Soap21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά είχα προσπαθήσει και ποιο παλιά να συνδέσω αυτό το ρουτερ χωρίς αποτέλεσμα. Από την πλευρά της hol δεν έχω κάποια βοήθεια επίσης τελευταία η ταχύτητες έπιασαν πάτο και σαν gamer με 0,3 upload δεν κάνεις καριέρα 500ping σε όλα τα games.Θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω το ρουτερ αν και όπως βλέπετε στην εικόνα δεν βρίσκω κάποιο λάθος.
peeperman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το έχεις συνδέσει στη γραμμή, είναι λογικό να μην παίζει, αυτό δεν είναι modem router, είναι απλό broadband router, το συνδέεις πάνω στο modem που έχεις ίδη.
Soap21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδη θελω 1 απλο ιντερνετ καλοδιο και το συνδεω σε θηρα του ρουτερ? το συνδεσα δουλεουν ολα κανονικα αλλα δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ οταν το εβαζα σκετο το default ip ηταν 192.168.3.1. επισεις θελω να ρωτησω αν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα και αν οχι ποια η χρηση του broadband router
Soap21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ακυρο τελικα δεν δουλευει το λαμπακι του ιντερνετ αναβει αλλα εχω περιορισμενη συνδεση
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 το νοημα του ρουτερ ειναι να βαλεις το adsl router σε bridge mode και την κληση pppoe να την κανει το ρουτερ. αυτο δεν σημαινει οτι θα βελτιωθει το ping.για καλυτερο ping ζητα fast path και ταυτοχρονα οσο πιο χαμηλο margin γινεται. επισης καλο ειναι να εισαι με ethernet οχι wireless για να παρεις τα μεγιστα.αν εχεις zte πεταξε το και παρε ενα adsl router για να μην μπλεξεις με το router και το adsl router που εχεις χωρις λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα