Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως παίζει να είναι σημάδι είτε από γέννηση είτε απλά κάτι παρόμοιο? Τώρα μπορεί να έπαθε κάνα έγκαυμα είτε από αποτρίχωση, αλλά δε νομίζω.. Παίζει να είναι αυτό που σου είπα, αν είναι τόσο μεγάλη επιφάνεια.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

'Η να φόραγε pampers και να συγκάηκε.

Ενα σωρό πράγματα μπορεί να είναι, αν δεν δούμε και φωτογραφία πως θα κάνουμε διάγνωση?

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά λεφτά όμως, αν αποτριχώνεσαι πλήρως σε αισθητικό θες τουλάχιστον 50 ευρώ το μήνα και δε λέει.

Οχι πλήρως, μόνο εκεί κάθε 3 βδομάδες. Μου βγαίνει φτηνά.

Στα πόδια επιλέιτορ, στη μασχάλη ξυράφι, και τέλος. Δεν έχω μουστάκια και ιστορίες.

Γενικά οι τρίχες μου έχουν αδυνατίσει τόσα χρόνια, όταν λέω 3 βδομάδες εννοώ πάλι κάτι ψιλά. Αν ήθελα να αφήσω θάμνο θα χρειαζόμουν 3 μήνες.

Αν και mediterranean, είχα τύχη σ' αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

<p>Φωτο δεν εβγαλα,απλα επεσε στο ματι μου το στιγμιοτυπο και ταρακουνηθηκα.<br />

Επισης αν σας παρηγορει,εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα επανερχεται στη μοδα το late 80's λοοκ οποτε δε συντρεχει λογος (αμεσος) αγχους για τοταλ μπαλντ καταστασεις.Γουστα βεβαια αλλά.</p>

Δημοσ.

Αυτές οι μηχανές εμένα μου έκαναν τις τρίχες να φυτρώνουν κάτω από το δέρμα, άλλες τις έσπαγαν χωρίς να τις ξεριζώσουν, κάνουν μια ώρα να καλύψουν όλο το πόδι και πονάει αρκετά η διαδικασία. Κερί -χαλάουα πολύ πιό ανώδυνα και γρήγορα. 

Φυσικά, χωρίς κανέλα δεν τρώγεται.

Δημοσ.

Κοριτσα, μην τα λέτε ολα!!

Ας πιάσουν τ'αγόρια την ευαίσθητη περιοχή μας και ας μαντέψουν πώς την έχουμε περιποιηθεί :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Ας πιάσουν τ'αγόρια την ευαίσθητη περιοχή μας και ας μαντέψουν πώς την έχουμε περιποιηθεί :Ρ

Άνοιξες την πύλη της Κολάσεως

Δημοσ.

Αν κρίνω από το δικό μου αγόρι, πολύ που χέστηκαν τι μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιουμε.

Τις προάλλες είχε βρει κάτι ταινίες για κερί και νόμιζε ότι είναι σερβιέτες...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνω από το δικό μου αγόρι, πολύ που χέστηκαν τι μέθοδο αποτρίχωσης χρησιμοποιουμε.

Τις προάλλες είχε βρει κάτι ταινίες για κερί και νόμιζε ότι είναι σερβιέτες...

Το ίδιο περίεργο θα σου φαινόταν αν ήξερε τι ήταν :P

Δημοσ.

Στα πόδια χρησιμοποιούσα μηχανή της Braun, Silk Epil 5 με τον πάγο, πόναγα πιο πολύ απ' ότι με κερί :/

Αυτές οι μηχανές εμένα μου έκαναν τις τρίχες να φυτρώνουν κάτω από το δέρμα, άλλες τις έσπαγαν χωρίς να τις ξεριζώσουν, κάνουν μια ώρα να καλύψουν όλο το πόδι και πονάει αρκετά η διαδικασία.  

Ε όχι ρε συ, να το πας πισω. Χαλασμενο σου εδωσαν :P  Εγω εδώ και χρόνια χρησιμοποιω μια philips μικρη, χωραει στη χουφτα. Σκυλί! Και το πάω γρήγορα, δεν το θεωρώ καν διαδικασία, σε σχέση με κεριά και όλη την ακαταστασία που προκαλούν

Α επίσης δεν πονάω Ισως επειδη συνηθισα, ίσως επειδή κάνω γόνατο και κάτω (δεν έχω πιο πάνω), ίσως επειδή έχουν αδυνατίσει και βγαίνουν εύκολα (επίσης φυτρώνουν αρκετά αραιά.... ) Success story

<p>Φωτο δεν εβγαλα,απλα επεσε στο ματι μου το στιγμιοτυπο και ταρακουνηθηκα.<br />

Επισης αν σας παρηγορει,εχω την εντυπωση οτι σιγα σιγα επανερχεται στη μοδα το late 80's λοοκ οποτε δε συντρεχει λογος (αμεσος) αγχους για τοταλ μπαλντ καταστασεις.Γουστα βεβαια αλλά.</p>

Ποιος μιλησε για total bald.  Αν δεν αφήσεις μια καλλιτεχνική λεπτομέρεια, δεν λέει :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...