Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε εδώ νομίζω ότι ταιριάζει γάντι το δικό μου trademark

ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ

Δημοσ.

ftoo sou re Toufa... kilises kai esi ston idio bourko me tous allous... (btw, fantastite tin Bellucci mesa se laspes kai na prospathei na aplosei ooooolo kai perissoteri laspi epano tis - enoeite fisika gimni)

....

ox... kollao kai ego siga siga..... :| :roll:

heeeeeeeeeeeelp

Δημοσ.

KaizerSoze, εγώ προτείνω αργό και βασανιστικό θάνατο. Να τον υποχρεώσει να βλέπει Malena μέχρι να αλλάξει γνώμη ή να αυτοκτονήσει (μάλλον το πρώτο θα συμβεί :lol:)

Δημοσ.

exoume kai leme!!!

1.XONTRA xeria-mpratsa

2.metria podia

3.metrio kwlo

4.METRIOTATO stithos

APLA eine poly thilikia. alla apo ekei ke pera eine mia METRIOTHTA.

san synolo bebea eine pio GYNAIKA alla eipame... mhn trelathoume...

Δημοσ.

Έχω να ρίξω κάτι μπινελίκια.

Σήμερα είδα ξανά τη διαφήμιση στον ΑΝΤ1 και την κόψανε! Βγάλανε περικεκομμένη έκδοση (προφανώς για να γλυτώσουνε λεφτά). Λοιπόν εγώ τους εύχομαι αφενός μεν αυτά που έχω ευχηθεί και στους καθηγητές των ΑΕΙ(όσοι είναι και στο http://www.mplampla.gr ξέρουν) αφετέρου δε να γυρίσουν σπίτι τους αργά, ύστερα απο μια κοπιαστική μέρα στο γραφείο και να βρουν τις παντόφλες τους ζεστές και το μπουρνούζι τους νωπό.

Α και όσο για σένα spiro. Είπα να τους εκπλήξω όλους και να μην πω τίποτα

Δημοσ.
exoume kai leme!!!

1.XONTRA xeria-mpratsa

2.metria podia

3.metrio kwlo

4.METRIOTATO stithos

APLA eine poly thilikia. alla apo ekei ke pera eine mia METRIOTHTA.

san synolo bebea eine pio GYNAIKA alla eipame... mhn trelathoume...

Mia kai theoreis tin monica metria tha ithela na xero 2-3 poy theoreis koryfaiees me ta antistoixa sxolia 1. 2. 3. 4. 5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...