kox23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.αγόρασα ένα σκληρο δίσκο με σύνδεση usb3 αλλα το Pc μου δεν έχει θύρα usb3 και δε τρέχει σωστά ο δίσκος.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καλώδιο usb3 σε διπλο usb2 για να τροφοδοτείται σωστά ο δίσκος??πήγα πλαισιο και κοσμοντατα αλλα τιποτα. ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ενοείς δεν τρέχει σωστά ο δίσκος , δεν δουλεύει καθόλου ? Εφόσον λειτουργεί ο δίσκος κανονικά δεν χρειάζεσαι κατι αλλο διπλό καλώδιο και φυσικά ουτε usb 3 ουτε καν usb 2 για να δουλέψει ενας δίσκος
Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το ότι δεν έχεις usb3.0 δε λέει κάτι. Απλώς δε θα πιάσει την ανώτατη ταχύτητα που θα πιανε αν είχες. Κατά τα άλλα όμως, δουλεύει μια χαρά.
stelrp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον λέει ότι δεν του φτάνει το ρεύμα για να λειτουργήσει, συνηθισμένο φαινόμενο για USB 2.0, χρειαζεσαι ένα " y cable ". Google it είμαι από κινητό δεν μπορώ να βάλω λινκ. Είναι καλώδιο USB 2.0 με δύο απολήξεις USB 2.0 για να τραβάει από τη mobo ότι ρεύμα παραπάνω μπορεί να σΟΥ δώσει. Θα τρέχει με ταχυτητα USB 2.0 στα 30mb Max αντί των 100+ του USB 3.0
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το βάζεις κανονικά σε θύρα υπολογιστή? Η σε κάποιο hub? Αν το βάζεις σε hub που έχεις και άλλες συσκευές πολύ απλά δεν του φτάνει το ρεύμα, δοκίμασε σε άλλη θύρα στο backpanel της μητρικής
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί να λειτουργήσει ο δίσκος επειδή δεν ειναι usb3...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να μην φτάνει το ρεύμα από την usb ειδικά αν μιλάμε για παλιό υπολογιστή, είναι συνηθισμένο φενομενο, υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να το βάζει σε κάποιο usb hub που έχει αρκετές συσκευές επάνω και πάλι να μην φτάνει το ρεύμα
kox23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις...Λοιπον... βρηκα καλωδιο Υ type συνδεω τον σκληρο(transcend StoreJet 25H3 2T) και μου βγάζει ειδοποιηση οτι πρέπει να κάνω διαμόρφωση πρώτα για να λειτουργησει (πρωτη φορα το βλεπω αυτο), παταω οκ εν πασει περιπτωσει και μετα μου πετάει οτι τα Windows (7) δε μπορουν να προχωρήσουν στη διαμορφωση του δίσκου...Πηγα τον σκληρο στον αδερφο που έχει λαπτοπ και δουλευε κανονικα χωρις format και άλλα..Παίζει να έχει θέμα το pc μου?είναι κανα 5αρι χρονια με κανα δυο μικρες αναβαθμίσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα