Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σε ένα Huawei P8 Lite - Dual sim υπάρχει ενα θέμα.

Να πω οτι η κάρτα είναι παλιά και εχει κοπεί σε μέγεθος micro sim αλλα φαίνεται οτι είναι κάπως λάθος κομμένη και πατάει ίσα ίσα στo tray οπότε μπορεί να μην κάνει καλή επαφή.

Επίσης στάλθηκε το μήνυμα για την ενεργοποίηση του 4G στην cosmote αλλα δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι παλιές κάρτες υποστηρίζουν 4G.

Όταν ανοίγω δεδομένα εμφανίζει πάνω για λίγα δευτερόλεπτα 3G και στην συνέχεια H+..

Σε όποια σελίδα και να μπω δεν φορτώνει τίποτα ούτε στην εφαρμογή του Facebook αλλα και γενικά σε πολλές εφαρμογές βγάζει σφάλμα φόρτωσης.

Το αστείο είναι οτι αν στείλω κάτι μέσω messenger πχ στέλνεται κανονικά αλλα και snapchat.

Οι μπάντες του κινητού υποστηρίζονται κανονικά εδώ απο οτι είδα οπότε δεν νομίζω να ευθύνεται αυτό.

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα, δεν θα κοβόταν τελείως η σύνδεση μέσω δεδομένων;; Στα στατιστικά βλέπω οτι υπάρχει κίνηση δεδομένων αλλα μόνο για αυτά που προανέφερα.

Πιο πριν η ίδια κάρτα ήταν σε άλλο κινητό με αντάπτορα  και είχε κανονικά 3G.

Καμιά ιδέα;;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σε ένα Huawei P8 Lite - Dual sim υπάρχει ενα θέμα.

Να πω οτι η κάρτα είναι παλιά και εχει κοπεί σε μέγεθος micro sim αλλα φαίνεται οτι είναι κάπως λάθος κομμένη και πατάει ίσα ίσα στo tray οπότε μπορεί να μην κάνει καλή επαφή.

Επίσης στάλθηκε το μήνυμα για την ενεργοποίηση του 4G στην cosmote αλλα δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι παλιές κάρτες υποστηρίζουν 4G.

Όταν ανοίγω δεδομένα εμφανίζει πάνω για λίγα δευτερόλεπτα 3G και στην συνέχεια H+..

Σε όποια σελίδα και να μπω δεν φορτώνει τίποτα ούτε στην εφαρμογή του Facebook αλλα και γενικά σε πολλές εφαρμογές βγάζει σφάλμα φόρτωσης.

Το αστείο είναι οτι αν στείλω κάτι μέσω messenger πχ στέλνεται κανονικά αλλα και snapchat.

Οι μπάντες του κινητού υποστηρίζονται κανονικά εδώ απο οτι είδα οπότε δεν νομίζω να ευθύνεται αυτό.

Αν είχε πρόβλημα η κάρτα, δεν θα κοβόταν τελείως η σύνδεση μέσω δεδομένων;; Στα στατιστικά βλέπω οτι υπάρχει κίνηση δεδομένων αλλα μόνο για αυτά που προανέφερα.

Πιο πριν η ίδια κάρτα ήταν σε άλλο κινητό με αντάπτορα  και είχε κανονικά 3G.

Καμιά ιδέα;;

αν δεν κάνω λάθος μόνο η μια υποδοχή έχει 3g/4g η άλλη είναι μόνο 2g 

Δημοσ.

Ωχ αυτό δεν το ήξερα, τελείως ηλίθιο αν ισχύει.

Κάποιος που έχει το κινητό μήπως αν ρίξει κανα φως;

Εντωμεταξύ όπως είπα η μια θύρα παίρνει micro sim και η άλλη nano sim 'Η sd card.

Αν θύρα που έχει 3G/4G είναι αυτή με την nano sim τότε δεν μπορείς να εχεις 3G/4G και κάρτα μνήμης.

Δοκίμασα την δικιά μου nano sim που έχω κανονικά 4G στο δικό μου κινητό και δεν την αναγνωρίζει.. Έχει ενα κλείδωμα το firmware καπου διάβασα και πρέπει να περάσεις αλλο για να αναγνωρίζει δυο κάρτες αλλα αυτό δεν απασχολεί τόσο γιατί μια χρειαζόμαστε. 

Δημοσ.

Ωχ αυτό δεν το ήξερα, τελείως ηλίθιο αν ισχύει.

Κάποιος που έχει το κινητό μήπως αν ρίξει κανα φως;

Εντωμεταξύ όπως είπα η μια θύρα παίρνει micro sim και η άλλη nano sim 'Η sd card.

Αν θύρα που έχει 3G/4G είναι αυτή με την nano sim τότε δεν μπορείς να εχεις 3G/4G και κάρτα μνήμης.

Δοκίμασα την δικιά μου nano sim που έχω κανονικά 4G στο δικό μου κινητό και δεν την αναγνωρίζει.. Έχει ενα κλείδωμα το firmware καπου διάβασα και πρέπει να περάσεις αλλο για να αναγνωρίζει δυο κάρτες αλλα αυτό δεν απασχολεί τόσο γιατί μια χρειαζόμαστε. 

επειδή δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσει και κάποιος που το έχει,λογικά όμως αφού δεν αναγνωρίζει την nano επειδή έχει μονοκαρτο firmware θα έπρεπε να έχει 3g/4g η micro,ακόμη και αν μια απο τις δυο υποδοχές υποστηρίζει 3g/4g αυτή θα έπρεπε να είναι η micro 

edit:πόσο παλιά είναι κάρτα?

Δημοσ.

Το κινητο εχει 4g και στα δυο slot απλα εσυ διαλεγεις σε ποια θες απο κει και περα για 4g νομιζω πρεπει να το υποστηριζει και η σιμ σου γιατι και γω ειχα μια της q αλλα επειδη ηταν ενος χρονου δεν υποστηριζοταν και ηθελε αλλαγει την οποια μου κανανε δωρεαν σε ενα καταστημα της wind... ελπιζω να σε βοηθησα  :-)

Δημοσ.

Εαν την βαζεις στο σωστο σλοτ και δε πιανεις 3g/4g πρεπει να κανεις επανεκδοση την καρτα!Δηλαδη να σου δωσουν αλλη με ιδιο αριθμο...Εαν φταιει αυτο αποτι εχω καταλαβει η καρτα (η συγκεκριμενες) ειναι στις παλιες μπαντες και οχι στις καινουριες! Εγω δεν επιανα 3g εκανα επανεκδοση και βοιλα!!Ποσο καιρο την εχεις;

Δημοσ.

Η κάρτα είναι πολύ παλιά υποθέτω θα είναι εδώ και καμια 8-άρα χρόνια εύκολα.

Το κινητό δεν είναι δικό μου οπότε δεν μπορώ να εχω τώρα πολλές πληροφορίες πχ για την κάρτα.

Επίσης δεν είδα κάπου να μπορώ διαλέξω που να έχω 3G/4G λογικά είναι θέμα του μονόκαρτου firmware.

Το θέμα είναι οτι η κάρτα πριν κάτι μέρες δούλευε με 3G σε Samsung Galaxy S3 mini. 

Ελπίζω απλά να ευθύνεται η κάρτα και με μια νεα micro sim να φτιάξει :) 

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα είναι πολύ παλιά υποθέτω θα είναι εδώ και καμια 8-άρα χρόνια εύκολα.

Το κινητό δεν είναι δικό μου οπότε δεν μπορώ να εχω τώρα πολλές πληροφορίες πχ για την κάρτα.

Επίσης δεν είδα κάπου να μπορώ διαλέξω που να έχω 3G/4G λογικά είναι θέμα του μονόκαρτου firmware.

Το θέμα είναι οτι η κάρτα πριν κάτι μέρες δούλευε με 3G σε Samsung Galaxy S3 mini. 

Ελπίζω απλά να ευθύνεται η κάρτα και με μια νεα micro sim να φτιάξει :)

σίγουρα δεν θα έχεις 4g με αυτήν την κάρτα,τώρα για το 3g ισως δεν κόπηκε σωστά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...