Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέτε και λίγο πως σας φαίνεται η ζωή σε κάθε πόλη, να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε!

Ναι (ρε) πείτε 2 λόγια παραπάνω για τη πόλη :)

Δημοσ.

Όσον αφορά την Λεμεσο προτείνω να αποφύγετε την Λεμεσο.

Νέκρα, γεμάτο Ρώσους, χωρις αξιοθέατα της προκοπής, μικρή πόλη, έλλειψη πολιτισμού, γλώσσα κυρίως σπαστά αγγλικά με κυπριακά που και που σε κάνα super market. Παρόλο που είναι νησί οι Θάλασσες δεν είναι καν επίπεδο ελληνικού mainland, αλλά μπάνιο παίζει 6 μήνες στο χρόνο μπροστά στην πόλη. (καλό αυτό). Οι επιλογές για διασκέδαση είναι περιορισμένες σε πολύ λίγα είδη που τα βαριέσαι γρήγορα. Καλές τιμές σχετικά λίγο πιο ακριβά από Αθήνα ίσως.

Μισθοί λίγω παραπάνω από Ελλάδα (Βασικός κάπου 700) με πολύ λιγότερο φόρο όμως. Εδώ όμως υπάρχουν πολυεθνικές επενδυτικές εταιρίες στις οποίες οι απολαβές δεν έχουν καμία σχέση με Θεσσαλονίκη πχ από όπου κατάγομαι.

Δεν έχω δει Ελληνιδα γυναίκα να αντέχει να μείνει πάνω από χρόνο, ενώ για άντρα το breaking point είναι κάπου στην τριετία.

Αριστη επιλογή για φορολογική κατοικία όμως. Κλείνεις τα αρχιδια σου σε φάκελο και τα στέλνεις συστημένα στον Τσίπρα

• Like 5
Δημοσ.

Πως είναι η ζωή εκεί;

Πολύ καλή.. Μικρή πόλη, 350.000 κάτοικοι νομίζω, αν δεν μένεις στο κέντρο (εγώ μένω) κόβεις λίγο φλέβα. Στα θετικά ότι η Κοπεγχάγη είναι 30 λεπτά με το τρενάκι.

Δημοσ.

Malmo πολύ καλή ζωή; Στους αναρχικούς ή τους εγκληματίες ανήκεις; Αφού κάθε βράδυ τα μπουμπουνίζετε όλα με χειροβομβίδες......

:P

---------------------------------------------

NE Lincolnshire σε ένα χωριουδάκι στην μέση των χωραφιών. 3449023_c7d7e4d6.jpg

Δημοσ.

... να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε!

Στο Άμστερνταμ;

Τα Ελληνικά εστιατόρια με Τούρκο ιδιοκτήτη!

Με Έλληνα ιδιοκτήτη; Το ίδιο…

• Like 1
Δημοσ.

Malmo πολύ καλή ζωή; Στους αναρχικούς ή τους εγκληματίες ανήκεις; Αφού κάθε βράδυ τα μπουμπουνίζετε όλα με χειροβομβίδες......

:P

---------------------------------------------

NE Lincolnshire σε ένα χωριουδάκι στην μέση των χωραφιών. 3449023_c7d7e4d6.jpg

Lugnet μένω ρε μαν. Ούτε μία μπόμπα δεν έχω ακούσει!

Δημοσ.

Πολύ καλή.. Μικρή πόλη, 350.000 κάτοικοι νομίζω, αν δεν μένεις στο κέντρο (εγώ μένω) κόβεις λίγο φλέβα. Στα θετικά ότι η Κοπεγχάγη είναι 30 λεπτά με το τρενάκι.

από κόστος ζωής τί λέει , αγορά εργασίας υπάρχει στις πόλεις της Σουηδίας ? το ψάχνω για μεταπτυχιακό του χρόνου εκεί πάνω. 

Δημοσ.

Γενικά τα ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό είναι μια πονεμένη ιστορία. Κάτι σαν τη στριπτιτζού που έρχεται στο τραπέζι για κορό, τι ρωτάς: "Από που είσαι?" κ σου λέει -"Απο Τεσαλονική!"

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά ωραιο θεματακι μας ταξιδεύετε, να περνάτε καλά οπου και ναι είστε και να θυμάστε και εμας τους φυλακισμένους εδω στο ελλαδισταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...