Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τωρα μια χαρα ειναι,αλλα δεν μπορω να κτλβω γιατι πρεπει να εχω 85% spd fan για να μην κανει overheating και να πρεπει να κανει τοσο θορυβο το κουτι.Ναι με ακουστικα παιζω αλλα και παλι,δεν μου φαινεται λογικο να εχει τοσο υψηλα temp η καρτα.
Στο stress test επιανε 89C με 54% spd fan,δεν νομιζω οτι θα το χαρακτηριζε καποιος ως καλο αποτελεσμα.

Δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος,απο την μια σκεφτομαι μηπως την πηγαινα για αντικατασταση και απο την αλλη να εβαζα αλλα 2 φανακια μπας και αλλαξει κατι.
Δεν ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα,ειμαι υπερβολικος?

Τα λεω ολα αυτα γτ αλλοι εχουν temps<70 και με spd fan<60 kαι ειναι κομπλε και με χωρις θορυβους.

Δημοσ.

Άρα από ότι κατάλαβα στα reviews μάλλον δεν φτιάχνουν το fan speed κατάλληλα και για αυτό όλες οι dcu ii κάρτες παίζουν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες ; 

Τι εννοεις? Εγω και οι δυο dcu ii που ειχα ηταν κρυες.

Δημοσ.

Στεφανε να ξερεις οτι η υλοποιηση που εχεις δεν ειναι και απο τις καλυτερες. Οποτε ειναι λογικο να πασχει καπου. Δεν θα γινοταν να ειναι το ιδιο με την 280χ toxic η vapor που εχουν μελετησει το συστημα ψυξης τους και εχουν σχετικα μεγαλη διαφορα τιμης. Το ιδιο συμβαινει και με την 290 που σου αναφερω. Παροτι δοκιμασα την windforce της gigabyte η saphire εχει -5,-8βαθμους πιο ησυχα.

Επειδη σου μπηκε στο μυαλο πηγαινε την για doa αλλα δεν βλεπω κατι παραλογο ωστε να σου την αλλαξουν...

Δημοσ.

Τι εννοεις? Εγω και οι δυο dcu ii που ειχα ηταν κρυες.

Εννοώ πως στα reviews διαφόρων καρτών πάντα οι asus dc u ii έχουν τις χειρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με msi, gigabyte, sapphire, αυτό. Και κατάλαβα πως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ασχολούνται εκεί στα reviews με το fan speed.  Όσα reviews καρτών βλέπω πάντα οι asus πίσω σε θερμοκρασίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αφήνουν το fan speed στο auto στις δοκιμές τους.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ πως στα reviews διαφόρων καρτών πάντα οι asus dc u ii έχουν τις χειρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με msi, gigabyte, sapphire, αυτό. Και κατάλαβα πως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ασχολούνται εκεί στα reviews με το fan speed.  Όσα reviews καρτών βλέπω πάντα οι asus πίσω σε θερμοκρασίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αφήνουν το fan speed στο auto στις δοκιμές τους.

Και εγω στο auto το εχω το fan speed.

Δημοσ.

Ενταξει απο θερμοκρασιες ψιλο-λυθηκε το θεμα απλως τωρα εχω αλλο θεμα.
Μου εχει τυχει 2-3 φορες εκει που φορτωνω το bf3 και ειναι σε φαση που με βαζει στον σερβερ να τρωω freeze.
Mου ετυχε ακριβως το ιδιο και μια φορα στο h1z1.

Που οφειλεται το προβλημα αυτο?

Δημοσ.

Πες μας από τι αποτελείται το μηχάνημα, τι λειτουργικό έχεις, αν είναι ενημερωμένο κλπ.

VGA VTX3D RADEON R9 280X 3GB

CPU INTEL CORE I5-4690k

MOBO  ASROCK Z97 ANNIVERSARY

HDD WD 1TB CAVIAR BLUE

RAM KINGSTON  (2X4GB) 1866MHZ HYPERX SAVAGE

CASE PHANTEKS ENTHOO PRO

PSU THERMALTAKE BERLIN 630W

MONITOR DELL P2414H

WINDOWS 8.1 PRO

Ειναι ενημερωμενα ολα.

Btw,ετρεξα μια ωρα σημερα occt test gpu και δεν μου εβγαλε errors.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...