Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα καλό ρε σπύρο. Εγώ πάντως ως άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα γυναικεία δάχτυλα (όση ώρα περνάω στις βιτρίνες του Αεράκη, περνάω και στις βιτρίνες του Μπουρνάζου και συγκεκριμένα στα γυναικεία πεδιλάκια) δίνω τα εύσημα στα δαχτυλάκια της κουκλίτσας μου.

Keyzer, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι άρχισε την ψηφοθηρία, και παρακάλα (και φάε τις χυλόπιτες)

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ROUND τρια και φαρμακερος, αργοτερα θα ανοιξει το πολλ, παρακαλω ψηφιστε με κυριο κριτηριο τις 6 φωτογραφιες της μαχης.

Maxx-AngelinaJolie13-1024.jpg

MB06.jpg

αληθεια ο νικιτης τι κερδιζει? η χαμενος τι χανει?:D

Δημοσ.

Pablo περιμένω να μου έρθει το μαμημένο το dvd. Αν και ξεκίνησε απο την άλλη άκρη του κόσμου(στην κυριολεξία), υπέθετα ότι θα έπρεπε να έχει έρθει μέχρι τώρα. Θα στείλω mail και αν δε λάβω απάντηση θα πάω με τα πόδια στην Κορέα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι για κάθε έναν ψήφο που παίρνει το μπάζο, η Μόνικα παίρνει 3. Απο κει και πέρα, ότι λέτε οι κακόγουστοι το ακούω βερεσέ

Δημοσ.

Kai o kommunismos epairne 90% stin rwssia,itan ontws aniperiesti otan dinane auto to posossto i mipws ypo to kathestws tis propagandas??

Emeis theloume ligous kai kalous,na exoun sovarous logous pou psifizoun Angelina

Oso gia tis 3 tainies sou exigis tous logous pou i Angelina edeixe gymno gia elaxista lepta stin othoni,kai giati to apaitouse i tainia.I dikia sou stis mises emfaniseis-cameo pou synithws kanei tha mporouse na itan ntymeni alla oxiiii....

Δημοσ.

Έτσι Keyzer ρίξε την παταγώδη αποτυχία σου στην προπαγάνδα. Γουστάρω.

Ας πούμε στο Irreversible, θα μπορούσε να τη βιάσει ο άλλος με τα ρούχα. Όντως.

Στο pacte des loupes απο την άλλη ενώ είναι γυμνή, δε φαίνονται οι επίμαχες σκηνές(θολώνει η εικόνα, πέπλα, τούλια και τα σχετικα)

Ρε συ mindtrapper, στην τελευταία φωτό την έχουν τσιμπήσει δυο κουνούπια στο θώρακα ή μου φαίνεται;

Δημοσ.
Enw stin arxi/telos tou Irrevrsible pou i alli trygirnage 30 letpa gymni sti spiti,gia na doume ton kwlo tis prepei na trwme stin mapa kai to pouli tou Cassel epi to idio diastima

Πες τα ρε KaiserSoze..Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που είδα το Hackers...Ακόμα δεν την ήξερα την Angelina...Mου είχε μείνει όμως χαραγμένη στα μάτια η εικόνα της...Μην μασάς ρε...Καλύτερα λίγοι και καλοί...

Υ.Γ. 10 δισεκατομμύρια μύγες γουστάρουν να τρώνε σκατά...Λές να έχουν δίκιο :?:

Υ.Γ. Προς θεού δεν εννοώ ότι η Μόνικα είναι σκατά...Είναι πάρα πολύ όμορφη και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.Κάποια πράγματα είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων...Απλά τα πράγματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...