Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει που προσπαθείς να βρεις έστω και έναν τρόπο μπας και τσιμπήσεις κανα ψήφο. Σαν να λέμε φοβάσαι να ψηφίσουν με βάση τις συγκεκριμένες γυναικες και όχι με βάση της φωτογραφίες ε; Αυτό για μένα είναι δήλωση υποταγής, εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ακόμα και αν θέλουν να ψηφίσουν με κριτήριο ποια έχει το λιγότερο μπίχλι στο μικρό δάχτυλο του αριστερού της ποδιού.

Δημοσ.

I Angelina

I dikia sou einai vrwmiara

Tin diefkrinisi tn ekana dioiti orismenoi ypotagmenoi sto Monikokathestws den koitane kan tis foto,ekdilwnontas prothesi psifou xwris kan na koitane.I mallon opws eipe kai o megalos Tom Cruise "Koitane alla den vlepoun"

Δημοσ.

Κοιτάνε και βλέπουν αγόρι μου. Φαντάσου η Μόνικα καταλαμβάνει ΜΟΛΙΣ το 1/3 της φωτό και όμως την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Όχι σαν το μπάζο που μόνο που δεν ξέρασαν με τη σκατόφατσα.

Προσωπικά εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοια αποθέωση για μόνο(?) μια γάμπα. Και που δηλαδή να βάλω και πιο τολμηρή φωτογραφία. Θα πρέπει να να φωνάξουμε καρδιολόγους

Δημοσ.
Και που δηλαδή να βάλω και πιο τολμηρή φωτογραφία.

Βάλε να δούμε...Μπορεί να μου αλλάξεις γνώμη...

Υ.Γ. Για εμένα η εμφάνιση της Μόνικας που είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ είναι ως Κλεοπάτρα στο Αστερίξ και Οβελίξ 2.Ανώτερη από Laetitia Casta...

Δημοσ.
opws eipe kai o megalos Tom Cruise "Koitane alla den vlepoun

Νομίζω ότι μόλις σου απάντησα Keyzer.

Grigas, η Μόνικα δε χρειάζεται τέτοια ανόητα τεχνάσματα για να πάρει ψήφους.... Και ναι στη σκηνή που γυρίζει την πλάτη στο "Αστερίξ και Οβελίξ: ΕπιχείρησηΚλεοπάτρα" όλο το σινεμά έλιωσε (και ξεκουφάθηκε απο μένα)

Πάντως για μένα καλύτερη της εμφάνιση ήταν στο Matrix:Reloaded. Θυμάσαι όταν τα χώνει στον Μεροβίγγειο, που ακριβώς πριν το "have fan" έσκασε ένα περιπαιχτικό χαμογελάκι. Ε σε εκείνη τη σκηνή οι αδερφοι Γ. έπρεπε να βάλουν να παίζει στο υπόβαθρο το "κόβω φλέβες, κόβω φλέβες...".

Δημοσ.
Dyolf,esy toulaxiston san Irakliwtis prepei na psifiseis Angelina

Το αίμα νερό δεν γίνεται...

Και στο Ηράκλειο μαλλον όλοι ψηφίζουμε Μόνικα πέρα του KaizerSoze! :P

Δημοσ.

file LL-neo katarxas h monica se mia foto sto prohgoumeno post pou eixes kanei fenete ti APAISIA frixta daxtyla exei sta podia... opote tha sou dwsw kai simbouli!!!

BAZE PICS ME KLEISTA PAPOUTSIA!

Δημοσ.

File Hawk,an diavaseis olo to thread tha deis oti egw kai o LL exoume xekinisei mia diamaxi metaxy Angelinas kai Monikas .Molis teleiwsei(Paraskeyi i 3i kai teleytaia kontra) tha anoixei ena poll.Apokei kai meta valte foto opoias thelete

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...