siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρεις καλο είναι εχει και την πιστοιηση 80+,αλλα μετα εκει φεύγει και η τιμή με τα μεταφορικά κα την αντικαταβολή. Κατάλαβα , όχι απλα δεν γνωρίζω για αυτο.. απλα το είδα και είναι και γνωστή η coolermaster. Αλλα η evga ειναι εγγύση.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Θες τόσο πολύ να τα σκάσεις στο eshop και να πάρεις κάτι υποδεέστερο, όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι μακράν ανώτερο από skroutzομάγαζο ; Όχι δεν είναι καλό, μπροστά σε αυτό που σου προτείνω αυτό που μου λες είναι κατώτερο ποιοτικά. Να τονίσω πως 80 plus είναι και αυτό που πρότεινα.
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι συμφωνώ μαζί σου , δεν είχα προσέξει οτι ήταν και 80+ και είναι καλη και η τιμή ίδια με αυτο που είπα. Το vision-studio το γνωρίζεις? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, είναι Θεσσαλονίκη, είναι αρκετά αξιόπιστο. Αν δεν σε βολεύει σαν κατάστημα παίρνεις το evga το αντίστοιχο σε 430w που είναι πιο φθηνό από το 500αρι.
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δίπλα στην Κατερίνη είμαι, όσο θα κοστίσει να πάω να το πάρω απο εκει ( αν εχουν stock ) τόσο θα μου βγεί να το φέρουν έδω. Ολα εντάξει απλα είχα θέμα και φοβόμουν οτι έπρεπε να πάρω κατι με περισσότερα watt , αλλα εντάξει τωρα ησύχασα λίγο.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, από την στιγμή που έβγαλες άκρη και μένεις και δίπλα στην κατερίνη παίρνεις το 500αρι evga από vision, θα μείνεις ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Για να είσαι σίγουρος και να μην πηγαινοέρχεσαι και σπαταλάς λεφτά παρήγγειλέ το καλύτερα να σου έρθει κατοίκον.
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έγινε ευχαριστώ για τις συμβουλές σας για την μητρική και για το τροφοδοτικό
STORM1978 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Siomio είσαι και συμπολίτης. Το 500αρι evga είναι μια χαρά.
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 διαλεξε μια καλουτσικη μητρηκη και μην τσιγκουνευτεις ωστε στο μελλον να μπορεις να βαλεις εναν 83χχ και να εισαι κυριος.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μητρίκη μάλλον την DS3P απο το digital-master (πιο φθηνη τιμη & χωρίς μεταφορικά (δεν εχω ξανα πάρει κατι απο αυτο το κατάστημα)). Και για τροφοδοτικό θα έδινα 40+ ευρω .Απ'οτι έψαξα λίγο το σύστημα μου θα χρειαστεί 500+ watt. Σκεψου οτι 450Watt δεν καιει το συστημα μου με i7 4770k και gtx 970 σιγα μην καιει το δικο σου ας εχεις και Amd cpu+gpu που καινε λιγο παραπανω απο αντιστοιχα Intel και nvidia. Μια χαρα θα εισαι με 500ρι εκτως αν σκεφτεσαι σε κανενα χρονο να κανεις καμια μεγαλυτερη αναβαθμιση. Δεν βοηθαει βλεπεις και η περιοδος λογω Capital Control που οι τιμες εχουν ανεβει στο Θεο. Πριν κατι μηνες στα χρηματα αυτα αγοραζες το http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.htmlκαι σε καλυπτε ακομα και για μεγαλυτερες καρτες γραφικων.
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Siomio είσαι και συμπολίτης. Το 500αρι evga είναι μια χαρά. Κατερινιώτης κ εσυ!! Ναι λογικά αυτό θα πάρω ,είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή και οικονομικά και ποιοτικά!! διαλεξε μια καλουτσικη μητρηκη και μην τσιγκουνευτεις ωστε στο μελλον να μπορεις να βαλεις εναν 83χχ και να εισαι κυριος. Δίκαιο έχεις, λογικά με την DS3P θα είμαι εντάξει απο κάθε άποψη , ακόμα και με την Asrock μιας και δεν εχω σκοπό για OC... Αλλα θα προτιμήσω την gigabyte.. Σκεψου οτι 450Watt δεν καιει το συστημα μου με i7 4770k και gtx 970 σιγα μην καιει το δικο σου ας εχεις και Amd cpu+gpu που καινε λιγο παραπανω απο αντιστοιχα Intel και nvidia. Μια χαρα θα εισαι με 500ρι εκτως αν σκεφτεσαι σε κανενα χρονο να κανεις καμια μεγαλυτερη αναβαθμιση. Δεν βοηθαει βλεπεις και η περιοδος λογω Capital Control που οι τιμες εχουν ανεβει στο Θεο. Πριν κατι μηνες στα χρηματα αυτα αγοραζες το http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.htmlκαι σε καλυπτε ακομα και για μεγαλυτερες καρτες γραφικων. Το πιστεύω και εγω πως με το τροφοδοτικό της EVGA θα είμαι εντάξει.. Έτσι και αλλίως δεν νομιζω πως θα κάνω καμία τροποποίηση στο σύστημα μου πέραν της αύξησης Ram.. Το μόνο που θέλω είναι το σύστημα μου να είναι ποιοτικό και να διατηρηθεί ακέραιο , να μην φθαρεί δηλαδή...
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ΜΑΚΡΙΑ απο τηνasrock 970 performance fatality. αναγκαστηκα να κανω Undervolt τον 8350 στο 1.216 ωστε με prime Να μην εχω throttling στα 4.3 ghz. η gigabyte δεν με εχει απογοητευσει ποτε οσες φορες και αν την επελεξα.οποτε πηγαινε προς τα εκει. 1
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και δεν κατάλαβα πολλά , θα σε ακούσω και δεν θα την προτιμήσω γιατί ξεφεύγει και οικονομικά , αλλα ετσι κι αλλιώς αυτό που χρειάζομαι είναι κατι απλό που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή χωρίς πρόβλημα μου όπως η asrock u3s3 ή καλύτερα η gigabyte ds3p.Δεν έχω σκοπο για oc.
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 θα εισαι μια χαρα με την gigabyte. Οσο για το oc θα αλλαξεις γνωμη Στο μελλον. Η amd ψοφαει για πολυ ανεβασμα. 1
siomio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω πλέον έχω συγκλίνει ως προς την gigabyte, θα την επιλέξω για να είμαι σίγουρος.. Βασικά τώρα που το θυμήθηκα δεν έχω ρωτήσει εαν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά σε micro atx και atx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα