LEFteriz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ μαζί σου.... Όπως ανέφερα δε με ενοχλούν τα ελληνικά, αλλά όποτε έχει τύχει να ψάξω για λαπτοπ το αναφέρω ότι του ε-σοπ δεν εχει ελληνικά, και πέφτει άκυρο. Το πιο βασικό ειναι η εγγύηση, οπότε αν την δέχονται τα επισημα service εδώ (dell, lenovo κλπ) τότε μια χαρά.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βάζεις ελληνικά αυτοκόλλητα/στικερ και τελειώνει το θέμα. Εκεί κολλησατε;
cvstratos92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά ποια κάρτα γραφικών "φοράει" ? Επίσης, τα παράπονα για την οθόνη είναι ορθά? Από το λίγο που το έχετε χρησιμοποιήσει, όσοι το αγοράσατε... Νομίζω είναι και οι δύο ερωτήσεις που απασχολούν όσους επιθυμούν να το αγοράσουν. 1
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω είναι και οι δύο ερωτήσεις που απασχολούν όσους επιθυμούν να το αγοράσουν. ούτως ή άλλως εξαντλήθηκε. Ας μπει και ένα τέλος στον τίτλο.
arxyat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Θα την κοιτάξω τη κάρτα γραφικών μόλις πάω σπίτι και θα σας πω. Να επιβεβαιώσω πως δεν είναι μέσω ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί δεν έχει ούτε ένα manual στα ελληνικά. Είναι μόνο με κυριλλικό αλφάβητο. Δεν πρόσεξα ποιάς χώρας, γιατί είχα δουλειά και δεν ασχολήθηκα.Αδερφέ περιμένουμε εντυπώσεις και πάνω απ όλα.. ΤΙ ΚΆΡΤΑ ΦΟΡΑΕΙ?????
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Η Κάρτα γραφικών είναι η amd r7 m260dx. Η οθόνη είναι αξιοπρεπέστατη για την αξία της πάντα. Λίγο που το εχω χρησιμοποιήσει το λάπτοπ, τρέχει μια χαρά. Θερμοκρασίες νορμάλ και ο αέρας διαχέεται στα πλάγια. Κάτι στα πολύ συν για μένα. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο λάπτοπ, ουσιαστικά είναι το πρώτο μου. Μέχρι στιγμής είναι γρήγορο με καλή απόκριση στο τατς παντ. Δεν μου αρέσει το πλαστικό στο πάνω μέρος σε αντίθεση με εκείνο στοω πληκτρολόγιο και δίπλα στο τατς παντ που δίνει την αίσθηση μεταλιζε.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το μετάνιωσε κανένα παιδί, ας μου στείλει ένα πμ. Το θέλω για φίλο που του κάηκε (μητρική) πριν λίγο το δικό του.
arxyat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Η Κάρτα γραφικών είναι η amd r7 m260dx. Η οθόνη είναι αξιοπρεπέστατη για την αξία της πάντα. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΔΕΡΦΈ... Η καλύτερη εξέλιξη σε αυτό που περιμέναμε σε κάρτα... Μια χαρά.... Βουρρρρρ για παραλαβή.. 1
Craven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και εδώ αν το μετάνοιωσε κανείς ας πει... απ την πολύ συζήτηση (το ήθελα για την σύζυγο) το χάσαμε..
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εγω που το εχω παραγγειλει ηδη και εξαντληθηκε?σημαινει οτι δεν γινονται αλλες παραγγελιες η και αυτοι που παρηγγειλαν δεν θα τους ερθει?
DownUNDERground Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εγω που το εχω παραγγειλει ηδη και εξαντληθηκε?σημαινει οτι δεν γινονται αλλες παραγγελιες η και αυτοι που παρηγγειλαν δεν θα τους ερθει? Ε... Μια μικρή ανησυχία μπορείς να αρχίσεις να την έχεις για την ώρα...
alohvera Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Αγαπητέ/ή κύριε/ία, </p><p> </p><p> σας αποστέλλουμε αυτό το e-mail ώστε να σας πληροφορήσουμε πως το (PER.910442) LAPTOP LENOVO Z50-75 80EC0055BM 15.6'' AMD QUAD CORE FX-7500 4GB 1TB+8GB SSHD AMD R7 M255 2GB DOS που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, δυστυχώς έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας, έχει εξαντληθεί και δεν είναι διαθέσιμο, παρά τις προσπάθειες μας για την εύρεση του. Μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε το (PER.910524) LAPTOP LENOVO Z50-70 59-443904 15.6'' INTEL CORE I3-4030U 4GB 1TB+8GB NVIDIA GT840M 2GB FREE DOS στα 399,90€ και θα υπάρχουν ξανά διαθέσιμα τεμάχια μετά τις 30/09. </p><p> </p><p> Παρακαλώ σημειώστε ότι η προσφορά για το PER.910524 ισχύει για τις 10 επόμενες ημερολογιακές μέρες η μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. </p><p> </p><p> Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail ή στα τηλέφωνα 211 5000 500 - 210 81 78 700 με το τμήμα πωλήσεων, όσο το δυνατόν συντομότερα, για να μας ενημερώσετε για τη περαιτέρω εξέλιξη της παραγγελίας σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε. </p><p> </p><p> Ευχαριστούμε θερμά! <br /> Με εκτίμηση, <br /> H ομάδα του e-shop</p> <p>Καλή χώνεψη </p>
DownUNDERground Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και σ' εμένα την ίδια αντιπροσφορά έκαναν που το παρήγγειλα για έναν γνωστό μου. Ο επεξεργαστής είναι πιο αδύναμος από του αρχικού. Δε νομίζω ότι αξιζει.
s2117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εμένα το ίδιο μου πρότειναν αλλά είμαι διστακτικός, αν και με 399 δε νομίζω να παίζει καλύτερο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα