Προς το περιεχόμενο

S6 edge, θα σκασω...!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κοίτα από τις ρυθμίσεις τι καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια. Υπάρχει πιθανότητα να φταίνει εφαρμογές όπως instagram που τρέχουν background .Για να το δεις πήγαινε στις εφαρμογές που γράφουν εκτελείτε και κοίτα.

Δημοσ.

Εμενα η μπαταρια μου με νορμαλ χρηση,χωρις παιχνιδια αλλα με ανοιχτο 4G τις περισσοτερες ωρες,κανα facebook και σερφαρισμα χαλαρο μου κραταει γυρω στις 12 ωρες. Το βγαζω απ τη φορτιση 12 το πρωι και το βαζω το βραδυ παλι στη 1+ και εχει 5-6%. 

Κατοχος S6 Edge.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα η μπαταρια μου με νορμαλ χρηση,χωρις παιχνιδια αλλα με ανοιχτο 4G τις περισσοτερες ωρες,κανα facebook και σερφαρισμα χαλαρο μου κραταει γυρω στις 12 ωρες. Το βγαζω απ τη φορτιση 12 το πρωι και το βαζω το βραδυ παλι στη 1+ και εχει 5-6%. 

Κατοχος S6 Edge.

Την λες και απαραδεκτη αυτονομια... :/

Κριμα,κ το εψηνα,ειναι ομορφο..

Δημοσ.

Την λες και απαραδεκτη αυτονομια... :/

Κριμα,κ το εψηνα,ειναι ομορφο..

Μια χαρά είναι η μπαταρία του, μιλάμε για όλη μέρα 4g + 1440p οθόνη

Δημοσ.

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εν γνωση μου το πηρα! Πλεον θεωρω δεδομενο οτι τα smartphones δεν κρατανε πανω απο μια μερα. Και το iphone 6 που ειχα πρωτου παρω το  edge την ιδια μπαταρια καταναλωνε,

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η μπαταρία του, μιλάμε για όλη μέρα 4g + 1440p οθόνη

Θεωρώ αυτονόητο οτι θα έχεις δεδομένα ανοιχτα όλη μέρα,αλλιως τι smartphone ειναι?

Απλά εμένα που η μέρα μου ξεκινάει 6.30 το πρωί,αντιλαμβάνεσαι οτι με 12 ώρες δεν κάνουμε δουλειά.

Οθόνη που λειτουργεί 24+ωρες > Οθόνη που ειναι 1440p και λειτουργεί 12 ωρες.

Αν δεν βγάζει ανετα μια μέρα με νορμάλ χρηση,τι θα γίνει τις μέρες που θα τύχει να ασχοληθώ λίγο παραπανω μαζί του?

Δημοσ.

Θεωρώ αυτονόητο οτι θα έχεις δεδομένα ανοιχτα όλη μέρα,αλλιως τι smartphone ειναι?

Απλά εμένα που η μέρα μου ξεκινάει 6.30 το πρωί,αντιλαμβάνεσαι οτι με 12 ώρες δεν κάνουμε δουλειά.

Οθόνη που λειτουργεί 24+ωρες > Οθόνη που ειναι 1440p και λειτουργεί 12 ωρες.

Αν δεν βγάζει ανετα μια μέρα με νορμάλ χρηση,τι θα γίνει τις μέρες που θα τύχει να ασχοληθώ λίγο παραπανω μαζί του?

Εγώ τα ανοίγω μόνο στους δρόμους. Σπίτι και ΤΕΙ έχω wifi sooooooooooo

Δημοσ.

Πολλοι λογο δουλειας και επειδη ειναι στον δρομο ολη μερα χρειαζονται τα δεδομενα και πιθανον gps.

Με τετοια χρηση δυστηχως χρειαζεται 2φορες φορτιση μεσα σε ενα 12ωρο χρησης, αλλα τι να σου κανει και αυτο, κινητο ειναι 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με τρομαξες πολυ φιλε μου με αυτα που λες ενδιαφερόμουν και εγω για το τηλ αυτο :-( τωρα θα το σκεφτώ λιγο παραπάνω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το fast charge βοηθάει αρκετά την κατάσταση αλλά για την χρήση που κάνω δεν με καλύπτει η μία φόρτιση. Κατά τα άλλα εξαιρετικό κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...