EmptyPromises Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 προσοπικα δεν χρεισημοποιω antivirus πρεπει να μην ξερεις που μπαινεις η τι ανοιγεις για να πιασεις ιο...ενας γνωστης ποτε δεν την παταει! αλωστε υπαρχουν πολλα τρικς! δεν χρειαζομαστε αυτες τις.....μαμακιες... 3
Runner25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι αν δεν το κάνουν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες. Πάντως από τη στιγμή που είσαι συνδεδεμένος στο internet πρέπει να θεωρείς δεδομένο ότι καταγράφεσαι. και τι πειραζει να καταγραφεσαι το πολυ πολυ να εχεις κανα παιχνιδι πειρατικο η μουσικη κατεβασμενη δεν καταλαβαινω αυτο το αγχος μερικων
tz3s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Antivirus;; άμα το πω σε κάνα 15χρονο θα με κοιτάει σαν χανος... Εδώ και 5 χρόνια με το firewall της Microsoft είμαι,και μια φορά να έχω κολλήσει ιό, που και αυτόν αφού κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα τον έσβησα... Άμα δεν ξέρεις που να μπαίνεις, και τι προγράμματα να εμπιστεύεσαι ότι antivirus και να βάλεις δεν σε σώζει. Οπότε η λύση μια; να ανοίξουμε ομάδα που θα αναφέρονται τα ασφαλή σαιτ για πονηρά βίντεο... Ε παιδιά;; χχχ 2
EmptyPromises Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Antivirus;; άμα το πω σε κάνα 15χρονο θα με κοιτάει σαν χανος... Εδώ και 5 χρόνια με το firewall της Microsoft είμαι,και μια φορά να έχω κολλήσει ιό, που και αυτόν αφού κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα τον έσβησα... Άμα δεν ξέρεις που να μπαίνεις, και τι προγράμματα να εμπιστεύεσαι ότι antivirus και να βάλεις δεν σε σώζει. Οπότε η λύση μια; να ανοίξουμε ομάδα που θα αναφέρονται τα ασφαλή σαιτ για πονηρά βίντεο... Ε παιδιά;; χχχ υπαρχει ηδη addon για τον firefox
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Η είδηση είναι στο ότι άργησε να υποθέσω; 1
eliasjuve Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή θα βάλουμε τον ρουφιάνο σπίτι μας για να μας πουλήσει προστασία. Μμμ κάπου το έχω ξαναδεί αυτό αλλά δεν θυμάμαι... 2
gnsX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Windows 10 + AVG να τερματίσει το upload Αλλά δεν έχω τίποτα να κρύψω οποτε στα @@ μου
ksessalonikios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 μ' αρεσει που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτων που διαμαρτύρονται γι αυτήν την κίνηση χρησιμοποιούν win10 και google 4
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 μ' αρεσει που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτων που διαμαρτύρονται γι αυτήν την κίνηση χρησιμοποιούν win10 και google THANK YOU
thelos257 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ωρα να αλλαξω αντιβρυς πειτε μ κανενα καλο να προστατευει μονο και να ναι φρεε επισης.
Black Demis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βαζεις windows 10 μετα βαζεις google chrome μετα περνάς και ένα avg και θελεις μια γραμμή με 50 mbps upload για να μην πατώσει 1
kostaspgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ESET και ξερό ψωμί, και όσοι διαμαρτύρεστε για τα windows 10 για τα Spying, να ξέρετε ότι όσοι χρησιμοποιούν android Ίδη ανεβάζουν δεδομένα στην google από εφαρμογές που είναι γεμάτο από spam-spy 1
Black Demis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ESET και ξερό ψωμί, και όσοι διαμαρτύρεστε για τα windows 10 για τα Spying, να ξέρετε ότι όσοι χρησιμοποιούν android Ίδη ανεβάζουν δεδομένα στην google από εφαρμογές που είναι γεμάτο από spam-spy οσοι χρησιμοποιούν android και ξέρουν τι κάνουν με μεγάλη ευκολία κόβουν το spying με το καλημέρα (rooted devices προφανώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα