th3rul3r Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 εξαιρετικα κοντα οι 2 επεξεργαστες ελαχιστα καλυτερος ο amd. Επισης η 840m ειναι ελαφρως καλυτερη καρτα στο skroutz το μοντελο με 6gb ραμ αλλα 500gb δισκο παιζει στα 650 και το χαμηλοτερο ever ειναι 550 δεν υπαρχει κατι προς συζητηση για το αν αξιζει 399
Konstantin77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εξαιρετικα κοντα οι 2 επεξεργαστες ελαχιστα καλυτερος ο amd. Επισης η 840m ειναι ελαφρως καλυτερη καρτα στο skroutz το μοντελο με 6gb ραμ αλλα 500gb δισκο παιζει στα 650 και το χαμηλοτερο ever ειναι 550 δεν υπαρχει κατι προς συζητηση για το αν αξιζει 399 Περίπου σωστά τα λες με μερικές παρατηρήσεις. I3 και amd θεωρούνται ισάξιοι σε περιπτώσεις τεστ που χρησιμοποιουν 2 πυρήνες. Ο amd είναι τετραπυρηνος αλλά δεν αναβαθμίζεται. Σε 5 χρόνια που θα είναι πολύ φτηνοι οι i7 πετάς πάνω και το αναβαθμίσεις. Μπορεί να φαίνεται μακρινό αλλά ακόμα αλλαζω επεξεργαστές core duo σε κάτι φίλων... Δυστυχώς για την amd h κάρτα θεωρείται αρκετά υπολειπόμενη της nvidia. Μπορεί ή dx έκδοση να πλησιάζει κάπως αλλά σκεφτείτε ότι αυτό γίνεται με τη συνεργασία 2 καρτών, του επεξεργαστή και την ξεχωριστή r7, και έχουν αναφερθεί ουκ ολίγα προβλήματα στην πράξη, ακόμα και να αποδίδει λιγότερο από την r7 σκέτη. Ου μπλέξεις δηλαδή... Νομίζω ότι είναι πλήρως ισάξια και δεν υπάρχει λόγος σκέψης, αν ή οθόνη κτλπ είναι επίσης ισάξια (δεν το έχω κοιτάξει). Οποίος δεν το θέλει ας το καβατζωσει για κάποιον άλλο εδώ μέσα προτείνω. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από Konstantin77
insome Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου το μπέρδεψες. Πως θα αλλάξεις έναν i3-4030u σε BGA; 1
Konstantin77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπου το μπέρδεψες. Πως θα αλλάξεις έναν i3-4030u σε BGA; ok, δεν το έχω ψαξει αυτό, μπορεί να έχεις δίκιο.
alohvera Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά εγώ το παρήγγειλα ο επεξεργαστής είναι λίγο κατώτερος σε απόδοση αλλά η κάρτα γραφικών πολύ καλύτερη δείτε τις ανάλογες συγκρίσεις
arxyat Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά ποια ήταν καλύτερη.... Η προσφορά ή η αντιπροσφορά? Είδα και το άλλο το μηχάνημα μπομπα... Μπράβο τους πάντως...
Zerg13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Βάζεις ελληνικά αυτοκόλλητα/στικερ και τελειώνει το θέμα. Εκεί κολλησατε; Nαι εκεί. Ενοχλεί πολύ κόσμο, ακόμα και μένα που είμαι απο αυτούς που υποτίθεται δεν τους ενοχλεί. Tα stickers γρατζουνάνε λίγο και χαλανε και την εικόνα του laptop. Eχω λαπτοπ με stickers. Καλύτερα να το αανφέρετε πολλά παιδία δεν το ξέρουν και τους κάθεται απότομα. (φοιτητές, γιατροί κτλ...)
bad_freddy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Έκατσα χτες και του πέρασα λειτουργικό κλπ και παρατήρησα και στα win 7 και στα 10 ότι ενώ στο bios βλέπει κανονικά τα 4gb ram στα win μέσα εμφανίζεται ως RAM: 4gb (usable 3.43). Είναι φυσιολογικό? Γιατί στο desktop μου εμφανιζει την ram ακριβώς όση είναι...
th3rul3r Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 προφανως του εβαλες 32Bit λειτουργικο βαλτου 64
zacharias99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαιρετικό Laptop για τα λεφτά του, αλλά όντως το πληκτρολόγιο και η οθόνη μου φαίνονται πολύ εύθραυστα τώρα που τα χρησιμοποιώ... Καλή αγορά για όσους το πρόλαβαν!
Zerg13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παράγγειλα, μπορώ να πάρω την αντιπροσφορά αν παραγγείλω τώρα; πλζ βοηθήστε. Οποιος δεν το θέλει pm
bad_freddy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 προφανως του εβαλες 32Bit λειτουργικο βαλτου 64 Προφανώς έχω βάλει 64bit άλλωστε αν είχα βάλει 32 θα είχε usable 3.2gb και όχι 3.43... Οι υπόλοιποι που το ψωνίσατε στα system properties δειχνει 4 στρογγυλά?
zacharias99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 3.43GB usable και σε μένα... Με Win 8.1 64bit Βρήκα αυτό στο ινετ οπότε μείνε ήσυχος: That's a Jaguar (Kabini) APU with an integrated GPU on-die, you have some RAM dedicated to the GPU which leaves 3.43GB is usable by the system. Same happens on Intels and AMDs with iGPUs, a certain amount of system memory has to be dedicated to the GPU for it to work since those have no VRAM like a dedicated graphics card. To simplify - there's nothing to fix or worry about, it's normal.
th3rul3r Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια επομενη εκδοχη να εχει σαν προεπιλεγμενη καρτα γραφικων ενσωματομενη και να σας κραταει ραμ για αυτη καντε check στο bios επισης δειτε αν στο bios εχει επιλογη memory remap
arxyat Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες έκανα φόρμα Windows 7 32bit σήμερα είναι η πρώτη μετά χρήσης και από τα πρώτα 10 λεπτά μου βγάζει το εξεις μνμ:το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης AMD driver σταμάτησε να λειτουργεί και ανακτηθηκε με επιτυχία ' τι καμώματα είναι αυτά?? Διάβασα διαφορά και λέω μήπως ψώνισα πατάτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα