geo1st487 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη android απο το play store σε κινητο που δεν ειναι root και αυτη να τρεχει στο παρασκηνιο οποτε επανεκκινειται η συσκευη αλλα να μην εμφανιζεται μαζι με τις αλλες εφαρμογες που ειναι φορτωμενες στη ram;
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη android απο το play store σε κινητο που δεν ειναι root και αυτη να τρεχει στο παρασκηνιο οποτε επανεκκινειται η συσκευη αλλα να μην εμφανιζεται μαζι με τις αλλες εφαρμογες που ειναι φορτωμενες στη ram;Αν η εφαρμογη θελει root μπορεις να την εγκαταστησεις αλλα δεν θα δουλευει σε κινητο που δεν ειναι root.Οποτε γιατι να την εχει,τζαμπα να σου πιανει και χωρο! Τωρα μετα την επανεκκινησει να φευγει δεν το ξερω....
geo1st487 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν η εφαρμογη θελει root μπορεις να την εγκαταστησεις αλλα δεν θα δουλευει σε κινητο που δεν ειναι root. Οποτε γιατι να την εχει,τζαμπα να σου πιανει και χωρο! Τωρα μετα την επανεκκινησει να φευγει δεν το ξερω.... Δεν ξερω αν καταλαβες αυτο που ρωτησα. Μπορει να τρεχει μια εφαρμογη (κατεβασμενη απο το play store σε κινητο που δεν ειναι root) στη ram και να μη φαινεται πουθενα; Να νομιζω δηλαδη οτι δεν την φορτωνει στη ram αλλα στη πραγματικοτητα να ειναι φορτωμενη.
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αν καταλαβες αυτο που ρωτησα. Μπορει να τρεχει μια εφαρμογη (κατεβασμενη απο το play store σε κινητο που δεν ειναι root) στη ram και να μη φαινεται πουθενα; Να νομιζω δηλαδη οτι δεν την φορτωνει στη ram αλλα στη πραγματικοτητα να ειναι φορτωμενη.Δεν νομιζω!!
geo1st487 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 γινεται... τι κινητο εχεις? z1 compact
georgesteiros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω εχω samsung και για να δω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στην ram παω ρυθμισεις-->διαχειριστής εφαρμογων-->σε εκτελεσηκαπου κατι παρομοιο θα υπαρχει και σε εσενα και θα μπορεσεις να δεις καθε τι που τρεχει χωρις να το ξερεις. συνηθως τρεχουν παντα messenger, fb, viber, one drive, κτλ..
geo1st487 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω εχω samsung και για να δω ολες τις εφαρμογες που τρεχουν στην ram παω ρυθμισεις-->διαχειριστής εφαρμογων-->σε εκτελεση καπου κατι παρομοιο θα υπαρχει και σε εσενα και θα μπορεσεις να δεις καθε τι που τρεχει χωρις να το ξερεις. συνηθως τρεχουν παντα messenger, fb, viber, one drive, κτλ.. Ρε συ αυτο που λες το ξερω. Εννοω να παω εκει που λες και να μην εμφανιζεται μια εφαρμογη που τρεχει. Μπορει να συμβει; Ο saruman λεει δεν νομιζει. Ε μαλλον ετσι θα ειναι αλλα ποτε δεν ξερεις αν υπαρχουν κρυφες εφαρμογες που τρεχουν στη ram. Android ειναι αυτο...
georgesteiros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 αα οχι εκει δειχνει ολες τις εφαρμογες που τρεχουν, δεν κρυβει καποια. εγω νομιζα πως μου ελεγες εδω https://www.google.gr/search?q=ram+status+note+4&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAgQ_AUoA2oVChMI9qKTq4WJyAIVA5QsCh2-1gLj&dpr=1#imgrc=aD_SqmJ3f2GmgM%3A
saruman123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως αν χρησιμοποιησεις κανενα task manager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα