Ειρήνη 33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χαίρετε. Εδώ και 2.5 χρόνια κάνω αποτρίχωση με IPL. Σε πολλά σημεία έχω ακόμα αρκετές τρίχες. Έχετε κάνει αποτρίχωση με IPL? Είσαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα? Υπάρχει αποτελεσματικότερη μέθοδος αποτρίχωσης?
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είσαι μελαχρινή τότε γι' αυτό να έχεις ακόμα τρίχες. Μία φορά έκανα φωτόλυση και μου προκάλεσε έγκαυμα η κάργια. Από τότε κερί που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εξασθενούν οι τρίχες. 1
Tenshi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πέφτουν τα τελευταία οχυρά στο insomnia... 14
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε τι χάλι ειναι αυτο;;;. Καθε πσκ θα βλεπουμε ατομα με zero posts να ανεβαζουν τα τρολλοθεματα τους... Zero posts γιατι το προηγουμενο account εφαγε ban για τον ιδιο λογο.... Δεν εχεις βαρεθει βρε φιλε;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ανιχνευτή έχετε ρε παιδιά? Τι ακριβως εννοεις με τον "ανιχνευτη" Ιρις;;;. Κανω υποθεση.... Ειμαι γυναικα ( θου Κυριε) και εχω προβλημα τριχοφυειας.... Αποφασιζω να ρωτησω καπου... Πεφτει το ματι μου καθως γκουγκλαρω στο ινσομνια-τεχνολογικο φορουμ ... Και λεω, ααα εδω ειμαστε, θα γνωριζουν τα τελευταια εργαλεια των medi-clinics... Χμμμμ, εχει μια λογικη... 2
Iris_89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον το insomnia παρέχει λύσεις για όλα τα θέματα xD 1
tehAllantin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον το insomnia παρέχει λύσεις για όλα τα θέματα xD γκββότε-ντ φορ εμφασισ
Baator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ακριβως εννοεις με τον "ανιχνευτη" Ιρις;;;. Κανω υποθεση.... Ειμαι γυναικα ( θου Κυριε) και εχω προβλημα τριχοφυειας.... Αποφασιζω να ρωτησω καπου... Πεφτει το ματι μου καθως γκουγκλαρω στο ινσομνια-τεχνολογικο φορουμ ... Και λεω, ααα εδω ειμαστε, θα γνωριζουν τα τελευταια εργαλεια των medi-clinics... Χμμμμ, εχει μια λογικη... Ποιος κρίνει τί είναι τρολοθέμα και τι όχι; Και ποιος σας διόρισε εσάς αστυνομία του μπλα-μπλα που χαρακτηρίζετε τρολλ ό,τι δεν γουστάρετε; Αυτήν την στιγμή στην αρχική σελίδα του μπλα-μπλα έχει θέματα για: Γυαλί γραφείου Παπούτσι για τρέξιμο G star τζιν Κουφώματα αλουμινίου Μικρό πλυντήριο ρούχων Γράμμα στην Σλοβακία Πρόταση για ραπτομηχανή Σύρτη σε πόρτα Ψήσινκ σε μπαλκόνι Αγορά αφυγραντήρα Παγωτά που μας αρέσουν Chupacabra To thread των φαλακρών Θα μπορούσα να αναφέρω θέματα μέχρι αύριο. Πες μου με ποιο δικαίωμα βγαίνεις και προσβάλεις τον άλλον, τον αποκαλείς τρολλ και θεωρείς ότι τα θέματα που ανέφερα είναι πιο σοβαρά και σημαντικά από την αποτρίχωση για μια γυναίκα. ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ με το "είναι πάλι Παρασκευή" και το "λολ, τρολλ, κάνε και άλλο account". Δεν σας ενδιαφέρει κάτι, ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ. Δερβέναγα στο κεφάλι μας δεν θέλουμε. 12
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αφήστε τις γκρίνιες και μαζευτείτε οι τεχνογνώστες του φόρουμ για να πειτε στην κοπέλα τις τεχνολογίες αποτρίχωσης που υπάρχουν. Κερί, ακτίνες, μηχανήματα, χημικά, πυρηνικά, ματσούνια της γιαγιάς κτλ. 2
tony81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ είχα φίλο στο σχολειο που έκανε χαλαουα..Αργησα να καταλάβω τα αυτονόητα.......ότι η χαλαουα μαλακώνει την τριχα :P 1
g_alkis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χαίρετε. Εδώ και 2.5 χρόνια κάνω αποτρίχωση με IPL. Σε πολλά σημεία έχω ακόμα αρκετές τρίχες. Έχετε κάνει αποτρίχωση με IPL? Είσαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα? Υπάρχει αποτελεσματικότερη μέθοδος αποτρίχωσης? Σε ποια σημεία κάνεις IPL; Σε ποια σημεία έχεις ακόμα τρίχες; Τρολολολ 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Που το κάνεις? Γιατί αν είναι σε κανένα ινστιτούτο, απλά σου τρώνε τα λεφτά. Επίσης οι μέθοδοι αποτρίχωσης με φως (laser κλπ) στοχεύουν τη μελανίνη και λειτουργούν καλύτερα σε σκουρόχρωμες τρίχες με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ξανθές τρίχες ή στο χρώμα του δέρματος δεν τις πιάνει. Εγώ έκανα laser παλιοτερα σε μια δερματολόγο, αλλά μου την έδωσε γιατί δεν έκοβε απόδειξη, με πέθαινε στον πόνο και με έκαιγε κάθε φορά οπότε δεν ξαναπάτησα. Είχε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά μόνο στις μη ορμονοεξαρτώμενες περιοχές.
Invader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν δε σε κάψει με το Laser απλά δε σου κάνει δουλειά.Η εφαρμογή αυστηρά μόνο από δερματολόγο.Εχεις θέμα 2-3 μέρες μετά τη θεραπεία αλλά με max 5-6 θεραπείες (εξαρτάται από τον τύπο της τρίχας) δε θα βγαίνει ούτε χνούδι.Τονίζω πάλι μόνο σε δερματολόγο.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα νύχια κιτρίνισαν, oι τρίχες παρέμειναν, τι ακολουθεί; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα