spgkolem Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Σκέφτομαι να συνδυάσω αυτήν την μητρική με έναν celeron g1820 για htpc. Καταρχάς η igpu του επεξεργαστή είναι κομπλέ για χρήση htpc?(browsing,youtube 1080p,popcorn time) Και κυρίως,η μητρική λέει πως υποστηρίζει i7/i5/i3/Xeon®/Pentium®/Celeron® Processors (Socket 1150). Αλλά στο cpu support list δεν φαίνονται πουθενά οι celeron 1150 http://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-DG4/?cat=CPU Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα?Επίσης δεν έχω ασχοληθεί με asrock ξανά.Είναι αξιόπιστη εταιρεία?
blitzNikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Η asrock είναι από τις μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες, έχει εταιρικές σχέσεις με την asus. H81M-DG4:"Supports New 4th and 4th Generation Intel® Core™ i7/i5/i3/Xeon®/Pentium®/Celeron® Processors (Socket 1150)" Υποστηρίζει όλους τους pentium-celeron. Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα celeron, θα πήγαινα σε έναν Pentium g3xxx.
spgkolem Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε.Δεν νομίζω να χρειάζομαι δυνατότερο επεξεργαστή για την χρήση που θα κάνω.Σκέψου πέρασε από τα χέρια μου ένα am1 σύστημα με τον athlon 5150 που είναι αρκετά πιο αδύναμος και με κάλυπτε χωρίς πρόβλημα σε αυτά που ζήταγα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι όντως, ακόμα και ο 5350 είναι. Είναι πιο καλή επιλογή ο celly και με την asrock δεν θα έχει κανένα θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα