jvaf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα στην παρέα. Όπως λέει και ο τίτλος θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει για κατάστημα από Skroutz που να κάνει ανανέωση συμβολαίου για Wind γιατί έχω ένα ποσό για επιδότηση συσκευής αλλά το LG G4 (το οποίο θέλω να πάρω) στο Public έχει σχεδόν τη διπλάσια τιμή από αυτά στο Skroutz. Σας ευχαριστώ.
kostass__ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καλημερα, οχι φιλε μου δεν νομιζω να βρεις τιποτα τετοιο
orck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο ακριβως ειναι το κολπο με την επιδοτηση. Οχι ομως και διπλασια τιμη.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Η επιδοτηση δεν ειναι για να παρεις κινητο με εκπτωση, αλλα να παρεις κινητο απο την εταιρεις που εισαι συνδρομητής ακομα και πιο ακριβά απο τον ανταγωνισμό
jvaf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Άρα πάει το κινητό που θέλω γιατί δεν η εποχή για επιπλέον 400€ κερατιάτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα