giannakhc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά εδω και λίγο καιρό έχω την αίσθηση πως το αμάξι μου μυρίζει βενζίνη όχι πάντα μια στο τόσο χθες σήκωσα τα πισω καθίσματα αλλά δεν είδα τιποτα ανησυχητικό από εκεί όταν μυρίζει μυρίζει και μέσα και έξω όχι πολυ βέβαια αλλα μυρίζει εχω την εντύπωση πως μυρίζει όταν σβήνω το αμάξι έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Vw golf 1.6 fsi 2005
Liverpool89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα θα τ καταλαβεις αν βγαζει απο την αντλια με τον εξης τροπο, ανοιγεις τα πισω καθισματα να βλεπεις την αντλια με τα σωληνακια εχεις ενα μπροστα να ανοιξει μονο το διακοπτη, οχι να το βαλει μπροστα, εσυ θα δεις αν θα ψεκασει απο πουθενα.
chrisxkar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δες την ταπα βενζινης αμα ο βενζινας δεν την εκλεισε καλα. Εκτος αυτου μπορει απλα να μην γινεται καλη καυση και να μυριζεις ακαυστη απο την εξατμιση(συνεργειο).
nick#18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξε και κανενα καπο.. να δεις κανενα σωληνακι βενζινης μην σταζει και αρπαξεις καμια φωτια..
Liverpool89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν μυριζει οταν ειναι σβηστο, το προβλημα θα ναι μετα την αντλια που αυξανει την πιεση. Το καπακι και να ηταν ανοιχτο τα καινουργια αμαξια εχουν ταπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα