Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,αγορασα πριν 2 μερες την vga vtx3d r9 280x 3gb και απο χθες τεσταρω λιγο σε θερμοκρασιες να δω πως τα παει.
Σε idle βρισκομαι στα 37-41,νομιζω ειναι κομπλε.
Σε load το ειδα και μεχρι 87,ειναι φυσιολογικο?

Ειμαι με της Phanteks Enthoo Pro το κουτι που εχει καλο airflow με τους 2 εργοστασιακους ανεμιστηρες,1x200mm μπροστα και 1x140mm πισω.

Τι πιστευετε πρεπει να την παω πισω για αλλαγη πριν ληξει το doa?
Να βαλω εξτρα ανεμιστηρακια?

Aπο bios updates θεωρω πως τα εχω κανει ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε το msi afterburner και φτιαξε προφιλ για τα fan. H gigabyte r9 290 με ενα προφιλ που εφτιαξα παιζει στους 75 μαξ.

Επεξ/σία από AETOLOFITIS
Δημοσ.

το εχω μετα απο τους 70 να ανεβαζει κοντα στο 90% του ανεμιστηρα. πιο μπροστα το εχω να ειναι γραμμικο. κανε δοκιμες αναλογα με το ποσο ακουγεται και το τι βαθμους εχεις.βαλε ενα οριο για εσενα και παιξε.

πολλοι αλλαζουν παστα και βλεπουν ανετα διαφορα 6-7 βαθμους αλλα δεν το προσπαθησα γιατι φοβηθηκα μην κανω καμια ζημια. αλλα δεν θα με χαλουσε το 75 να το εκανα 70.

Δημοσ.

το εχω μετα απο τους 70 να ανεβαζει κοντα στο 90% του ανεμιστηρα. πιο μπροστα το εχω να ειναι γραμμικο. κανε δοκιμες αναλογα με το ποσο ακουγεται και το τι βαθμους εχεις.βαλε ενα οριο για εσενα και παιξε.

Δεν πιστευω οτι ειναι λογικο αυτο κι ολας να πρεπει να το εχεις 90% για να μην ανεβαζει πανω απο 75C,μου φαινεται υπερβολικο.

Λιγο που τεσταρα με ενα προφιλ, 79 C με 73% fan.

Μηπως κλτερα να την πηγαινα για αντικατασταση?

Δημοσ.

Η δικια μου 280χ φτανει μεχρι τους 69 σε παιχνιδια, 72 σε στρες τεστ. Εχω πολυ ζεστο δωματιο ομως, χωρις κληματιστικο.

Δημοσ.

Τόσο καλές θερμοκρασίες από dcu ii top :o ; Μπράβο η asus 280x δεν το περίμενα  B).

Την αγορασα απο ατομο που ειχε lightning και vapor -x . Μου ειπε οτι η πρωτη ειχε αρτιφακτς αλλα και οι 2 ηταν χειροτερες σε θερμοκρασιες. Η παλια μου 6950 dcuii ηταν επισης αψογη σε θερμοκρασιες.

• Like 1
Δημοσ.

Η δικιά μου εδώ 75 max με 1 ώρα Battlefield 4 multiplayer...Είναι όντως λίγο υψηλές οι θερμοκρασίες σου...

Δεν είναι.... Δοκίμασε να βγάλεις το καπάκι τελείως του κουτιού.... Και βάλε 85% manual fan.. Και πες μας
  • Like 1
Δημοσ.

στη δικια μου asus r9 290 με ανεμιστηρια στο 70-75% πανω απο 73 δεν εχω δει...δοκιμασε με ανεμιστηρια πανω απο 60 βαθμους να πηγαινουν στο 70%..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...