola.Se ekana add sto messenger,otan cxanampeis tha sou zitisei na me kaneis kai esy add. Na valoume omws periorismo gia kathe psaximo. As poume mexri tin Deftera to mesimeri na tous exoume dwsi tin prwti wste Deftera vrady na exoume to prwto mats,ok?Exw toulaxiston mexri avrio to mesimeri tha exw paradwsei ston epote i ton paredwse tin prwti(paidia an tyxei kai tis paradwsoume se allon o enas kai se allon o allos elpizw na mporesete na synenoithite,e?)

Δημοσ.

nai den leo oraia i jolie alla san tin belluci den einai

kai ti sigkrineis tin stravomita me tin belluci eleos

episis na po oti protimo tin despoinida (o theos na tin kanei:P) Elizabeth Hurley

:D

Δημοσ.

Όσο για σένα spyro' date=' τελικά στρατό δεν πήγες ε? :P :P :P :P[/quote']

den phga... tote eixa alla myala basika...

mou eixane zhthsei na pw tis sexoualikes protimiseis kai tote eixa pei belucci (pio gria blepeis) kai me steilane I-5... alla apo thn epoxh ekeinh exw allaksei... kai myala alla kai "Stratopedo"

Δημοσ.

Φίλε μου αν πήγαινες και έλεγες αυτό το πράγμα θα σε βάζανε υπάλληλο γραφείου. (Έχουμε και αντιστράτηγους στο σύνδεσμο βλέπεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...