dritan90 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 αισθανεσαι ασχημα μπροστα σε πολλες ολλανδεζες ειναι αληθεια...2 μηνες ημουν amsterdam...
filipN Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερβολές αδερφέ. Το μονο αρνητικό που βρίσκω στις Ολλανδέζες ειναι τα στανταρντς ατομικής υγιεινής. Κατά τα άλλα, στην Ολλανδία υπάρχουν γυναίκες για ολα τα γούστα, ειδικά εκείνες που προέρχονται από διαφυλετική τεκνοποίηση, ψηλές με ασιατικά χαρακτηριστικά, σοκολατί με πράσινα ματια και δυο μέτρα πόδι κλπ κλπ. Σημείωση: Δεν ειμαι (και ο πιο) αντικειμενικός διότι μεγάλο μέρος της οικογένειας μου ειναι Ολλανδοί. Όσον αφορά την Ολλανδία, όντως υπάρχουν γυναίκες για όλα τα γούστα, και όμορφες γυναίκες από όλες τις φυλές. Η «διαφυλετική τεκνοποίηση» όμως, δεν είναι πάντα πετυχημένη. Ειδικότερα μεταξύ Κινέζων και Ολλανδών.
paoad Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ΧΑχα! Αυτό ήταν! Δύο σελίδες άντεξε το τόπικ, μετά κατευθείαν στο ψητό. Γκόμενες, βυζγια και σχετικά. Τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι εραστές. 7
CarbonFibre Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σε χώρες όπως Δανία, Ολλανδία, Νορβηγία πρέπει να ξέρεις τη γλώσσα ή είσαι οκ με αγγλικά για δουλειά και καθημερινή ζωή;
Apoll Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μίλησες για την αγαπημένη μου ελληνική πόλη, νάσαι καλά… αλλά, μερικοί προτιμούν τις φυσικές ξανθές. (χωρίς να αποκλείονται οι χαρισματικές σκουρότερες) Κοίτα να δεις. Ζω Αγγλία 13 χρόνια. Εκ των οποίο τα 4 τελευταία τα έχω φάει μεταξύ Αγγλίας, Σουηδίας, Δανίας, Ολλανδίας και Βελγίου λόγο εργασίας. Ως ελεύθερος έχω βγει πολύ έξω σε όλες αυτές τις χώρες, και γνωριμίες έχω και σχέσεις έχω κάνει (μετά το διαζύγιο) και συναδέλφισες έχω. Και κατέβηκα μετά από 10 χρόνια διακοπές Ελλάδα, και δει Θεσσαλονίκη στις αρχές του μήνα. Καμμία σχέση. Όποιος συγκρίνει Ελληνίδα (Θεσσαλονικιά μιας και το δείγμα είναι τέτοιο) με τις κοιμησμένες της Βορείου Ευρώπης, πάω πάσο. Και μόνο το βλέμα να δείτε κατανοείτε σε τί ακριβώς αναφέρομαι. Η Βόρειες έχουν το βλέμα του χάνου, αποκλείεται να μην το έχετε παρατηρήσει. Μπορεί κάποιος να λέει "καλά ρε συγκρίνει ψιλές ξανθιές με μεσαίου προς κοντό μελαχρινές". Ναι. Ίσως να είναι και η ηλικία πλέον βέβαια. Που κοιτάω για ένα ζωντανό άνθρωπο και όχι ζόμπυ για να βάλω άλλο ένα σημάδι στο playbook. Και ας μην πάμε στο ντύσιμο, προσωπική υγιεινή, και φυσικά στην κρυόκολη Βόρειο-Ευρωπαία πεθερά (και πεθερό) που θα έχετε. Συγκρίνετε με την Ελληνίδα πεθερά να σου φτιάχνει ντολμαδάκια, γεμιστά και ο πεθερός τα τσίπουρα. Θα πει κάποιος "Πάνο υπερβάλεις ρε μλκ". Και εσείς υπερβάλετε όμως...... 9
dritan90 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ωραια τελος με αυτα επειδη το αρχισα εγω....ο επομενος να μεινει στο θεμα
Kostas93 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σε χώρες όπως Δανία, Ολλανδία, Νορβηγία πρέπει να ξέρεις τη γλώσσα ή είσαι οκ με αγγλικά για δουλειά και καθημερινή ζωή; Νορβηγία με αγγλικά συνεννοείσαι, αλλά καλό είναι σιγά σιγά αυτός που σκοπεύει να μείνει να μάθει και νορβηγικά.
antonisid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα από την πόλη που η μισή ευρώπη έρχεται για να μαστουρώσει, να πιει, να παρτάρει και να μπουρδελοτσαρκάρει. Πόσοι Insomniacs να μαστε άραγε στο Amsterdam? Κανας άλλος? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από antonisid
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πόση Insomniacs να μαστε άραγε στο Amsterdam? Κανας άλλος? Για meeting το πάτε
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσοι Insomniacs να μαστε άραγε στο Amsterdam? Κανας άλλος? Ένα meeting στο Pijp επιβάλεται! Σώπα ρε παιδάκιμ. Λεπόν, σας περιμένω την Παρασκευή που έχουμε το ανεπίσημο opening στο εστιατόριο να κεράσω κανα κοκτειλάκι (αν ειστε 2, αν ειστε παραπάνω θα παρετε το 3ο γιατί δεν με παίρνει )
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (μπερδευτηκα) Αν δεν ξέρεις τον kabouras κινδυνεύεις ν' ακολουθήσεις τον δρόμο του.. Το λέω ανοιχτά, θα θέσω θέμα μπαν.
Hellaslover Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Berkeley Καλιφόρνια ηθελα να μετακομοισω εκει παλια. Ιδια ζωη με Davis δεν εχει;
Nate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για Leiden, Utrecht, Leuven, τι γνώμη έχετε; Οι δύο πρώτες πόλεις είναι Ολλανδία, η τρίτη Βέλγιο.
filipN Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σε χώρες όπως Δανία, Ολλανδία, Νορβηγία πρέπει να ξέρεις τη γλώσσα ή είσαι οκ με αγγλικά για δουλειά και καθημερινή ζωή; Είναι ελάχιστες οι εργασίες που θα μπορούσες να βρεις χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα, περιορίζονται ουσιαστικά στις χειρότερες χειρωνακτικές από τη μία και σε θέσεις στελεχών συγκεκριμένων επιχειρήσεων από την άλλη. Αν μετά το πρώτο εξάμηνο της παρουσίας σου εκεί (περίπου) δεν δείξεις ότι προσπαθείς να επικοινωνήσεις στη γλώσσα τους και εξακολουθείς να μένεις στην ίδια γειτονιά, οι άγνωστοι άνθρωποι που σου έλεγαν πρώτοι την καλημέρα στα Αγγλικά, από την πρώτη μέρα της παρουσίας σου εκεί, θα αρχίσουν να σε αποφεύγουν ή να ξεχνούν τα Αγγλικά. (στην καλύτερη περίπτωση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα