nivek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας πριν 1 μηνα ειχα αγορασει τα ακουστικα gamezero το ερωτημα μου εινε οτι τα ακουστικα εινε 150 οhms και εγω τα βαζω στο amplier της asus stx στα 300-600 ohms για τον λογο οτι στα 150 ohms ακουγοντε χαμηλα.. αν και μου ειπανε οτι το amplier της asus stx μπορει να σηκοσει τα ακουστικα.. μου το ερωτημα μου εινε και δεν ξερω ισως να εινε και φαντασια μου αυτο ισως το αυτι μου να εχει συνιθισει τον ηχο.. νομιζω οτι οταν τα βαζω στα 300-600 ohms δεν δινουν την ενταση οπως δινανε παλια... υπαρχει περιπτωση να καηκανε;;; η να χαλασε η καρτα ηχου μου;; θελω να πω ακουγοντε δυνατα απλα ισως να χανουνε λιγο στην ενταση ,,,,,,,,,,ισως να εινε και φαντασια μου... αλλα ΄λετε να καηκανε και να δινουνε λιγοτερη ενταση στον ηχο;.. ισως να εχουν συνιθισει τα αυτια μου τον δυνατο ηχο.,.. απλα αν καιγοντουσαν πχ θα παιζανε;;; η θα δινανε πχ λιγοτερο ηχο;;;; σε ενταση;;///
`wearhint` Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 παντα να θυμασαι οτι αν τα ακουστικα σου τρεχουνε στο max της δυνατοτητας τους, θα χανουνε σταδιακα υγεια. πες σε 6 μηνες με φουλ μπασα, πολυ απλα θα σκασουνε και θα τα ακους λες και ειναι ο αλλος μεσα σε πηγαδι. ευχησου να ειναι η φαντασια σου και χαμηλωσε το λιγο μην εχεις μετα να αγοραζεις καινουργια
nivek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 εννοεις οτι θα χανουνε στην ενταση του ηχου΄;; τι εννοεις θα χανουνε σταδιακα υγεια;;
`wearhint` Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως αυτο. στην αρχη θα δεις οτι αν εχεις μια μικρη ροδελα να ελεγχεις τον ηχο στα ακουστικα, οταν θα το γυρνας στο μεγιστο θα δεις οτι θα εχει λιγοτερη ενταση απο οτι λιγο πριν το τερμα της ροδελας. μετα σιγα σιγα θα μειωνεται η ενταση εως ωτου θα ακους με δυσκολια.
`wearhint` Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οχι βεβαια, αν σου πω να μου μετρησεις την ποιοτητα του ηχου σου απο το 0 μεχρι το 100 οπου 100 σαν την πρωτη φορα που τα ακουσες και εσπασε το τζαμι απο τα μπασα XD και 0 στο mute ποσο θα τα βαθμολογουσες? 80+ μην το συζητας καλα εισαι ακομα απλα με μέτρο. αν ειναι 50+ καλυτερα τρεχτα στα 150 και τελος το amplifier...κατω απο 50 πες το και καμενο.
nivek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε γιατι εμενα μου φενετε οτι οταν τα βαζω στα 300 με 600 ohms οτι καπου χανουνε στην ενταση :;;; σε σχεση με πριν 1 μηνα.. τι εννοεις με αυτο ομως αν σου πω να μου μετρησεις την ποιοτητα του ηχου σου απο το 0 μεχρι το 100 οπου 100 σαν την πρωτη φορα που τα ακουσες και εσπασε το τζαμι απο τα μπασα XD και 0 στο mute ποσο θα τα βαθμολογουσες΄;;;; εδω και 1 μηνα τα εβαζα στα 300-600 ohms αλλα δεν τα εβαζα στο 100 ομως τα βαζω μεχρι το 60 σε ενταση... αλλα ποτε ομως 100 ισως επειδη το αυτι μου εχει συνιθισει την ενταση του ηχου;;;
`wearhint` Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καλα εισαι τοτε μην ανυσηχεις. αν προσεξεις ομως περιεργες απωλειες εντασης και προσεχεις περισσοτερο οτι κ\χαμηλωνεται ο ηχος, τοτε μονο θα ανυσηχησεις. τωρα δεν εχει να φοβηθεις κατι
nivek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εγω πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και τους ειπα το προβλημα μου οτι καπου χανει λιγο ο ηχος δηλαδη οτι το βαζω στο 50 πχ και οτι ακουγετε σαν 40 και μου ειπανε οτι αν καιγοντουσαν δεν θα παιζανε καν αλλα ουτε θα λειτουργουσανε.,., και οτι για να χανει ο ηχος αυτο δεν παιζει καν ............. αλλα μου ειπανε να τα παω να τα δουνε οι τεχνικοι... στην αντιπροσωπεια τωρα αν καιγοντουσαν πχ δεν θα παιζανε καν ετσι΄;;; εμενα αυτο μου ειπανε.... αν τα παω και τα δουνε πχ και μου πουνε οτι εινε μια χαρα λετε να πουνε ψεματα;;; με σκοπο να μην μου δωσουνε αλλα πχ¨;l;; αν τα παω οι τεχνικοι λετε να τα δουνε και να δουνε αν οντος εχει καει καπιο κυκλωμα πχ η αν χανει η ηχος πχ;;;;;; η απλα θα μου πουνε ψεματα πχ΄΄;;; δηλαδη οι τεχνικοι θα μπορεσουνε να καταλάβουνε αν χανει ο ηχος πχ οπως επισης αν εχει καει καπιο κυκλωμα πχ;;
`wearhint` Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οι τεχνικοι θα σου πουν σπανια ψεματα, πηγαινε το εσυ αν νομιζεις οτι αξιζει και ακου τι θα σου πουν. λογικα ειναι απο την χρηση ετσι και αυτο θα σου πουν. αλλα αν σου πουν αντικατασταση μην το συζητας καν, αφου παιζουνε και δεν εχουνε καμια τρομερη δυσλειτουργια να σου κοβει πχ τον ηχο εντελως, ενταξει εισαι.
nivek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 τι εννοεις οτι εινε απο την χρηση;;;;; γιατι πρεπει να κοβει απο τον ηχο;;;; απλα στις αρχες θυμαμε οταν το εβαζα στο 35 ακουγοντοσουν πολυ δυνατα τωρα για να ακουστουνε πολυ δυνατα ακουγοντε στο 50 με 60 ενω στις αρχες τα εβαζα στο 35 με 40 και ειχαν την ενταση του 60 εινε φυσιολογικο αυτο;;; και τι εννοεις εινε απο την χρηση τους;;;
`wearhint` Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 οπως και με καθε προιον, οσο πιο πολυ το χρησιμοποιης, θα χανει λιγη ποιοτητα. φαντασου τωρα οταν τα πηρες ηταν αριστη κατασταση...μετα απο λιγο καιρο αρχιζει να γινεται μετρια η κατασταση του προιοντος. τωρα μετα απο 1 μηνα λογικο θα ηταν μια μικρη μειωση στον ηχο αλλα 10 ολοκληρες μοναδες οπως λες ειναι λιγο υπερβολικο. δες τι θα σου πουν οι τεχνικοι και συνεχιζουμε απο εκει.
nivek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 θα τα παω αυριο λογικα αλλα με καλυπτει η εγγυηση για 2 χροννια ομως σε περιπτωση για καινουργια ετσι;; να σε ρωτησω κατι οταν λεμε αποδοση εννουμε την ενταση του ηχου΄΄ οταν λεμε οτι τα ακουστικα χανουνε αποδοση εννοουμε την ενταση του ηχου΄΄;;;
`wearhint` Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 +αλλον εναν χρονο απο τον κατασκευαστη τους, οποτε εισαι κομπλε!
nivek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 να σε ρωτησω κατι οταν λεμε αποδοση εννουμε την ενταση του ηχου΄΄ οταν λεμε οτι τα ακουστικα χανουνε αποδοση εννοουμε την ενταση του ηχου΄΄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα