voltmod Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Η δημοφιλής εταιρεία ασφαλείας AVG έχει αρκετούς χρήστες να χρησιμοποιούν το προϊόν antivirus της, εξαιτίας της δωρεάν έκδοσης του. Παρόλα αυτά, χρειάζονται λεφτά για να διατηρηθείς στην κορυφή, ακόμα και στην αγορά antivirus, και για να βγάλει λεφτά αποφάσισε να κάνει την παρακάτω κίνηση –μάλιστα ανανέωσε την πολιτική απορρήτου (πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων) πρόσφατα. Η AVG λοιπόν αποφάσισε ότι θα ξεκινήσει να πουλάει σε τρίτους (διαφημιστικές εταιρείες κ.ά) ανώνυμες πληροφορίες και δεδομένα που θα συλλέγει από τους χρήστες που χρησιμοποιούν το προϊόν της. Τα μη-προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνουν δεδομένα πλοήγησης στο Internet, το ιστορικό αναζητήσεων μαζί με meta data, η ονομασία του ISP ή του παρόχου κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να συνδέονται με τα προϊόντα της AVG, οι εγκατεστημένες εφαρμογές και ο τρόπος που χρησιμοποιούνται κ.ά. Η εταιρεία λέει πάντως πως δεν πρόκειται να πουλήσει δεδομένα που μπορούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των χρηστών της. Η νέα πολιτική απορρήτου θα ισχύσει από τις 15 Οκτωβρίου. Site: Engadget Site: NextPowerUp
Δημοφιλής ανάρτηση coffeex Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 R.I.P. AVG 71
achilles_g_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι αν δεν το κάνουν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες. Πάντως από τη στιγμή που είσαι συνδεδεμένος στο internet πρέπει να θεωρείς δεδομένο ότι καταγράφεσαι. 5
badweed Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 μα τα αντιβαιρους ειναι για να μας προστατευουν απο κακοβουλα προγραμματα που μαζευουν τα στοιχεια μας και τα αποστελουν σε τριτους και καθαριζουν απο ανεπιθυμιτα περιττα προγραμματα που καθυστερουν τον υπολογιστη . τι δουλεια θα κανει το AVG λοιπον ; τον Mega VIRUS που θα διωχνει ολους τους αλλους ιους ? 16
Kostasspil Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ήταν που ήταν, τώρα το κλείνουν μόνοι τους το μαγαζί. 5
TheAccountant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 με μια ψυχραιμη ματια, δεν τρέχει κάστανο οσο δεν ταυτοποιουνται χρήστες. Το να πουλήσει στατιστικους δείκτες σε διαφημιστικές δεν ειναι τιποτα το πρωτογνωρο. Οι περισσότερες εταιρίες το κάνουνε ειδικά οταν η υπηρεσια ειναι δωρεαν. Δεν θα βγούνε κλέφτες στα βουνά... καπως πρεπει να πληρώσουν μισθους και αυτοι. Αν δεν θέλει κάποιος, μπορεί πάντα να πάρει συνδρομή. Ειδικά τα antivirus χώμα είναι... Εγώ παίρνω ESET με 10 ευρώ ετήσια.... 11
mants118 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ο απλός χρήστης που πχ αγόρασα το antivirus, μου εγγυάται ότι δεν θα πουλάει και τα δικά μου δεδομένα;;; Επίσης τα δεδομένα πλοήγησης μου έχουν και την ip μου μέσα;; ή κάνω λάθος;
forgotten Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μαυρο λοιπον σε εταιριες που αντι να μειωσουν τις τιμες τους για να αυξησουν τα κερδη τους με περισοτερους πελατες προτιμουν να χρησιμοποιησουν τους δωρεαν χρηστες
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κακιά microsoft που με τα 10άρια σου έδωσες το παράδειγμα σε αλλους 3
Razor333 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τρεχει τιποτα, οσοι εχετε android συσκευη μοιραζετε πολλα περισσοτερα ετσι και αλλιως. 7
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χρησιμοποιει ο κοσμος ακομα antivirus?WTF στο 2007 ειμαστε? 4
tecnologygeek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Nod32+malwarebytes=chuck noriis 5
voldemort Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τοσα προγραμματα virtualization και ακομη καποιοι χρησιμοποιουνε antivirus... Παπαλα και η AVG...αντε με το καλο και η ms. Oποιος δεν θα σεβεται τα προσωπικα δεδομενα πορτα και στον καδο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα