Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά ωραιο θεματακι μας ταξιδεύετε, να περνάτε καλά οπου και ναι είστε και να θυμάστε και εμας τους φυλακισμένους εδω στο ελλαδισταν

Φυλακισμένος δεν είναι (σχεδόν) κανένας! Όποιος θέλει και νομίζει ότι μπορεί και ότι θα είναι καλύτερα μπορεί να πάει! :)

• Like 7
Δημοσ.

Χάγη.

-Δουλειά χαλαρή και κερδοφόρα

-Μικρή απόσταση απο άλλες δυτικοευρωπαΙκές χώρες, όρεξη να έχεις για ταξίδια

-Καιρός χάλια

-Φαγητό μόνο σπίτι μαγειρεύω εκτός κι αν θέλω να δώσω κανα 100ευρο για να φάω καλά

-Νυχτερινή ζωή, τι είναι αυτό;

-Γυναίκες, άχαρες

Αυτά

• Like 3
Δημοσ.

πειτε κατι και για τις γυναικες εκει ρε παιδια

πειτε κατι και  τις γυναικες εκει που ειστε ρε παιδια

Κάβουρα;

• Like 9
Δημοσ.

Χάγη.

1. -Δουλειά χαλαρή και κερδοφόρα

2. -Μικρή απόσταση απο άλλες δυτικοευρωπαΙκές χώρες, όρεξη να έχεις για ταξίδια

3. -Καιρός χάλια

4. -Φαγητό μόνο σπίτι μαγειρεύω εκτός κι αν θέλω να δώσω κανα 100ευρο για να φάω καλά

5. -Νυχτερινή ζωή, τι είναι αυτό;

6. -Γυναίκες, άχαρες

Αυτά

Den Haag (The Hague):

Ούτε η ωραιότερη πόλη της Ολλανδίας, ούτε ο ιδανικός τόπος για διακοπές διαρκείας σίγουρα.

1. Σωστά!

Παίρνεις στη χειρότερη περίπτωση, για την ίδια εργασία, τα διπλά από την Ελλάδα. Εγώ έπαιρνα τετραπλάσια.

2. Επίσης σωστό!

Και πολύ κοντινές Ολλανδικές πόλεις όνειρο.

3. Μάλλον δεν ζεις πολλά χρόνια εκεί, ή δεν έχεις πάει σε γειτονικά κράτη ή έχεις τις κακές σου σήμερα…

Το κλίμα είναι ήπιο και χωρίς ιδιαίτερα ακραίες θερμοκρασίες.

4. Τα εστιατόρια είναι όντως ακριβά, όχι όσο λες, και βρίσκεις σε πολλά άλλα σημεία καλής ποιότητας και σχετικά φτηνό φαγητό.

5. Αν εννοείς σκυλάδικα ή ξενύχτι μέχρι να γίνεις λιώμα και χωρίς λόγο δεν υπάρχει.

Τα μπαρ όμως είναι πολύ καλύτερα από τα Ελληνικά, φθηνότερα και χωρίς μπόμπες.

Αν έχεις Ολλανδούς φίλους, και τη σωστή εργασία, υπάρχει και νυχτερινή ζωή.

6. Μάλλον σε ενοχλούν οι πολλές ψηλές και οι άλλες τόσες ξανθές και ζουμερές γουνάρες.

Αυτές ξέρεις, δεν τις βρίσκουν όλοι άχαρες…

Και άμα πεταχτείς μέχρι το Delft, στα μπαράκια του έχει κάθε βράδυ «καλλιστεία» με διεθνή συμμετοχή...

• Like 1
Δημοσ.

Και άμα πεταχτείς μέχρι το Delft, στα μπαράκια του έχει κάθε βράδυ «καλλιστεία» με διεθνή συμμετοχή...

Καλλιστεία στα πέη έχει θες να πεις, μιας και λόγω του πολυτεχνείου η αναλογία γυναικών-ανδρών είναι μια στους δέκα. Παράπονο δεν είχα! :)

• Like 3
Δημοσ.

Den Haag (The Hague):

Μάλλον δεν έχεις κάτσει για καφέ στην παραλία Θεσσαλονίκης φέτος το καλοκαίρι

• Like 8
Δημοσ.

Καλλιστεία στα πέη έχει θες να πεις, μιας και λόγω του πολυτεχνείου η αναλογία γυναικών-ανδρών είναι μια στους δέκα. Παράπονο δεν είχα! :)

Δεν ξέρω πως φαίνονταν στους φοιτητές αυτή η αναλογία, και ποιες ήταν οι επιπτώσεις της,

αλλά μόνο στο Delft (ή στο Amsterdam) έτυχε να μου την πέφτουν γυναίκες 15 χρόνια μικρότερες (και όχι μόνο)

ή να πλησιάζω εύκολα γυναίκες με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Μάλλον δεν έχεις κάτσει για καφέ στην παραλία Θεσσαλονίκης φέτος το καλοκαίρι

Μίλησες για την αγαπημένη μου ελληνική πόλη, νάσαι καλά…

αλλά, μερικοί προτιμούν τις φυσικές ξανθές. (χωρίς να αποκλείονται οι χαρισματικές σκουρότερες)

Δημοσ.

2,5 χρονια στην Ολλανδια ζήτημα να εχω ''κοιτάξει'' 2 Ολλανδέζες. 

6. Μάλλον σε ενοχλούν οι πολλές ψηλές

Αυτο ισχύει. Άλλες τρεις θελω και θα φτιαξω ομάδα μπάσκετ. Ως εκει ομως.

• Like 1
Δημοσ.

αλλά μόνο στο Delft (ή στο Amsterdam) έτυχε να μου την πέφτουν γυναίκες 15 χρόνια μικρότερες (και όχι μόνο)

ή να πλησιάζω εύκολα γυναίκες με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Και αυτο σωστο. Οι γυναίκες εδω ειναι πολυ πιο απελευθερωμένες στο να κανουν την πρωτη κινηση, η οποια συνήθως είναι ή ασιστ ή πιβοτ.

• Like 4
Δημοσ.

Υπερβολές αδερφέ. Το μονο αρνητικό που βρίσκω στις Ολλανδέζες ειναι τα στανταρντς ατομικής υγιεινής. Κατά τα άλλα, στην Ολλανδία υπάρχουν γυναίκες για ολα τα γούστα, ειδικά εκείνες που προέρχονται από διαφυλετική τεκνοποίηση, ψηλές με ασιατικά χαρακτηριστικά, σοκολατί με πράσινα ματια και δυο μέτρα πόδι κλπ κλπ.

Σημείωση: Δεν ειμαι (και ο πιο) αντικειμενικός διότι μεγάλο μέρος της οικογένειας μου ειναι Ολλανδοί.

• Like 3
Δημοσ.

Καλά, τα γούστα του καθενος είναι, δεν ειναι οτι καποιος εχει δικιο και καποιος άδικο. Ειναι αντικειμενικό το οτι οι Ολλανδοί είναι ψηλός λαός. Αν σε καποιον αρέσει το ύψος, μια χαρα. Εμενα πχ, που μ'αρέσει πιο πολυ το μεσογειακό στυλάκι, δεν μου κανουν το κλιχ. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...