Pix Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά σας... Έχω ενα προβλημα! Η RAM μου ειναι κανονικα 4 GB και γι αυτο θα εβαζα 64 Bit.. Έβαλα ομως 32 Bit και τωρα που θελω να παω 64 λεει οτι θελει 4 GB.. Κοιταξα και λεει οτι εχω 4 αλλα οτι μπορω μονο τα 3,5... Δοκιμασα να κανω το MsConfig και να απενεργοποιησω "την μεγιστη μνημη" Αλλα τιποτα δεν εγινε... Τι μπορω να κανω?
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 64bit δουλεύουν και με 2 γιγα ραμ,δεν ειναι απαίτηση τα 4. Είσαι σίγουρος οτι γράφει αυτό το πρόβλημα;
Pix Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν δοκιμασα να τα βαλω ακομα αλλα συχνα διαβαζω οτι για να λειτουργουν καλα χρειαζονται 4+ Gb Ram ! Και κατι ακομα:Που βρισκω CD Με τα Windows?
Giorgos65ert Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και κατι ακομα:Που βρισκω CD Με τα Windows? e-shops,φίλους άμα ψαχτης θα τα βρεις σε καλή τιμή.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν δοκιμασα να τα βαλω ακομα αλλα συχνα διαβαζω οτι για να λειτουργουν καλα χρειαζονται 4+ Gb Ram ! Και κατι ακομα:Που βρισκω CD Με τα Windows? Αυτό το λένε γιατί ειναι πιο απαιτητικά σε μνημη απ οτι τα 32bit. οχι ομως οτι αν πας σε συστημα με 2 γιγα ραμ πχ δεν θα περαστουν,μια χαρά θα μπούν. οσο για τα CD,υπάρχουν ειτε για κατέβασμα απο επισημες ιστοσελίδες της MS για τα 7αρια,10αρια αρκεί να έχεις το αυθεντικό κλειδί για την ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα