Προς το περιεχόμενο

Clio GT 1,2 TCe 120 EDC Vs Pulsar 1,2 CVT Acenda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά προς το τέλος της χρονιάς έχω ακούσει ότι κάνουνε αρκετές προσφορές και εκπτώσεις για να πιάσουν διάφορους ετήσιους στόχους

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κανένα λόγο δεν θα έδινα 18-19κ για κλειώ... όμορφο είναι αλλά με τα γαλλικά μακρυά κ αγαπημένοι πλέον. (έκτος αν βρω κανά rallye στην πένα :P)

Αν δεν σου κάνει ούτε το Corsa, δες και το Α1 που βγαίνει σε αντίστοιχο budget...

Πιο χαμηλά υπάρχει και το Yaris αλλά είναι αρκετά βαρετό (αν όχι ο ορισμός του βαρετού :P).

Για το θέμα των γαλλικών μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; 

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να σκεφτώ λόγο να προτιμήσει κάποιος το Corsa από το Clio και πραγματικά δεν βρίσκω.

Είναι γαλλικό το clio ρε συ! Χαλάνε αυτά και τα ιταλικά! Μου το 'χε πει κι ο παππούς μου! :P :D

Δημοσ.

Καλά νόμιζα ότι ήταν σχετικά προφανής η υπερβολή, αλλά η πηγή της είναι η ταλαιπωρία και το κόστος για τις "έκτακτες" επισκέψεις σε συνεργεία για τα γαλλικά μας.

@NickTG, το κόστος ίσως; Δηλαδή 18-19Κ για Clio δεν σου φαίνονται πολλά, έστω και για μια πλούσια έκδοση;

Δημοσ.

@NickTG, το κόστος ίσως; Δηλαδή 18-19Κ για Clio δεν σου φαίνονται πολλά, έστω και για μια πλούσια έκδοση;

16500€ ξεκινάει το 1000αρι turbo Corsa.

900€ το Opc line για το εξωτερικό και αν βάλουμε και εσωτερικού 350€.

Φτάσαμε λίγο κάτω από 18000€ χωρίς αυτόματο κιβώτιο.

Δημοσ.

15.100/15.500 € το βλέπω στην Color έκδοση (3θ/5θ). Το αυτόματο είναι το θέμα (δεν υπάρχει σαν επιλογή για τον τούρμπο 1000αρη στον διαμορφωτή).

Πάντως, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο (το αντίθετο, τόσο αυτό όσο και το Megane είναι πολύ ωραία στις τελευταίες γενιές τους), αλλά μου φαίνονται υπερβολή τα 18-19κ για supermini, θεωρόντας ότι μπαίνει σε εύρος τιμών που παίζουν αυτοκίνητα πιο μεγάλης κατηγορίας. Αλλά γούστα είναι αυτά, οπότε περί ορέξεως... :P

Δημοσ.

Η οποία Color είναι μεσαία έκδοση εξοπλισμού αντίθετα με τη GT του Clio που είναι η ακριβότερη.

Το θέμα είναι να συγκρίνουμε και αντίστοιχες εκδόσεις.

Δημοσ.

Η οποία βγαίνει 18000€.

Χωρίς κάποιο Opc line για να είναι αντίστοιχο και σε εμφάνιση με το GT και φυσικά χωρίς αυτόματο.

Άρα φθηνό δεν το λες.

Δημοσ.

Αν επρόκειτο για το 3θυρο corsa θα το σκεφτόμουν.

Το 5θυρο δεν μου αρέσει καθόλου. Τα γερμανικά αμάξια είναι πανάκριβα και φτωχά στην βασική έκδοση και με έξτρα φτάνουν πολύ ψηλά.

Εδώ Γιάννενα είναι απίθανο να υπάρχει για τεστ το GT, το ιδανικό θα ήταν να το είχε κάποιος για να μας πει άποψη.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...