Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Από έγκυρη πηγή πληροφορούμαι ότι ο Nemo θα οριστεί συντόμως αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Φίλων της Μόνικα Μπελούτσι. Αναμένεται επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Σύνδεσμο...

Δημοσ.

Όταν εσείς ποταποί και τρισάθλιοι χαριεντίζεστε, εγώ ως πρόεδρος δίνω μάχες σε όλα τα μέσα, για την υπέασπιση των ιδανικών και των αξιών μας...

%D3%DC%E2%E2%E1%F4%EF.JPG

Δημοσ.

θα προτιμούσα κάτι σε .edu

(έτσι ώστε να δηλώνει και την παγκόσμια φύση αυτού του συλλόγου, αλλά και τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα)

Δημοσ.
Αντιπρόεδρος ναι ίσως

ναι ίσως = :?:

turbo :twisted: mode on

Στην περιπτωση που κατι συμβει και ο προεδρος αδυνατει να εκπληρωσει

τα καθηκοντα του (απευχομαστε το χειροτερο )

,αναλαμβανει αυτοματως/αυτοδικαιως ο αντιπροεδρος ?

Οποτε κι ολα τα απαραιτητα αρχεια για την επιτελεση των καθηκοντων περνανε στον αντιπροεδρο ?

the tank is empty ...

:twisted: mode off

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι αυτό το πράμα συγκρίνεται με τον ορισμό της γυναίκας, φωτογραφίες της οποίας είχα την τιμή να παραθέσω στη σελίδα 4. Τσκ τσκ τσκ.

(σαν να πηδ@ς τον Βόιτ με περούκα θα είναι ρε συ Kaiser)

Δημοσ.

Πάρε να χεις λοιπόν...

6.jpg

4.jpg

17.jpg

Tip: Πηγαίνετε στις φωτογραφίες που έχω παραθέσει και κοιτάξτε τον αύξοντα αριθμό της τελευταίας. Σας ενημερώνω ότι έκανα scroll περίπου μέχρι τα 2/9 του folder με εικόνες της Monica (χωρίς να αναφέρομαι φυσικά στα wallpapers που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.) Το μόνο που σας σώζει απο πραγματική μονικοπλυμμήρα είναι ότι βαριέμαι να ανεβάσω 1037 φωτογραφίες στα pathfinder accounts και να γίνει της μουρλής. (Άσε που μάλλον θα με κυνηγάει και ο HAL αν τελικά το κάνω)

Άντε βοηθειά μας και πάντα τέτοιοα

Και όσον αφορά τις απειλές... Ποταπέ και ιταμέ υφιστάμενε φυλάξου!

Δημοσ.

η μαχη καλα κρατει, αλλα δεν εχουμε τα πολυτιμα στατιστικα της anjelina παρακαλω οποιος τα κατεχει να μας τιμισει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...