Dreamstorm Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 ma i diafora einai iper tis monica safos!!den xreiazomaste diastaseis!fainetai!
SoTiRiS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 atime LL_NEO molis efaga "pantoflia" apo tin ginaika logo ton epifonimaton pou mou ksefigan koitontas tin thea!
LL_NEO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 με τις παντόφλες δεν τρέχει μια. Αλλά έτσι όπως το πάω εγώ, μάλλον θα πρέπει να της κρύψεις τα τηγάνια και τις σιδερώστρες. Α και κάτι άλλο. Ότι και να λένε οι εδώ κακαντρεχείς, ένα έχω να σας πω εγώ. Βρείτε μου άλλο τόπικ στην πρώτη σελίδα του forum που να έχει κάνει 6 σελίδες σε 6 μέρες. Αυτό τα λέει όλα!!!!! Είναι sticky topic απο μόνο του.... (Αν και βασικά κάτι μου λέει ότι πολλοί απο δω με μπριζώνετε για να μοιραστώ και άλλες φωτό μου μαζί σας)
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Pare ti "leei o anthrwpos" Mallon xreiazetai to "kako koritsi" mou na mathei stin "kyria" sou tin lexi koiliakos
LL_NEO Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Και μόνο το γεγονός ότι νοιώθεις την ανάγκη να βάλεις ΔΥΟ φωτογραφίες του "Γιον Βόιτ αφού τον έχει τσιμπήσει στο στόμα μέλισα" για ΜΙΑ φωτογραφία με μόνο το πρόσωπο της πανμέγιστης τα λέει όλα αγαπητέ.
wintech2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά η γυναίκα είναι απίστευτη! Καταπληκτική! Δεν το συζητάω για το εκπληκτικό φορεμα στο Matrix Reloaded..... Έχει ρε παιδί μου αυτό το κάτι....
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Oxi,simainei oti exw perisoteres axiologes photo apoti i pladari Italida sou
dim_b Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Να συνεχίσω;;;; Και επειδή κάποιος ζήτησε περισσότερα στοιχεία.... Ύψος: 5' 7" (1.70) Βάρος: 120 lbs (55 κιλά) Διαστάσεις: 36C-25.5-35
KaizerSoze Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Etsi,na ginoume polloi oxi gia na min mas tin lene merikoi-merikoi gerontolagnoi
LL_NEO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Το θέμα παλικάρια ξέρετε ποιο είναι; Έχετε βάλει τόσες φωτογραφίες και θα βάλω τώρα άλλη μια μόνο.(καλά αυτό για το πόσες φωτογραφίες έχω και το ότι μου τελειώνουν ας γελάσω). Και ο επόμενος που θα μπει πάλι τη Μόνικα θα σχολιάσει, στα παπάρια του για το κάθε πρεζονάκι που ποστάρετε εσείς.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Pif!!!Auto itan to kalytero pou mporouses na kaneis???Xexe Kai paizw akoma me ta neropistola,etsi?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Gia tin Carmen Electra Exm,priveteer,ok symfwnw,wreo koritsi alla pragmatika vriskeis kati xehwristo se sxesi me tin mesi Amerikanida bimbo.Ante to mayro mali me to ble mati alla kai auto to evapse apoti vlepw.Ante kai oti tin gamage kai tin ederne o Rodman.....ooops,auto den tin xehwrizei apo tin mesi amerikanida bimbo Gia tin Monica Prospatheis na tin ekthiaseis i na tin thapseis??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.