Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά.

Έχω ένα pc σχετικά αρχαίο του 2004 πρέπει να είναι, το οποίο είχε από μόνο του xp. Αποφάσισα μετά από τόσο καιρό να τον αναστήσω αλλά όταν πάω να περάσω πάλι τα xp δε μου αναγνωρίζει το δίσκο. Για δοκιμή έβαλα τα 7 τα starter τα οποία μπήκαν κανονικά αλλά δε κουνάει μιας και έχει μισό gb ram. Από τότε εχω κάνει πάλι full format το δίσκο από boot cd και μετά προσπάθησα πάλι να περάσω τα xp αλλά πάλι τα ίδια. 

Καμιά ιδέα πως να τα περάσω;  

Δημοσ.

Πρέπει να πας στην σελίδα της μητρικής και να κατεβάσεις τον chpset/sata driver τον βγάζουν με διάφορες ονομασίες αλλά θα τον καταλάβεις επειδή θα έχει μικρό μέγεθος.

Αυτός φορτώνεται από δισκέτα!!! με πάτημα του F6 στην αρχή της εγκατάστασης.

• Like 1
Δημοσ.

Δισκέτα δε παίζει γτ δεν έχω άλλο υπολογιστή που να δέχεται. Άσε που δεν εχω δουλέψει ποτέ. Καμιά άλλη λύση υπάρχει; Ελπίζω να μη γίνεται δουλειά μόνο με τη δισκέτα.

Δημοσ.

Άλλος τρόπος είναι να κάνεις «slipstream drivers in xp» ,ψάξε τον όρο όπως είναι στο google πολύ μανούρα, και φυσικά υπάρχει και η λύση του να βρεις πειραγμένη έκδοση που να τους έχει ήδη περασμένους.

Αν τον θες για χαλαρά πράγματα κάνα browsing και καμιά ταινία π.χ. σκέψου και το ενδεχόμενο να του περάσεις κάποια linux αφού θε περαστούν χωρίς προβλήματα, σου προσφέρουν τα βασικά και έχουν και πολύ μικρές απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το ψάξω ευχαριστώ. Πρέπει αναγκαστικά να βάλω win αφού τον χρησιμοποιεί η μάνα μου και όχι εγώ όποτε θα με κυνηγάει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...