whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 "μη ορμονοεξαρτώμενες περιοχές", ποιες είναι αυτές; Για την Ειρήνη 33 ρωτάω.
technology_guy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα νύχια κιτρίνισαν, oι τρίχες παρέμειναν, τι ακολουθεί; Ακολουθεί το ... η περίοδός μου είναι μπλε
idomeneas7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 "μη ορμονοεξαρτώμενες περιοχές", ποιες είναι αυτές; Για την Ειρήνη 33 ρωτάω. 'Ολες σχεδόν εκτός από μούρη και λίγο λαιμό. Δηλαδίς αμα η Ειρήνη έχει τσιγκελωτό μουστάκι, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα φύγει.
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε Ιδομενέα, ούτε ο Αιγαίας δεν έχει τρίχες στο λαιμό!!! Ειρηνούλα έχεις μουστάκι μάτια μου, στα 33 σου;
_hopelesscase_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Idomeneas και λοιπά κορίτσια, στην ευαίσθητη περιοχή τι αποτρίχωση κάνετε; Εγώ δίνω 17 ευρώ κάθε 3 βδομάδες για waxing έξω, και είμαι οκ, αλλά είναι φορές που θα ήθελα να λύνω το θέμω χωρίς να σκάω λεφτά ή να βασίζομαι στα ραντεβού. Αν το ραντεβού με την αισθητικό είναι "από δευτέρα" και προηγείται κάποιο άλλο ραντεβού, δεν είναι και ότι καλύτερο
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα.. το ξυράφι είναι η χειρότερη επιλογή. Οι τρίχες βγαίνουν πιο άγριες, τα ξέρεις δεν χρειάζεται να στα πω. Μετά υπάρχει η κρέμα που @@ κρατάει πολύ λίγο, φωτόλυση έκανα εκεί και απλά ποτέ ξανά, οπότε η καλύτερη επιλογή είναι το κρύο κερί. Και όχι αποτριχωτική μηχανή.
redhotstef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 για ποια σημεια του σωματος αναφερεστε? 1
vsl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Την καρδιά. Την ευαίσθητη περιοχή σε όλες τις γυναίκες. 6
_hopelesscase_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα.. το ξυράφι είναι η χειρότερη επιλογή. Οι τρίχες βγαίνουν πιο άγριες, τα ξέρεις δεν χρειάζεται να στα πω. Μετά υπάρχει η κρέμα που @@ κρατάει πολύ λίγο, φωτόλυση έκανα εκεί και απλά ποτέ ξανά, οπότε η καλύτερη επιλογή είναι το κρύο κερί. Και όχι αποτριχωτική μηχανή. Κρύο κερί είναι πάνω σε κάτι ταινίες; Εγώ έχω ζεστό κερί και epilator στο σπίτι, το δεύτερο εντάξει δεν κάνει, το πρώτο...very messy για τέτοιες γεωγραφικές περιοχές, καλύτερα να μου το κάνει κάποιος άλλος. Αλλά αυτός ο άλλος δεν είναι ανάγκη να δει τόσα πολλά, οπότε πάω στην αισθητικό. edit: http://www.veet.gr/products/search/?DesiredEffect=Long+Lasting&BodyArea=Bikini&SkinType=Sensitive έχω το μεσαίο. Το πρώτο είναι αυτό που λες μάλλον. Κάνει δουλειά;
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κρύο κερί είναι πάνω σε κάτι ταινίες; Εγώ έχω ζεστό κερί και epilator στο σπίτι, το δεύτερο εντάξει δεν κάνει, το πρώτο...very messy για τέτοιες γεωγραφικές περιοχές, καλύτερα να μου το κάνει κάποιος άλλος. Αλλά αυτός ο άλλος δεν είναι ανάγκη να δει τόσα πολλά, οπότε πάω στην αισθητικό. edit: http://www.veet.gr/products/search/?DesiredEffect=Long+Lasting&BodyArea=Bikini&SkinType=Sensitive έχω το μεσαίο. Το πρώτο είναι αυτό που λες μάλλον. Κάνει δουλειά; Ναι αυτές, για ευαίσθητο δέρμα. Είναι βέβαια tricky ακόμα και για ένα άτομο πάντως. Για σίγουρα αποτελέσματα, θες 2ο άτομο με γρήγορες κινήσεις!
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αυτές, για ευαίσθητο δέρμα. Είναι βέβαια tricky ακόμα και για ένα άτομο πάντως. Για σίγουρα αποτελέσματα, θες 2ο άτομο με γρήγορες κινήσεις! Αγόρια, αναζητείται εθελοντής ως δευτερο βιολί για την αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής. Δηλώστε τώρα συμμετοχή. Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας. 1
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παντα γελουσα νε το αυαισθητη περιοχη. Γιατι οι αλλες ειναι αρχιδατες. Βτγ να ρωτησω, σε "ευαισθητη περιοχη" για την ακριβεια στην επιφανεια που αρχιζει ψηλα απο την εσω επιφανεια του μπουτιου μεχρι την ενωση με το σωμα και επειτα μεσα απο το μαγιω, τι παιζει να πηγε στραβα και μοιανης που ειδα το καλοκαιρι εκει περα ηταν μελανιασμενη/καμμενη ; Ψιλοαηδιασα ειναι η αληθεια
idomeneas7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε Ιδομενέα, ούτε ο Αιγαίας δεν έχει τρίχες στο λαιμό!!! Ειρηνούλα έχεις μουστάκι μάτια μου, στα 33 σου; Δεν έχεις δει κάτι γιαγιάδες με μουσάκι στο προγούλι? 'Οπως επίσης σβέρκο μεριά έχει πολύς κόσμος τρίχα (σε κάποιους η τραχανοπλαγιά αρχίζει από εκεί). Idomeneas και λοιπά κορίτσια, στην ευαίσθητη περιοχή τι αποτρίχωση κάνετε; Εγώ δίνω 17 ευρώ κάθε 3 βδομάδες για waxing έξω, και είμαι οκ, αλλά είναι φορές που θα ήθελα να λύνω το θέμω χωρίς να σκάω λεφτά ή να βασίζομαι στα ραντεβού. Αν το ραντεβού με την αισθητικό είναι "από δευτέρα" και προηγείται κάποιο άλλο ραντεβού, δεν είναι και ότι καλύτερο Ζεστό ή κρύο κερί κι εγώ, ανάλογα πόσο χρόνο έχω. Στην ανάγκη και ξυράφι. Μια συνήθεια είναι όλα, θα το κάνεις μόνη σου μερικές φορές και θα μάθεις. 'Οχι veet όμως που σου πιάνουν το πωπουδάκι λόγω ονόματος, τα off brand που έχουν και οι αισθητικοί. Ενα roller 2 ευρω και φτάνει για φουλ πόδια + μπικίνι. Στην εγκυμοσύνη πήγαινα κι εγώ όξω βέβαια γιατί που να φτάσω, δεν έβλεπα και με την κοιλούμπα... Πολλά λεφτά όμως, αν αποτριχώνεσαι πλήρως σε αισθητικό θες τουλάχιστον 50 ευρώ το μήνα και δε λέει. Την καρδιά. Την ευαίσθητη περιοχή σε όλες τις γυναίκες. Ούτε ο Αιγέας δεν έχει τρίχα εκεί κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα