Nautilus13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας, Νέο Ρουτερ:TP-LINK TD-W8970 Πρόβλημα:Ενώ εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που λένε οι οδηγίες απο το λάπτοπ,το ΝΕΤ δεν λεει να συνδεθεί.Στην αρχή πίστευα οτι το πρόβλημα ηταν του ΟΤΕ.Συνδεω λοιπόν και εγώ για να σιγουρευτω,αυτό το έκτρωμα του OTE ,ZTE,και ως δια μαγείας μπαίνει κανονικά(με πολλά disconnects και υψηλό ping). Και ρωτώ τώρα εγώ που κανω λάθος με το αλλο ρουτερ; Ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
infin1tyGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις βάλει σωστά το username και τον κωδικό της σύνδεσής σου στον ΟΤΕ;
Nautilus13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς; Οταν έβαλα το ρουτερ μπήκα στην σελίδα που γράφανε οι οδηγίες και συμπλήρωσα οτι ζητούσε. Sent from my iPhone using Insomnia
Nautilus13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης απο το ρουτερ του ΟΤΕ εχω συνέχεια την ιδια στιγμή disconnect και σε PC αλλα και στο κινητό. Κάθε 1:30-2 ώρες. Καμία ιδέα; Sent from my iPhone using Insomnia
infin1tyGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς; Οταν έβαλα το ρουτερ μπήκα στην σελίδα που γράφανε οι οδηγίες και συμπλήρωσα οτι ζητούσε. Εννοούσα αν είναι σωστό το username και ο κωδικός που έβαλες. π.χ. αν έχεις σκέτο το username ή [email protected], δεν ξέρω τι θέλει ο ΟΤΕ. Επίσης, τσέκαρε αν είναι στο WAN Settings το VPI/VCI: 8/35 και το Encapsulation: PPPoE LLC. Επίσης απο το ρουτερ του ΟΤΕ εχω συνέχεια την ιδια στιγμή disconnect και σε PC αλλα και στο κινητό. Κάθε 1:30-2 ώρες. Όταν λες αποσύνδεση; Αποσυνδέεται το ADSL και ξανακάνει συγχρονισμό το router ή χάνουν επικοινωνία οι συσκευές με το router;
Xristaras12 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο θέμα είχε ανοιχτεί πριν 2-3 μέρες απο αλλο άτομο με οτέ και το συγκεκριμένο μόντεμ!! http://www.insomnia.gr/topic/582267-tplink-8970-no-sync-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE-%CE%B5%CE%BD%CF%8E-%CF%83%CE%B5-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD/
bill2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Στον ότε δεν είναι όπως στην άλλες εταιρίες βάζεις το ρουτερ επεξεργαστή Στον ότε όταν πας και οαραξαμβανεις το ρουτερ σου δινουν και κωδικούς για τον εξοπλισμό που μπαίνεις νέα και τους βάζεις γιατί αυτοί οι κωδικοί είναι και για το ότε wifi fon
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ο τοπικ σταρτερ δεν μας εχει πει το κλασσικο.αν συγχρονιζει ή αν απλα δεν παιρνει Ip.αλλο το ενα θεμα αλλο το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα