Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική νέα διαφήμιση (Αυτή ακριβώς που καταλάβατε)56k no

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai ti kako yparxei se auto???Diladi aporripteis amesws ta atoma pou dokimasan,akpws kapou kapote mia apogoeyrmeni-oute kan pagosmiws-ousia???

Natos,kyries kai kyrioi o ratsistis,o egwistaros,o jenofovikos. Em vevea,apo ta gousta tou stis gynaikes fainetai to xamilo tou epipedo

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά όπως κι εσείς θα έχετε καταλάβει, έχετε μείνει να ποστάρετε μόνοι σας (κατά διαστήματα πετάγεται και κάποιος άλλος να πει καμιά μ@λ@κία, όπως εγώ καλή ώρα :P). Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η επική κόντρα, προβλέπω ότι θα έχετε βαρεθεί κι εσείς, οπότε μήπως θα έπρεπε να ποστάρετε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες γιά να τελειώνουμε με αυτό το ντέρμπι, γιατί έχουμε και άλλο το Σάββατο;

Δημοσ.

Να μαι κι εγώ :D :D Πρέπει να ψηφίσω ε; Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να δώσω την ψήφο μου στην μόνικα. (τι χαρές που κάνει τώρα ο λλ_νέο :D :D :D :D ) Η επιλογή ήταν δύσκολη. Δεν με χαλάει η αντζελίνα απλά πιστεύω πως είναι κάτι το συνηθισμένο. Δεν κοίταξα ποιά από τις δύο έχει μεγαλύτερο στήθος και τα "στατιστικά" τους και κάτι τέτοιο ούτε καν με ενδιαφέρει διότι δεν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε δύο pc ούτε σε αυτοκίνητα για να δω ποιό είναι το "καλύτερο" όπως κάνουν διάφοροι πουτανιάρηδες. Άλλο είναι να επιλέγεις μια γυναίκα! Κοίταξα τις δυό συνολικά. Στην γαμάτη μόνικα διακρίνω κάτι το ξεχωριστό. Κάτι το οποίο δεν έχει οποιοδήποτε πουτανάκι που εμφανίζεται από εδώ και από 'κει. Στο πρόσωπό της υπάρχει μια απέραντη γοητεία και ένα στάτους που έχει σαν γυναίκα κατι το φανταστικό και σπάνιο, ίσως απερίγραπτο, το οποίο με κάνει να μένω κολλημένος με αυτή. ΖΗΤΩ! η μπέλούτσι.

Άντε πέσε τα τους κι εσύ λλ_νέο 8) 8) 8) και ρίξε φωτιά στα 56ράκια τους :D :D

Δημοσ.

Σας ψαρώνει δεν έχει βιντεάκια ο άχρηστος. Άντε το πολύ πολύ να βάλει καμια σκηνή απο το irreversible.

Crackmetal, αδερφέ μου σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Δημοσ.

Έχει ρε...άκου τι σου λέω...Έχει την προσωπική μου συλλογή από home videos με την Μόνικα και εμένα πριν 5 χρόνια στην Πάρο...Αξέχαστο καλοκαίρι...Και με μένα όπως στο irreversible έκανε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Αλλά μετά το καλοκαίρι την σούταρα γιατί δεν μπορούσα να πω όχι στο Νο 2 μωρό (την άποψή μου για το Νο 1 την εξέφρασα νωρίτερα)

0008.jpg

E όχι πρεζόνι αυτή η φατσούλα!!!!!!!

Κeiser είμαι μαζί σου!!!

Δημοσ.

grigas αυτό στη διεθνή ορολογία ονομάζεται κίνηση πανικού. Πέστα τώρα που μπορείς γιατί σε κανα δυο μέρες, θα στε όλοι οι κακόγουστοι τάβλα (και μεις οι της Μόνικα κ@βλα, όπως πάντα άλλωστε όταν βλέπουμε φωτό της)

Όσον αφορά τη φωτογραφία που παρέθεσες αυτόματα μου ήρθε η εξής ατάκα στο μυαλό;

Ρε φι'α'ακι μήπως έχει ένα κα'οστά'ικο να πάρω κά'ι να φάω;

Δημοσ.

LL_NEO, omologw pws den se katalavainw...(poy leei kai o kapsis mitsikwstas).Poia kinisi panikoy?Diladi an esena ayto to koritsaki soy elege na toy dwseis na faei kati...den tha itheles na toy prosfereis ena hot dog re paidi mou??Egw prwsopika (an den itan o KaiserSoze sti mesi) analambana na tin taizw ef'oroy zwis..

Δημοσ.

Διασκεδαστικό threat, μόλις είδα και τις 13 σελίδες...

Αν και η παθολογική μου λατρεία είναι άλλη (nicole kidman... αχχχχχχ), ένα έχω να πώ:

Τι jolie και πράσινα άλογα; Όλες μοιάζουν κοριτσάκια σε συγκριση με την Monica!

Αυτή η γυναίκα έχει κάτι το εξωπραγματικό, δεν έχει ανθρώπινες αναλογίες!

Κόλαση!

Μαζί σου πρόεδρε! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...