george1234561 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά,λοιπόν βλέπω εδώ στο vision studio εκεί που είναι για να φτιάξεις υπολογιστή και παρατήρησα ότι δεν έχει επιλογή για να μου το φτιάξουν εκεί και να με το φέρουν είναι αλήθεια ή εγώ δεν το βρήκα..
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω πως η συναρμολογηση ειναι δωρεαν.Τουλαχιστον ετσι με ειχαν πει περυσι που εκανα το δικο μου.
duffyduck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 οντως ισχυε παλια αυτο (οτι ηταν δωρεαν), αλλα ρωτα για καλο και για κακο, μπας και αλλαξαν πολιτικη
Liakos10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν είχα παραγγείλει από 'κει πριν δύο χρόνια κομμάτια για σχεδόν κομπλέ πύργο, θυμάμαι ότι με είχαν πάρει τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν την παραγγελία και με ρώτησαν αν θέλω να τον συναρμολογήσουν αυτοί. Για δωρεάν δεν ξέρω.
Scatman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι δωρεάν. το γραφεις στις παρατηρήσεις. λογικά θα σε πάρουν και τηλέφωνο.
Zergoulini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πωπω ποσο τρελενομαι να συρναμολογω pc. Ειδικα αν ειναι δικο μου 4
Mikeasdf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πωπω ποσο τρελενομαι να συρναμολογω pc. Ειδικα αν ειναι δικο μου Ελα να μου κανεις το cable management μολις παρω την ψυκτρα 1
Zergoulini Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα να μου κανεις το cable management μολις παρω την ψυκτρα Σοβαρα τωρα ψοφαω για τετοια. Μη μου πριζωνεις και παρω το αμαξι φτιαξεις ενα κουβα καφε και ερθω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα