Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά, micro atx υπάρχει μία μόνο μητρική για am3+ και είναι δυστυχώς asrock μάπα. Πας σε gigabyte και είσαι καλυμμένος από όλες τις πλευρές.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά κατέληξα στην Gigabyte 970A UD3P  .. Έδωσα τα παραπάνω χρήματα ελπίζω να αξίζε το κόπο σε σχέση με την asrock και την DS3P!!

Επεξ/σία από siomio
Δημοσ.

UD3P έχει 8+2 Vrm φάσεις ενώ η DS3P 4+1

Εδώ έχει μια λίστα με όλα τα vrm για ΑΜD mobo

http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database

Oπότε και θα έχω σιγουρότερο OC πιστεύω??

Απο ότι είδα έχουμε το ίδιο pc , για πες μου λίγο για αυτό , πόσο καιρο το έχεις και τι αποδόσεις εχεις?????

Δημοσ.

Oπότε και θα έχω σιγουρότερο OC πιστεύω??

Απο ότι είδα έχουμε το ίδιο pc , για πες μου λίγο για αυτό , πόσο καιρο το έχεις και τι αποδόσεις εχεις?????

cpu/κάρτα 3 χρόνια,μητρική 6μήνες.

Απο επιδόσεις καλά πάει αν και τρώω μεγάλο μπουκάλι σε ΑΑΑ παιχνίδια τυπου Witcher 3,MGS V,κατα τ'άλλα για τις υπόλοιπες δουλειές φυσάει.

Παρε και ένα Cinebench15 και ενα πολύ "ακριβές" <_<  CPU-Z bench

kVI2wFv.jpg

Δημοσ.

cpu/κάρτα 3 χρόνια,μητρική 6μήνες.

Απο επιδόσεις καλά πάει αν και τρώω μεγάλο μπουκάλι σε ΑΑΑ παιχνίδια τυπου Witcher 3,MGS V,κατα τ'άλλα για τις υπόλοιπες δουλειές φυσάει.

Παρε και ένα Cinebench15 και ενα πολύ "ακριβές" <_<  CPU-Z bench

uAqyeKkp

σε κόβει το 1 γίγα της κάρτας,και μένα με ρήμαζε η 7770 και νόμιζα ηταν ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

σε κόβει το 1 γίγα της κάρτας,και μένα με ρήμαζε η 7770 και νόμιζα ηταν ο επεξεργαστής.

Ναι  η κάρτα θα αλλαχτεί οταν δοθεί η ευκαιρία με R9 380 Nitro 4GB ή 380χ όταν βγεί :-D 

Για το cpu πρέπει να με κρατάνε οι μνήμες πίσω γιατι και με 1,5 ρευμα δεν είναι stable στα 4.7-4.8.Η μητρική πάντως μένει κρύα με ένα 90αρι fan στα VRM απάνω δεν περνάνε 70 βαθμούς.

Δημοσ.

Ναι  η κάρτα θα αλλαχτεί οταν δοθεί η ευκαιρία με R9 380 Nitro 4GB ή 380χ όταν βγεί :-D 

Για το cpu πρέπει να με κρατάνε οι μνήμες πίσω γιατι και με 1,5 ρευμα δεν είναι stable στα 4.7-4.8.Η μητρική πάντως μένει κρύα με ένα 90αρι fan στα VRM απάνω δεν περνάνε 70 βαθμούς.

Πως σε κοβουν οι μνημες?Με multi δεν κλοκαρεις?

Δημοσ.

οι hyperx εαν έχουμε τις ιδιες(εγω σε κοκκινες)θέλουν 1,65 βολτ για τα 1600!!

http://www.apcnet.com.mx/Archivos/UserFiles/-%20KINGSTON/HyperX%20Red.png

στα 1,65 τις τρέχω.KHX1600C9D3/4GX είναι το μοντέλο αλλα δεν είναι dual channel.

Πως σε κοβουν οι μνημες?Με multi δεν κλοκαρεις?

Κυρίως με multi.Αλλα οπως είχα γράψει σε ένα αλλο ποστ εδώ ,πάνω απο 4.5(που χρειάζεται 1.4v) δεν πάει ούτε με 1.5ν.

ΙΒΤ και prime 95 για testing

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ πχ με τον FX 6300 και την UD3P τι περιθώρια εχω για ασφαλές OC . Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο εύρως τιμών (πχ απο 3,5 στα 4  είναι ασφαλές και σίγουρο???)?

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ πχ με τον FX 6300 και την UD3P τι περιθώρια εχω για ασφαλές OC . Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο εύρως τιμών (πχ απο 3,5 στα 4  είναι ασφαλές και σίγουρο???)?

Κοίτα σε γενικές γραμμές μπορεις να πάς στα 4γιγα ίσως και με στοκ ρεύμα(εγώ παράδειγμα μπορώ).Πότε δεν είναι σίγουρο γιατι παίζει ρόλο και η "λοταρία" στις cpu που λενε.Πάντως σε γενικές γραμμές 4 - 4.2 θα πάς πολύ άνετα.

Δές εδώ ένα ποστ πού έχει και ρυθμίσεις.Αλλα να ξέρεις κάθε cpu είναι "μοναδικό".

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/752879-AMD-FX-6300-Overclocking

Δημοσ.

Κοίτα σε γενικές γραμμές μπορεις να πάς στα 4γιγα ίσως και με στοκ ρεύμα(εγώ παράδειγμα μπορώ).Πότε δεν είναι σίγουρο γιατι παίζει ρόλο και η "λοταρία" στις cpu που λενε.Πάντως σε γενικές γραμμές 4 - 4.2 θα πάς πολύ άνετα.

Δές εδώ ένα ποστ πού έχει και ρυθμίσεις.Αλλα να ξέρεις κάθε cpu είναι "μοναδικό".

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/752879-AMD-FX-6300-Overclocking

Για ψύξη cpu έχω την Cooler Master Blizzard T2 θα αντέξει overclock? Kαι για να το τσεκάρω ποιές είναι οι λογικές επιτρεπτές τιμές της θερμοκρασίας cpu???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...