Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω pc με cpu amd fx-630 και κάρτα γραφικών XFX r7 260x .Το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω αν η μητρική asrock 980de3/u3s3 r2.0 είναι καλή για το pc αυτό, στα e-shop την δίνει στα 63.90 Ε. Έχω σκοπό να παίζω που και που κάνα παιχνιδάκι.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη που γραφει ο millennium ειναι καλυτερη, αλλα και η asrock που εχεις επιλεξει ειναι μια χαρα. Η asrock εχει προστασια απο κεραυνους, βραχυκυκλωματα κλπ ειναι 140W, usb3, sata3 γενικα εισαι καλυμενος. Αν θα παιζεις παιχνια δεν εχει τοσο σχεση απο την μητρικη σου αρκει να σε καλυπτει. Αν εισαι σε σφιχτο budget (και δεν σε ενδιαφερει να βαλεις 2 GPU) μεινε οπως εισαι. Την εχει και το vision studio στα 53

Δημοσ.

Λογικά θα μέινω σε αυτήν, μιας και είναι αρκετά οικονομική λυση.Αν και απ'οτι είδα στο digital-master.gr έχει αρκετά οικονομικές επιλογές οπως αυτή MSI 970A-G43  στα 70Ε.Το θέμα είναι οτι δεν το γνωρίζω το κατάστημα είναι αξιόπιστο???

Δημοσ.

Το έψαξα και δεν τίθεται θέμα bios update. Στο site της μητρικής τον αναφέρει ως υποστηριζόμενο επεξεργαστή!

Δημοσ.

μακριά απο MSI σε AM3+ socket.

ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ.

δες μήπως στην asrock που έχεις για να πάρει τον FX πάνω χρειάζεται πρώτα bios update.

Εχει πολυς κοσμος θεμα με της MSI σε AM3+ (δεν εχω προσωπικη εμπειρια) αλλα για να υπαρχει καπνος....

• Like 1
Δημοσ.

Χίλιες φορές να πάει σε ds3p παρά σε αυτή την asrock, δώσε ένα 10αρι παραπάνω και πάρε κάτι πιο αξιόπιστο, πιο δοκιμασμένο, δηλαδή την ds3p η οποία σου δίνει την δυνατότητα για oc αν θελήσεις στο μέλλον, κάτι που η asrock θα έχει θέμα να κάνει. Όλες οι φθηνές asrock είναι ποιοτικά σαν τις msi πάνω κάτω.

http://www.skroutz.gr/s/3459519/Gigabyte-970A-DS3P.html

• Like 1
Δημοσ.

Χίλιες φορές να πάει σε ds3p παρά σε αυτή την asrock, δώσε ένα 10αρι παραπάνω και πάρε κάτι πιο αξιόπιστο, πιο δοκιμασμένο, δηλαδή την ds3p η οποία σου δίνει την δυνατότητα για oc αν θελήσεις στο μέλλον, κάτι που η asrock θα έχει θέμα να κάνει. Όλες οι φθηνές asrock είναι ποιοτικά σαν τις msi πάνω κάτω.

http://www.skroutz.gr/s/3459519/Gigabyte-970A-DS3P.html

Η dsp3 ειναι σαφως καλυτερη. Τωρα αν αξιζει τα 20ε διαφορα αυτο ειναι στην προσωπικη κριση του καθενος. Αν ηταν για μενα ναι θα τα εδινα. Αν καποιος σκεφτεται τα χρηματα τοτε οχι. Δεν συμφωνω ως προς τις asrock. Για την εταιρια εχω πολυ καλη γνωμη ειδικα με amd. Εχω παρει αρκετες μητρικες απο αυτην (και φτηνες και ακριβες) για εμενα, φιλους και πελατες και ποτε δεν ειχα θεμα. Και τα budget προιντα της ειναι ποιοτικα για τα λεφτα τους

Δημοσ.

και η asrock δεν παει καλα στις am3+ μητρικές,λίγα μοντέλα έχει βγάλει που να ειναι πραγματικά καλά και να αξίζουν.

η συγκεκριμένη πάντως δεν ειναι και ό,τι το καλύτερο,μιλάμε για φτωχό σύστημα τροφοδοσίας επεξεργαστή,δεν υπάρχει ψύκτρα στα VRM της μητρικής

• Like 2
Δημοσ.

Με προβληματίσατε αρκετά είναι η αλήθεια .Και μάλλον λέω να δώσω τα παραπάνω χρήματα , εδω την δίνει στα 80E http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/Socket%20AM3-%20AM3-|Mod%20SoAM3-%20GBT%20GA-970A-DS3P%20%28ATX%29%28%20GA-970A-DS3P%20%29 το γνωρίζετε το site??

Δημοσ.

παρε την gigabyte. να εισαι σιγουρος..!  

εχω φτιαξει το ιδιο σετ  GA-970A-DS3P + FX6300 

σε ενα φιλο, και τον εχω βαλει απο το πρωτο BOOT στα 3,8ghz, εδω και κανα 6μηνο περιπου.  

• Like 1
Δημοσ.

Cabdik είναι στα 3.8 από πρώτο boot γιατί το turbo core μπαίνει σε όλους τους πυρήνες :D. Όταν μπαίνει στους μισούς ή λιγότερους παίζει στα 4 ghz. Rayven τι να σου πω, γνώμες είναι αυτές, εγώ προσωπικά θα έμενα μακριά από φθηνές asrock/msi για socket am3+. Οι μόνες asrock που αξίζουν είναι οι 990fx killer και 990fx extreme 9. Για την 990fx extreme 6 έχω αμφιβολίες, νομίζω πως μόνο το chipset αλλάζει και είναι το ίδιο πράγμα με μια 970 fatal1ty performance, η οποία είναι μια σκέτη απογοήτευση για oc. Σε review του overclock.net είχαν δωράκι το σκάσιμο ενός mosfet με oc στα 4.8 και 1.4v ρεύματος αν θυμάμαι, κατά τα άλλα 220w tdp support και πράσινα άλογα. Και παρότρυνα κιόλας κόσμο να την αγοράσει την fatal1ty μιας και τότε δεν ήταν γνωστά ακόμη τα ελαττώματά της, στερνη μου γνώση να σε είχα πάντα που λέει και το ρητό :P.

• Like 2
Δημοσ.

Tο κατάστημα πάντως είναι σχετικά αξιόπιστο,αν και θυμάμαι να έχουν αναφερθεί μικροθεματάκια.

Απο εκει και πέρα,εαν σε ενδιαφέρει ο υπερχρονισμός του 6300 θα σου έλεγα να ανέβεις παραπάνω 10€ κα να πας στην UD3P που ειναι σίγουρη και με 8+2phase κυκλωμα αντι του 4+1 της DS3P..

ο 6300 δεν καίει οσο ενας 8320 αλλα με την UD3P θα έχεις πιο ευκολο ανέβασμα αναλόγως και τις διαθέσεις του chip.

Εαν δεν θα σε απασχολήσει,μείνε με asrock που έχεις τώρα και οταν βρεθεί το οικονομικό πηγαινε στην DS3P

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξτε να πω την αλήθεια το pc το ήθελα για την σχολή, και για κανένα παιχνιδάκι fifa, 2k, nfs,  κλπ. Δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνω OC μιας και τα games που προανέφερα ή τα προγράμματα της σχολής δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικα..Αλλα δεν ξέρω αν στο μέλλον θα θελήσω να ψαχτω με ΟC κλπ.Αλλα για να είμαι καλυμένος μαλλον θα προτημήσω την DS3P (ίσως και και με την Αsrock να μην έχω πρόβλημα)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...